BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nista od te Norveske ne cuh, samo sam videla da je lik koji peva mnoogo lep..
Uostalom, nista mi se od pesama nije ni dopalo.
I bas mi drago sto nismo prosli.

E upravo to...toliko su nahvalili te norvežane ali pesma ništa posebno.
Šta kaže naš komentator za Srbiju:"Jesmo ispali ali je bitno da smo se prikazali u dobrom svetlu" :rotf: :rotf: :rotf: ...taj mućak kao da je prenosio fudbalsku utakmicu :hahaha:

Se meni čini ili je ove godine izbor još gori nego prošle?
Evo šta kaže kladionica: http://sports.williamhill.com/bet/EN/betting/e/1329/Eurovision-Song-Contest-2009.html
Ne mi jasno što je Norveška toliki favorit, mislim jes im pesma jedna od onih koje su manje krševi, al' ono... Ja bih pre tipovao na Island npr.

btw Nismo prošli? Niste valjda iznenađeni? :P Meni više krivo za one Irkinje. haha

hahah a Irkinje ko Loren Haris :lol:
inače čini mi se Danska da je bila u pitanju...imaju finog gitaristu xD
i gotivne su mi bile one iz Estonije npr...

a Mađar joooj kuku lele xDD ko Deen od pre neku godinu haahah :lol:

Definitvno slabija Evrovizija od nase i to po svemu (voditelji, pesme, ceo koncept, kamere). Sinocno polufinale sam gledao i ocekivao sam da kladionice pogode (verovatno jer bi i nas Cipelic prosao dalje) kad ono :eek:!

Hrvatsku nisam odgledao celu ali kad sam video da su prosli pretpostavio sam da smo mi glat prosli, sudeci po kladionicama na kojima je Hrvatska bila na samom kraju, dok smo se mi drzali relativno visoko. Sad mogu da kazem i jos jednu stvar oko naseg Cipelica. Prosle godine je iz Irske dosao onaj teletabis od curana i koliko se secam takodje su bile neke zelene i zute boje sa nikim lampicama koje su blinkale u pozadini a evo ove godine je nasa koreografije malo podsecala na to. Koreograifja za Cipelu je bila potpuno nebulozna i nije imala veze sa pesmom osim onog ciscenja cipela, sto je neko rekao, i onih koznih opanaka a harmonikas u latexu je bio "pravi pogodak".

Ubedljivo najbolje pesme su sinoc bile Norveska, Azerbejdzan i GRCKA!!!! Sakis me je najprijatnije iznenadio svojim nastupom. Zvucao je mnogo bolje nego na probama a ceo nastup je bio "da se najezis". Od Norveske sam ocekivao da malo promene koreografiju od nacionalnog izbora sto im ne bi skodilo ako misle da pobede. U svakom slucaju po jedan glas od mene i za Novesku i sa Grcku u subotu, nebitno da li ce biti u Oslu ili Atini!!!!!!

Owako...
Kladili smo se ja i drug da necemo proci sa nekim likowima i dobili 2000 :)
U 1. Polufinalu je trebala da preodje CG
U 2. Polufinalu je trebala do prodje Slovenija
NORVESKA JE ODWRATNA... text hwata na sentimentalnost, misle da ce devojke da glasaju za njega jer je lep (a i hoce)... a i kresti dok peva...
AZERBEJDZAN je najbolji :)

Regina ima super pjesmu, a Azerbejdzan i Sakis su mi sinoc bili najbolji :D Hrvatska je ocajna, ne znam kako prodjose :S A sto se Srbije tice, imali su simpatican nastup i mislim da bi bilo realnije da su oni prosli, a ne Moldavija ili Estonija. Uglavnom, pjesme koje su u finalu i nisu nesto posebno, srednja zalost. Norveska je toliko nahvaljena, vjerovatno zbog slatkog pjevaca, a sama pjesma mi i nije nesto.

