- Poruka
 - 1.363

Kako mozhesh da tvrdish da je najbolji festival do sada kada nisi ni preslushao sve pesme u celosti?![]()
Mislio sam na scenu i voditeljku. Selokupna organizacija.
A i pesme su (ovih 8 i ono sve po 30 sek.) dosta bolje od predhodnih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mozhesh da tvrdish da je najbolji festival do sada kada nisi ni preslushao sve pesme u celosti?![]()
).Ovi Oskari i Brus Lijevi kao da su izasli iz Kovina,a "Zemlja groova" jeftin plagijat Jinx-a.Eto toliko od menePrelusao sam nesto malo(oko 30-ak sekundi svake pesme).Uglavnom sve slici jedno na drugo.Sad je u modi neki pop-rock,pre su bile balade,sve tematski i sablonski.Tekstovi su stvarno katastrofalni i pesma koja pobedi,treba da se peva na srpskom,da ovi stranci ne bi razumeli reciNa prvo slusanje interesantna je ova grupa "Etar",zatim Sonja Bakic,a interesantni su i ovi "Trio pasaz",Ivana Selakov i Lejla Hot.Ana Nikolic je dobra za City klub i Pink music(mada vecina,ruku na srce,zasluzuje da se nadje u tom "jatu"),a vidi se da je pesma pisana za Bekvalcevu.Mozda bi cak bolje zvucalo da je Natasa otpevala(Ana ima neki narodnjacki "triler" u glasu,sto stvarno iritira).Ovi "trijumfalni" stvarno nemaju veze.Milica i Danijel su tanki,a ovi OT bend su smesni sa ovim pokusajem hard rock numere(poseca me na Cipijeve hard rock-turbo folk pokusaje
).Ovi Oskari i Brus Lijevi kao da su izasli iz Kovina,a "Zemlja groova" jeftin plagijat Jinx-a.Eto toliko od mene

Etar su solidni...Imam neki njihov stari demo. Imaju dobre pesme, ali ovu nisam cuo.
Etar ima jednu od boljih pesama ove godine.
).Zašto onda učestvuju ?
poslušaj. Nije loše.
Etar - Sanjaj me

Grand parada je za evroviziju kultura na velikom nivou.
Evrovizija je u razvijenoj evropi simbol za kitc i losu muziku.
Etar su solidni...Imam neki njihov stari demo. Imaju dobre pesme, ali ovu nisam cuo.

ma nemas vezu sa vezom
davno se to promenilo ,,standardi su se davno promenili
pa ne bi jedan francuski modni kreator isao i na sva usta pricao
kako je fan evrovizije ako ce to da steti njegovom ugledu
ma ajde
tako je nekada bilo
sada vise i nije
hoces li reci da je MOLITVA pesma lakih nota?

Totalne gluposti. Serifovicna pesma nije vadila celu manifistaciju.
A kako zapadnjaci kukaju svaki put na Balkansku bratsku ljubav kod Evrvizije.
Sta hocu da kazem da se evroviziji u srbiji daje znacaj koji nigde nema u evropi.
Totalne gluposti. Serifovicna pesma nije vadila celu manifistaciju.
A kako zapadnjaci kukaju svaki put na Balkansku bratsku ljubav kod Evrvizije.
Sta hocu da kazem da se evroviziji u srbiji daje znacaj koji nigde nema u evropi.
 Gledanost izbora u VB bila je ogromna. Oko 8 miliona ljudi.
Beovizija 2009 Sliku scene Beovizije vidite na forumu forum.hrt.hr Uđite u pdf DORA I EUROSON. Zatim Beovizija 2009 i idite na str 43.