sexy lady2005
Aktivan član
- Poruka
- 1.033
Zna li neko sta znaci ROMALE ROMALI?Veliki Brat:Glas za Anu Nikolic-Romali,romale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko sta znaci ROMALE ROMALI?Veliki Brat:Glas za Anu Nikolic-Romali,romale
Da, da, videh juce neke prozivke u pogledu godina, no zurila sam, pa ne stigoh da odgovorim....hmmmmm....razgovaracemo na tu temuZoricaS.:Joksa, dobro jutro i tebi!
Kako si prosao juce popodne? Jadan ti ako ti se izbor suzio na dve tete...(Sexy Lady, ovo je posalica, nadam se da se ne vredjas!)
Mada, Joksa, kako si juce krenuo sa Njegosem, cisto sumnjam da si se ovajdio...
sexy lady2005:Da, da, videh juce neke prozivke u pogledu godina, no zurila sam, pa ne stigoh da odgovorim....hmmmmm....razgovaracemo na tu temu![]()
Elem, moram da dodam da bez matore koke nema dobre supice! ;-)
Ja ne znam sta znaci...Sta znaci?sexy lady2005:Zna li neko sta znaci ROMALE ROMALI?
ZoricaS.:Ja ne znam sta znaci...Sta znaci?
BTW, meni je ta pesmica simpa, ali mi Ana N. nesto lici na proslogodisnju pobednicu... ili njen nastup...ne znam, deluje mi kao kopija necega...
joksa_bgd:Hahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Pa, nemojte to da uzmete kao uvredu, ja sam najmladji u mojoj firmi i odavno sam prestao da primecujem godine. Moje dobre drugarice sa posla su sve vase godiste...
daj draga rucicu, da te sprovedem dalje, znam ja neke dobre forice za boriceZoricaS.:Jao, strasno...kao juce da je bilo kada sam ja izjavljivala ovakve stvari...Mislim da je vreme da posetim neki drugi forum, tipa: plasite li se klimaksa?kako izaci na kraj sa borama?itd...
Vickasto, nema sta...joksa_bgd:...Verovatno kopija devojke iz snova mnogih muskaraca!
...
Pa, vidim draga da se svrckamo po slicnim forumima, bila si na onom podgorickom i dobro si im reklasexy lady2005:daj draga rucicu, da te sprovedem dalje, znam ja neke dobre forice za borice![]()
Jesi videlaZoricaS.:Pa, vidim draga da se svrckamo po slicnim forumima, bila si na onom podgorickom i dobro si im rekla...
pa cemo onda mi da trazimo i tako sve u krug, kao sto to kod nas obicno ide... a necemo ni primetiti kad ja Evrovizija pocela i zavrsila se... i onda cemo opet biti celom svetu tragi-komicni da ne kazem "neobavesteni"ZoricaS.:Ma, nije gotovo! Cekaj, sad ce braca crnogorci da traze arbitrazu, pa cemo da vidimo sta ce biti...
sexy lady2005:kazi tim starijim koleginicama (tetama) da ti skuvaju jednu kaficu![]()
ma meni zao, pravo da ti kazem, ali sta da se radi, takav je zivot!ZoricaS.:Ma koja crna Budva?!?!? Zadnji put sam bila u CG -'99, i to bas u Budvi! Te godine sam odlucila da me CG vise videti nece. (verovatno su se nasikirali, kao i ja sto sam se potresla sto no name/no shame nece vise u srbiju, hi, hi)