BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Od izvora,koje ne želim da kažem sam čuo sve pesme u punom trajanju.Po meni je najbolja pesma OT benda.Kada sam prvi put čuo sve,najveći utisak ostavila je kompozicija H8ER Milice i Danijela i Superstar od grupe Beauty Queens koja nastupa sa Oskarom,jer mi se rok pesma kao što je Blagoslov za kraj OT benda učinila preagresivna za Evroviziju,ali posle više preslušavanja,shvatio sam da je najbolja i da ima šanse jer ovo nije klasična rok pesma,već ima melodiju a ne samo ritam,kao većina takvih na Evroviziji koje ne prolaze.Što se tiče pesme Superstar,pesma je melodična i pevljiva.Deo koji pevaju Beauty Queens je mnogo bolji,zato što Oskar ''blentavo'' priča,a dobro znamo kako prolaze blentavci na Evroviziji.Tekst koji govori Oskar je odličan i šaljiv,ali Evropa ne razume srpski toliko koliko je potrebno da bi razumeli pesmu,zato je još i gore ako tako bude i pričao.Sve u svemu,bilo bi odlično da neka od sledeće 3 pesme pobedi:
1)OT Bend feat. Kaya-Blagoslov za kraj
2)Danijel i Milica-H8ER
3)Oskar i Beauty Queens-Superstar
Srećno svim takmičarima"

Od lazzar95

Najverovatniji predstavnik Hrvatske biće Igor Cukrov bivši student Operacije trijumf

Prelusao sam nesto malo(oko 30-ak sekundi svake pesme).Uglavnom sve slici jedno na drugo.Sad je u modi neki pop-rock,pre su bile balade,sve tematski i sablonski.Tekstovi su stvarno katastrofalni i pesma koja pobedi,treba da se peva na srpskom,da ovi stranci ne bi razumeli reci ;) Na prvo slusanje interesantna je ova grupa "Etar",zatim Sonja Bakic,a interesantni su i ovi "Trio pasaz",Ivana Selakov i Lejla Hot.Ana Nikolic je dobra za City klub i Pink music(mada vecina,ruku na srce,zasluzuje da se nadje u tom "jatu"),a vidi se da je pesma pisana za Bekvalcevu.Mozda bi cak bolje zvucalo da je Natasa otpevala(Ana ima neki narodnjacki "triler" u glasu,sto stvarno iritira).Ovi "trijumfalni" stvarno nemaju veze.Milica i Danijel su tanki,a ovi OT bend su smesni sa ovim pokusajem hard rock numere(poseca me na Cipijeve hard rock-turbo folk pokusaje :mrgreen:).Ovi Oskari i Brus Lijevi kao da su izasli iz Kovina,a "Zemlja groova" jeftin plagijat Jinx-a.Eto toliko od mene

Prelusao sam nesto malo(oko 30-ak sekundi svake pesme).Uglavnom sve slici jedno na drugo.Sad je u modi neki pop-rock,pre su bile balade,sve tematski i sablonski.Tekstovi su stvarno katastrofalni i pesma koja pobedi,treba da se peva na srpskom,da ovi stranci ne bi razumeli reci ;) Na prvo slusanje interesantna je ova grupa "Etar",zatim Sonja Bakic,a interesantni su i ovi "Trio pasaz",Ivana Selakov i Lejla Hot.Ana Nikolic je dobra za City klub i Pink music(mada vecina,ruku na srce,zasluzuje da se nadje u tom "jatu"),a vidi se da je pesma pisana za Bekvalcevu.Mozda bi cak bolje zvucalo da je Natasa otpevala(Ana ima neki narodnjacki "triler" u glasu,sto stvarno iritira).Ovi "trijumfalni" stvarno nemaju veze.Milica i Danijel su tanki,a ovi OT bend su smesni sa ovim pokusajem hard rock numere(poseca me na Cipijeve hard rock-turbo folk pokusaje :mrgreen:).Ovi Oskari i Brus Lijevi kao da su izasli iz Kovina,a "Zemlja groova" jeftin plagijat Jinx-a.Eto toliko od mene

I Sonja je "trijum alna". :P

Zašto onda učestvuju ?

Austrija i Italija ne ucestuju.

A ostali salju neko sranje. Smesni su mi ljudi koji su ljubitelji evrovizije pa kritikuju neke druge muzicne pravce koje su isto cubre ko evrovizija.

Prosle godine prvi put sam gledao evroviziju a od pesama mi se samo mi se albanska i nasa svidela. Grcka i Armenia je pravo kad si pijan. A ostalo smece.

Gledo sam na nemackoj televiziji jer mi je onaj moderator od RTSa iso jako na zivac.

Da dodam da RTS je vec mesec ranije poceo da nervira za Evrovizijom kao sancu za srbiju i beograd. A sta je za evropskom prvenstvu u Srbiji 2005

Grand parada je za evroviziju kultura na velikom nivou.

Evrovizija je u razvijenoj evropi simbol za kitc i losu muziku.

ma nemas vezu sa vezom
davno se to promenilo ,,standardi su se davno promenili
pa ne bi jedan francuski modni kreator isao i na sva usta pricao
kako je fan evrovizije ako ce to da steti njegovom ugledu
ma ajde
tako je nekada bilo
sada vise i nije
hoces li reci da je MOLITVA pesma lakih nota?

ma nemas vezu sa vezom
davno se to promenilo ,,standardi su se davno promenili
pa ne bi jedan francuski modni kreator isao i na sva usta pricao
kako je fan evrovizije ako ce to da steti njegovom ugledu
ma ajde
tako je nekada bilo
sada vise i nije
hoces li reci da je MOLITVA pesma lakih nota?

Totalne gluposti. Serifovicna pesma nije vadila celu manifistaciju.

A kako zapadnjaci kukaju svaki put na Balkansku bratsku ljubav kod Evrvizije. :dash:

Sta hocu da kazem da se evroviziji u srbiji daje znacaj koji nigde nema u evropi.

Dobro izgleda ova scena za Beoviziju, ove lopte sto vise su visak, osim ako nesto nisu smislili za njih mada ne verujem. Moskovska scena je takodje dobra. Naravno nije ovo finalni proizvod, ali jedina stvar koja mi se ne svidja su ovi ekrani sto lete preko neba, ko ce u njih da gleda i cemu oni sluze, cist visak takodje. Bolje bi bilo da imaju onaj ogoroman ekran iza kao sto smo mi imali.

A kako zapadnjaci kukaju svaki put na Balkansku bratsku ljubav kod Evrvizije. :dash:

Sta hocu da kazem da se evroviziji u srbiji daje znacaj koji nigde nema u evropi.

Ma daj
zasto tako pricas
ako tebi ne predstavlja nista,to ne znaci da treba svoj odnos da prepisujes "celom svetu"
Samo se priseti sta su holandjani radili kada su pobedila njihova cudovista pre par godina
Jedna moja prijateljica se slucajno tamo zadesila ,kaze da je bio uzas ,nije mogla do jutra da ode u hotel svoj

Grešiš. Opet. :cool: Gledanost izbora u VB bila je ogromna. Oko 8 miliona ljudi.

Zapadnjaci (neki) imaju očajne pesme i dok ne pošalju nešto dobro mogu da kukaju do besvesti. ;)

Ove godine 50% čini žiri tako da na "bratsku ljubav" zaboravi..... :whistling:

Back