Beovizija 2006

Galathilien:
Nadajmo se... Sve zavisi od muzickog ukusa publike. Nesto su poslednjih godina poludeli za ovim etno zvucima, ovim seljackim, grand fora i tako to... Da ne pominjem islamske i tome sl. Valjda ce se opametiti.

Rock rocks!!!

Ja mislim da se ne pale vise na taj etno, nego ovi misle da se oni pale na etno, pa zato rade takve pesme.. :-?

Fency_Killer:
Finska ce verovatno posle duuugo vremena opet biti medju prvih deset...Hard Rock Hallelujah!
Kad mi je sestra pustila finsku pesmu, pomislio sam: "Bogte, ko je ovo!? Zar je moguce da ima toliko metalaca tamo?" Znash u chemu je problem: ne verujem da ce se publici dopasti njihov nastup... Oni kostimi... Nisam bash siguran... A drugo, opet nisam siguran koliko je metal popularan u Evropi (ovde nije bash neshto preterano).
Meni je iskreno krivo shto, recimo, Nightwish nije uspeo da ode na Evroviziju pre nekoliko godina. Oni su imali extra pesmu (Sleepwalker) i nisu ih izabrali.
Sve u svemu, nisam siguran koliko ce Lordi proslaviti Fince tamo.

DragonFly:
Kad mi je sestra pustila finsku pesmu, pomislio sam: "Bogte, ko je ovo!? Zar je moguce da ima toliko metalaca tamo?" Znash u chemu je problem: ne verujem da ce se publici dopasti njihov nastup... Oni kostimi... Nisam bash siguran... A drugo, opet nisam siguran koliko je metal popularan u Evropi (ovde nije bash neshto preterano).
Meni je iskreno krivo shto, recimo, Nightwish nije uspeo da ode na Evroviziju pre nekoliko godina. Oni su imali extra pesmu (Sleepwalker) i nisu ih izabrali.
Sve u svemu, nisam siguran koliko ce Lordi proslaviti Fince tamo.

njihova pesma na prosloj evroviziji je bila ocajna u svakom smislu...Lordi se svideo ljudima koji zive u njihovom regionu a i sire tako da sam uverern da ova pesme sigurno prolazi medju prvih deset...
gde ovde?ako mislis na Srbiju,varas se...ako ostavis sa strane turbo folk,videces da ovde ima puno metal i rock fanova...isto je i sa celom Evropom...kod nas ce svi verovatno glasati za svoje najblize komsije,kao i svuda u Evropi...

@Vanesa:
Ja samo na ovu temu da kazem da je pesma od Flamingosa bila uzas uzasa!
Zar te mama nije naucila da ako nemas nista lepo da kazes, bolje da ne kazes nista?! :?
Pesma nije remek delo muzicke umetnosti ali za ovu priliku i manifestaciju kakva je Evrovizija je PUN POGODAK! To ne kazemo samo mi laici nego i muzicki strucnjaci... A nama privatno moze da se svidja sta god, za Evroviziju je ova pesma tacno ono sto bi publici (u drugim zemljama) privuklo paznju i bilo simpaticno... a to se trazi!

interview_lordi02.jpg

ovo je za one koji ne znaju ko su Lordi!

Carrie_011:
Zar te mama nije naucila da ako nemas nista lepo da kazes, bolje da ne kazes nista?! :?
Pesma nije remek delo muzicke umetnosti ali za ovu priliku i manifestaciju kakva je Evrovizija je PUN POGODAK! To ne kazemo samo mi laici nego i muzicki strucnjaci... A nama privatno moze da se svidja sta god, za Evroviziju je ova pesma tacno ono sto bi publici (u drugim zemljama) privuklo paznju i bilo simpaticno... a to se trazi!
Citas mi misli. Ja bih jos samo dodala - letnji hitic, nesto sto ce se slusati po barovima na plazi...

ZoricaS.:
Citas mi misli. Ja bih jos samo dodala - letnji hitic, nesto sto ce se slusati po barovima na plazi...
Tacno! Kao "Mambo no.5" - sta to je kao dubokomisaona pesma, a planetarni hit je bila! A isto nabrajalica kao i "CSD"!
Strancima nije bitan dobar tekst, ako je na srpskom ionako ga ne bi razumeli, gledace melodiju, nastup, ideju, sarm... ono sto im "zapadne" za oko, uho... Ionako na Evroviziji ne glasa strucan ziri koji bi vrednovao istinski muzicki kvalitet kompozicija, ne zaboravimo to...

Back