Voditelji su smaraci, nisu zanimljivi sekunde :S

Ja ne razumem kako je nekom jos uvek interesantna jedna totalno bezvezna i marginalna manifestacija kao sto je Evrovizija.Da je toliko bitna i popularna,korisna,sta god Britanjia bi npr.poslala Stounse,Nemacka Rammstein,Irska U2,Italija Erosa...i oduvali sve ostale.Neko ce reci da je to takmicenje cija je namena da promovise nove nade i stvara nove zvezde.Tu konstataciju demantuje vrlo prosta cinjenica da ne postoji nijedna grupa(pevac/pevacica) koga je ta Evrovizija proslavila,niti postoji neka pesma koja je prerasla u cuveni hit (ako izuzmemo ABBA-u,ali ni njih nije Evrovizija progurala).Sve te pesmice pevuse se jedno leto najvise i tu im je kraj.Odlaze zauvek u zaborav.Zato ne razumem ovakvo (ne)rasplozenje u narodu oko ovogodisnjeg plasmana nase pesme.Ako je svima za utehu eto i mi smo jednom osvajali taj Eurosong,kakav je-da je.Iako je to,jos jednom ponavljam,po meni tapsolutno nebitna manifestacija.

ETO
DANAS SAM I U VESTIMA CULA VEC U NAJAVI reportaze iz Moskve "....tra la la.... iz Moskve ,gde se odrzava manifestacija koja je po mnogima manifestacija kica i sunda"
Sada je od jednom kic i sund,a prosle godine su je svi obozavali
a kada je Marija pobedila ,mnogi su izasli na ulicu....
Ovakvi stavovi koji su isplivali danas ,posle ne ulaska u finale(..pesme koja po meni ima elemenata i kica i sunda) ,,su mi fuj

Ja ne razumem kako je nekom jos uvek interesantna jedna totalno bezvezna i marginalna manifestacija kao sto je Evrovizija.Da je toliko bitna i popularna,korisna,sta god Britanjia bi npr.poslala Stounse,Nemacka Rammstein,Irska U2,Italija Erosa...i oduvali sve ostale.Neko ce reci da je to takmicenje cija je namena da promovise nove nade i stvara nove zvezde.Tu konstataciju demantuje vrlo prosta cinjenica da ne postoji nijedna grupa(pevac/pevacica) koga je ta Evrovizija proslavila,niti postoji neka pesma koja je prerasla u cuveni hit (ako izuzmemo ABBA-u,ali ni njih nije Evrovizija progurala).Sve te pesmice pevuse se jedno leto najvise i tu im je kraj.Odlaze zauvek u zaborav.Zato ne razumem ovakvo (ne)rasplozenje u narodu oko ovogodisnjeg plasmana nase pesme.Ako je svima za utehu eto i mi smo jednom osvajali taj Eurosong,kakav je-da je.Iako je to,jos jednom ponavljam,po meni tapsolutno nebitna manifestacija.

Francuska je poslal svoju najveću zvezdu, a VB angažovala neke njihove popularne autore. Nemačka šalje Ditu. Tako da je ESC svima bitan. To da se tamo gleda kvalitet(donekle) pokazalo je to što su sve štosne pesme(i Srbija) ispale .

A to što države koje si ti naveo ne šalju najveće zvezde ne govori ništa. Pa ni mi ne šaljemo Čolića:roll:.... Najviše mrzim ove neupućene što se.ru sa pričom o tome da to nikome nije bitno.

Ljudima koji slusaju kvalitetnu muziku sigurno nije bitna. . . Potrositi 30 mila evra da bi ljudi culi 40-ak pesama, od kojih su 30 monotone i dosadne, 5 malo drugacije ali glupe, 3 zanimljive, a jedna ili maksimalno dve vredne slusanja, je strasna glupost. . .

Kako se glasa u finalu?
Kako sam procitao sa zvanicnog esc sajta, samo zemlje finalisti ce glasati ziri+gledaoci a da li to znaci da ostali koje se nisu kvalifikovali u finale i samim tim nemaju svoj ziri koji ce glasati, nece moci ni da glasaju televoting-om jer se glasovi sabiraju?

Ovaj Eurosong je u svakom pogledu losiji nego prosle godine.Voditelji mi se uopste ne svidjaju,bina mi je nekako ruznija nego prosle godine,a pesme su uzasne.Ne ocekujem ja nesto posebno,ipak je to Eurosong,ali osim Grcke ostalo je bas slabo.Norveska je po meni totalni prosek.Ocekujem Sakisovu pobedu i nadam se da ce Cukrov dobro da prodje.Nas ne bih da komentarisem.Ne znam odakle prava ziriju,da se protivi glasu publike,a i ovaj Kon bilo mu dosando pa odlucio da ide na Eurosong.

Back