sunshine_lady
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
mislim da tje dobro da prodju norweshka, grchka i bosna. a owaj norwezhanin je pljunuti bred pit...xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se Vuk prevrce u grobu od klinaca slicnih tebi

Ljudima koji slusaju kvalitetnu muziku sigurno nije bitna. . . Potrositi 30 mila evra da bi ljudi culi 40-ak pesama, od kojih su 30 monotone i dosadne, 5 malo drugacije ali glupe, 3 zanimljive, a jedna ili maksimalno dve vredne slusanja, je strasna glupost. . .
Nemacka?To onaj euro trash trance shit?
To je samo tvoja procena, a ne realno stanje.
Ljudima koji slusaju kvalitetnu muziku sigurno nije bitna. . . Potrositi 30 mila evra da bi ljudi culi 40-ak pesama, od kojih su 30 monotone i dosadne, 5 malo drugacije ali glupe, 3 zanimljive, a jedna ili maksimalno dve vredne slusanja, je strasna glupost. . .
Mislim da se Vuk prevrce u grobu od klinaca slicnih tebi
Nema dovoljno mesta...za ovako nešto mu je potrebno 4x4.

Ljudi Sakis pobedjuje... Znachi ako pobedi onaj norwezanin to ce biti samo zato shto je dozolio organizatorima Ewrowizije da ga j.e.b.u u dupe...![]()

Hahaha,ja ne verujem da su se ovi nasi nadali nekom boljem plasmanu
da nije smesno,bilo bi tragicno,majke mi.
Ljudi Sakis pobedjuje... Znachi ako pobedi onaj norwezanin to ce biti samo zato shto je dozolio organizatorima Ewrowizije da ga j.e.b.u u dupe...![]()