Beovizija 2006

Malo im lichi na onu prethodnu...Aj' da ne kazem bash "lichi", ali podseca:

No Name:

Moja ljubavi

Ogrijalo sunce iznad mora
tebi u cast ljepotice moja
ogrijalo sunce

Moja ljubavi
razvedrilo iznad gora
i na nebu mom
sija samo ljubav tvoja

Zora mi te otkrila
novi dan probudila
tebe mi je donijela
na krilima andjela

Rano moja opasna
mom si srcu prirasla
kunem se u oci svoje
svanulo je, svanulo je

Ogrijalo sunce iznad mora
tebi u cast, ljepotice moja
ogrijalo sunce

Marija D:
Pesma moja ljubavi je toliko posvecena samostalnoj Crnoj Gori da je to strasno! A jadni flamingosi pevaju o ujedinjenoj evropi i svim njenim gradovima. Kakva ironija.
Tacno...I onda smo MI nacionalisti, ovakvi, onakvi...A da je kod nas napravljena slicna pesma, odmah bi nam udarili sankcije, sa sve bombardovanjem...

Joksa, dobro jutro i tebi!
Kako si prosao juce popodne? Jadan ti ako ti se izbor suzio na dve tete...(Sexy Lady, ovo je posalica, nadam se da se ne vredjas!)
Mada, Joksa, kako si juce krenuo sa Njegosem, cisto sumnjam da si se ovajdio...

E, a ovo sa Evrovizijom...
Neverovatno da se dve godine za redom desava sa pevacima za koje sam licno vezan. Ove godine Flamingosi (objasnio sam juce), a prosle godine Jelena T. koje mi je buduca zena...

Pa, dokle vise!? :lol:

joksa_bgd:
E, a ovo sa Evrovizijom...
Neverovatno da se dve godine za redom desava sa pevacima za koje sam licno vezan. Ove godine Flamingosi (objasnio sam juce), a prosle godine Jelena T. koje mi je buduca zena...

Pa, dokle vise!? :lol:
Eeeeee, pa sad je sve jasno! Pa to oni protiv TEBE nesto imaju! A ja se nasla licno pogodjenom...Aman, covece, pa preko 100 strana ispisasmo, ispljuvasmo sve redom, a ti nam tek sad kazes da je sve to zavera SAMO protiv tebe! Nema smisla...

Back