BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je samo tvoja procena, a ne realno stanje.

Pazi, ne bih nikoga da omalovazavam, ali neces naci coveka koji slusa dobar rock, metal, jazz, blues da prati redovno evroviziju. . . Ali, ako se to tebi svidja, ti gledaj, nerviraj se, navijaj, jer svako uziva na drugaciji nacin. . . Nisu sve te pare potrosene za dzabe, i sigurno to prati brdo ljudi. . . Samo kazem da mi je zao sto potencijal evrovizije nije iskoriscen na pravi nacin, i sto zemlje ne angazuju neke svoje dobre autore da im prave pesme. . .

Ljudima koji slusaju kvalitetnu muziku sigurno nije bitna. . . Potrositi 30 mila evra da bi ljudi culi 40-ak pesama, od kojih su 30 monotone i dosadne, 5 malo drugacije ali glupe, 3 zanimljive, a jedna ili maksimalno dve vredne slusanja, je strasna glupost. . .

Potpis i pechat :D I da su kvalitetnije pesme,ponovo ne bi pratio Evroviziju zbog toga sto je sve nameshteno i svaka zemlja glasa za svog suseda.....ispada da pobeda neke pesme zavisi od zemalja kao shto su Malta ili tako te neutralne zemlje.....

Ove gosine će se valjda to oko susedstva promeniti jer je tu žiri.

I odgovor Chkowu :

Pa čovek koji sluša dobar metal, jazz, blues i ne treba da gleda ESC, jer je to pop-rok-narodnajk festival. Na ESC-u ima svačega. Zato mi se i sviđa. Meni se godišnje baš svidi pet - šest pesama, ali volim tu šarenolikost muzičkih ukusa i žanrova koji daju čar ESC-u.

Ma Lordi su smeshni xD Kod njih nije muzka pobedila nego kostimi.....nije ni chudo sto je otkazan cert u BG-u zbog slabe prodaje karata xDD Veruj mi,to se jednom dogodilo sa Lordima.......jos samo neki Black metal bend iz Norveske da dodje na Evrosong i onda sam sve video xDD

Nema dovoljno mesta...za ovako nešto mu je potrebno 4x4.

A, šta ćeš, taka se tastatura zalomila:

tgbk.png

Back