Beovizija 2006

ZoricaS.:
Auuu, ostavim vas same na nekoliko trenutaka, a Sexy me odmah izbaci iz konkurencije! :rolleyes:
Nego, isla sam da vidim sta kaze onaj/ono rufim, i nista...cuti...nece da podeli to sa nama...
ma pusti...opasna si ti konkurencija...skoro pa kao No name :roll: Flamingosima....
Ma kako cuti??Gledaj ga, pomahnitao/lo je nacisto!!! Preko cele strane ubacio/lo neke isecke...lood covek nacisto :lol:

Vodicemo Zokili i tebe .
8.gif
Nego , brine me ovaj Rufim ,vidi ga sta radi
3.gif

Ne, draga, nisi dobro razumela!
Sta ce nama viza??? To ce ti biti kao da ides na Adu Ciganliju, ko ce jos pozeleti da ide tamo, pa jos i za vizu da daje pare??!?!? Ma hajde molim te, ne, ne, nema tu logike nikakve...
Nego....NJIMA CE TREBATI VIZA ZA SRBIJU, na koju ce morati da cekaju bar 5-6 meseci, a dobice je samo za npr. skolovanje, ali ta viza ce trajati iskljucivo 4 godine, koliko treba da se zavrsi odredjeni fakultet...pa posto niko od njih nece uspeti da zavrsi u roku, a nece imati vizu da ostane i dalje...znas sta to znaci? EUREKA!!! Necemo vise imati crnogorce na visokim polozajima...... jupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Hah, kako sam ovo dobro smislila, a?
E, ima tu jos primera, al me mrzi da pisem...
Idem da vidim sta radi onaj...kako se zove...

Fency_Killer:
@Galathilien
ipak sam nasao link...konacno :roll:

http://agrino.org/esc/

pa koga zanima neka poslusa...

Evo i mene najzad... (glupa skola, ucenje smara...). Sad da prionem na citanje onoga sto sam propustila... Evo, samo da zahvalim za link! :D Svidela mi se pesma mnogo, ne vidjas takvu vrstu muzike cesto na evroviziji... Iskreno ne verujem da ce imati visoki plasman jer ljudi jednostavno ne umeju da cene tu vrstu muzike. Juce sam cula i ruse... (imaju fenomenalnu pesmu, mada mu se primeti akcenat kada peva sto mi se ne dopada preterano). Irac ima jako lepu pesmu, ali ne verujem da ce uci medju prvih pet.Ja se sve nesto nadam da ce se desiti neko cudo i Flamingosi ipak otici. Ajd' odo sad da citam, pa cu posle jos komentarisati ... hihi

stonex:
Neko je pomenuo treptanje ? SEEXYYYYYYYY !!!
5.gif
Come back , please !
Dont worry baby, here I am! 8-)
Samo sam malo pritajena, nemam nesto inspiraciju :)
Nervira me onaj na R :), prica sam sa sobom, ne obraca paznju na ovakve dve cice beogradske .... E, mukica, ko zna koliko beogradjanki ga je do sad odbilo :roll: , pa ne sme....

Pa da bre ljudi, znate li vi koliko dana se ne radi za 1.maj????
Ajde, da vidimo, gde ce ko???
Ja mislila da se malo prosetam do CG, ali... predomislicu se u poslednjem momentu, sto bih im davala svoje tesko (vidi se, zar ne) zaradjene evrice?

Carrie_011:
Evo necu, ali kad pomenuste ne mogu da odolim - super je ali dok ne progovori! Super izgleda, svaka cast, ali brate kad zine... em zavija mnogo ruzno em nista pametno ne kaze... I da je uobrazena i isfolirana jeste... Bas sam obratila paznju sad u emisiji... :roll:

Da, Anci izgleda kako izgleda, ali je prosta i glupa. Sinoc sam se smejao njenim recenicama i njenom prostackom smehu. Ju, sta li bi rekla da je pobedila na ESC. Mislim na govor koji bi odrzala! I na kom jeziku, uopste? :lol:

Back