ZoricaS.
Primećen član
- Poruka
- 619
Zalbu??? Dakle, neverovatni su! A na sta ce da se zale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexy lady2005:Da li cemo to stvarno dozvoliti?!?
Da li cemo sedeti skrstenih ruku i gledati kako propada onakva pesma?!?
Da li uopste mozemo nesto jos da uradimo?!?
). Kazu da bi pesma imala velike sanse... Bas me nervira sto su nas napravili tolikim budalama, ali ne samo srpski narod, vec i crnogorski (mada ja njih racunam u srpski narod, ali neka im...).Ali ipak nisi cula sve, zar ne? Salim se, meni je slatka pesmica i slazem se da je evrovizijska, jer to i jeste festival gde prolaze vesele pevljive pesmice i simpaticno skakutanje po sceni...mada kada je pobedila ruslana, to bas i nije bilo skakutanje :???:sexy lady2005:Da, jesam neke i veruj mi da moje okruzenje i ja mislimo da je CRAZY SUMMER DANCE jedina favorit od ovih sto smo culi. Znaci, prava evrovizijska pesmica
Fency_Killer:ne,ne i jos jednom ne...nazalost desilo se to sto se desilo i mi tu nista ne mozemo...
cuo sam vecinu pesama sa ovogodisnje evrovizije i moj favorit je i dalje Finska(Lordi)...
i meni!Fency_Killer:cuo sam vecinu pesama sa ovogodisnje evrovizije i moj favorit je i dalje Finska(Lordi)...

Galathilien:(mada ja njih racunam u srpski narod, ali neka im...).

Galathilien:Ja nisam cula Finsku. Znas li neki link gde bi mogla da se snimi pesma? Bas bih volela da cujem... (ili eventualno da mi posaljes ako imas na kompu...)

Fency_Killer:nisam nasao link...daj adresu![]()
Fency_Killer:Finska ce verovatno posle duuugo vremena opet biti medju prvih deset...Hard Rock Hallelujah!