stonex
Zainteresovan član
- Poruka
- 313
Sta isto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da se onaj planinac pita No Name bi ishli dalje...stonex:Sta isto ?
A sta ces ti na ovoj temi, ako ne zelis da pricas o tome??Anarhist:Ma *ebala vas vise ta evrovizija. Kada ce te prestati da smarate.
Tacno...I onda smo MI nacionalisti, ovakvi, onakvi...A da je kod nas napravljena slicna pesma, odmah bi nam udarili sankcije, sa sve bombardovanjem...Marija D:Pesma moja ljubavi je toliko posvecena samostalnoj Crnoj Gori da je to strasno! A jadni flamingosi pevaju o ujedinjenoj evropi i svim njenim gradovima. Kakva ironija.
joksa_bgd:hahahahahaha
To se njegosem sam se malo salio.
A kako sam prosao? Pa super, prosao sam do kuce, onda u krevet i spavao do jutra... Dosta dobro!
Eeeeee, pa sad je sve jasno! Pa to oni protiv TEBE nesto imaju! A ja se nasla licno pogodjenom...Aman, covece, pa preko 100 strana ispisasmo, ispljuvasmo sve redom, a ti nam tek sad kazes da je sve to zavera SAMO protiv tebe! Nema smisla...joksa_bgd:E, a ovo sa Evrovizijom...
Neverovatno da se dve godine za redom desava sa pevacima za koje sam licno vezan. Ove godine Flamingosi (objasnio sam juce), a prosle godine Jelena T. koje mi je buduca zena...
Pa, dokle vise!?![]()