Beovizija 2006

ZoricaS.:
Joksa, dobro jutro i tebi!
Kako si prosao juce popodne? Jadan ti ako ti se izbor suzio na dve tete...(Sexy Lady, ovo je posalica, nadam se da se ne vredjas!)
Mada, Joksa, kako si juce krenuo sa Njegosem, cisto sumnjam da si se ovajdio...
Da, da, videh juce neke prozivke u pogledu godina, no zurila sam, pa ne stigoh da odgovorim....hmmmmm....razgovaracemo na tu temu :twisted:
Elem, moram da dodam da bez matore koke nema dobre supice! ;-)

sexy lady2005:
Da, da, videh juce neke prozivke u pogledu godina, no zurila sam, pa ne stigoh da odgovorim....hmmmmm....razgovaracemo na tu temu :twisted:
Elem, moram da dodam da bez matore koke nema dobre supice! ;-)

Hahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa, nemojte to da uzmete kao uvredu, ja sam najmladji u mojoj firmi i odavno sam prestao da primecujem godine. Moje dobre drugarice sa posla su sve vase godiste...

ZoricaS.:
Ja ne znam sta znaci...Sta znaci?
BTW, meni je ta pesmica simpa, ali mi Ana N. nesto lici na proslogodisnju pobednicu... ili njen nastup...ne znam, deluje mi kao kopija necega...

Da, da, deluje kao kopija necega...
Verovatno kopija devojke iz snova mnogih muskaraca!
Meni se licno samo svidja kako se smeje, ostalo- vec vidjeno...

joksa_bgd:
Hahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa, nemojte to da uzmete kao uvredu, ja sam najmladji u mojoj firmi i odavno sam prestao da primecujem godine. Moje dobre drugarice sa posla su sve vase godiste...

Jao, strasno...kao juce da je bilo kada sam ja izjavljivala ovakve stvari...Mislim da je vreme da posetim neki drugi forum, tipa: plasite li se klimaksa?kako izaci na kraj sa borama?itd...

Ana Nikolic ima fenomelano telo i ona haljina joj je salivena i djuska za medalju, ali od vrata na gore-groblje....Izgleda bar 10 godina starija. O dijalektu, padezima i njenom govoru ne bih zaista...nemam dovoljno mesta ;)
A i u pravu si, mislim da je pokusala da malo kopira proslogodinju pobednicu, u cemu je uspela 85%, po mom skromnom misljenju....
Mogla i ona da ide, sto da ne, skroz je ok pesmica, ali Flamingosi u Flamingosi...
Idete li ljudi na onu peticiju???

Pa ovo je postao chat , poruke na svakih 15 sekundi .
Elem , vidim sada na B92 da iz RTCG traze od Tijanica da preispita odluku o nepotpisivanju zavrsnog dokumenta . Nije ovo jos zavrseno .

ZoricaS.:
Pa, vidim draga da se svrckamo po slicnim forumima, bila si na onom podgorickom i dobro si im rekla :!: ...
Jesi videla ;)? krenula sam da odgovorim na ono tvoje, pa rekoh "ajde bolje nemoj, bicu preostra, mogli bi se jadni stvarno poplasiti".... ma volela sam ja crnogorce, volim neke jos uvek, dragi su mi, ali to je jako mali procenat, vidis kako su se izvitoperili sad???
a bas sam mislila da u maju zapalim malo do Budve, ali sada :roll: , nisam bas sigurna da cu ici uopste...

ZoricaS.:
Ma, nije gotovo! Cekaj, sad ce braca crnogorci da traze arbitrazu, pa cemo da vidimo sta ce biti...
pa cemo onda mi da trazimo i tako sve u krug, kao sto to kod nas obicno ide... a necemo ni primetiti kad ja Evrovizija pocela i zavrsila se... i onda cemo opet biti celom svetu tragi-komicni da ne kazem "neobavesteni"

A i zao mi je sto Flamingosi nisu pobedili, jer bi to onda povlacilo neko ozbiljno party time!
Prvo bi isli na neku zurku, onda bi svi zajedno kod moje drugarice pratili Evroviziju...

Joj zivote, lutalico!

Ma koja crna Budva?!?!? Zadnji put sam bila u CG -'99, i to bas u Budvi! Te godine sam odlucila da me CG vise videti nece. (verovatno su se nasikirali, kao i ja sto sam se potresla sto no name/no shame nece vise u srbiju, hi, hi)

ZoricaS.:
Ma koja crna Budva?!?!? Zadnji put sam bila u CG -'99, i to bas u Budvi! Te godine sam odlucila da me CG vise videti nece. (verovatno su se nasikirali, kao i ja sto sam se potresla sto no name/no shame nece vise u srbiju, hi, hi)
ma meni zao, pravo da ti kazem, ali sta da se radi, takav je zivot!
Ja kod njih vise necu, iako znam da ce oni kod nas itekako... eh, pa "nesoji" su to! :lol: ;-)

Back