Beovizija 2006

vidite sta nadjoh!!!

Seve direktno u finale

izvještava: Filip Mikloska
izvor: razni

Severina ce sa svojom pjesmom "Moja stikla" preskociti polufinale te nastupiti direktno u finalu. Hoće li joj to povecati sanse za pobjedu ili pak smanjiti?

Zbog odluke da Srbija i Crna Gora ne nastupi na 51. Eurosongu u Ateni Severina je dobila pravo direktnog nastupa u finalu. Naime Boris Novkovic je zavrsio na 15 mjestu tj. jednom mjestu iza onih 14 zemalja koje izbaraju pravo direktnog proboja u finale. Najvece pitanje sad je hoce li to pridonjeti Severininom plasmanu ili eventualno pobjedi ili nastetiti. Ovako sada Severina bi samo jednom izvela svoju pjesmu u finalu , a onako da je morala izboriti svoj plasman u finale kroz kvalifikacije ljudi bi culi dvaputa pjesmu.No to ne treba nista znaciti jer je proslogodisnja pobjednica Helena Paparizou imala direktan plasman u finlale zahvaljujuci Sakisu Rouvasu.

VAŽNO: O Severininom izravnom plasmanu u finalu: Iako pravila tako govore, moramo pričekati službenu izjavu EBU-a.

Pa kako su ih zavidni srbi sprecili da nastupaju na evroviziji, kako je glasanje bilo regularno i sve ispravno i tome sl... Mislim da sam u blicu procitala ili tako negde... Ne mogu da verujem da ljudi mogu da budu tolika govna...

Ma mozemo mi sad da pljujemo po kome god hocemo! Na zalost... poenta cene price je da NAJBOLJA EVROVIZIJSKA PESMA KOJU JE EVROPA MOGLA OVE GODINE DA CUJE, NECE BITI U KONKURENCIJI I NECE OSVOJITI PRVO MESTO, KOJE JOJ JE ZASIGURNO PRIPADALO!!!!

Jao, sexy lady, ti ga sad pretera! Pesma i nije bas "onakva"...Pesmica je odskocila u odnosu na ostale koje smo imali prilike da cujemo te (kobne) finalne veceri, ali to ne znaci da je evropski hit. Mada...ja nisam cula takmicare iz ostalih zemalja (sem ovih ex yu)...ti jesi?

sexy lady2005:
Da li cemo to stvarno dozvoliti?!?
Da li cemo sedeti skrstenih ruku i gledati kako propada onakva pesma?!?
Da li uopste mozemo nesto jos da uradimo?!?

ne,ne i jos jednom ne...nazalost desilo se to sto se desilo i mi tu nista ne mozemo...
cuo sam vecinu pesama sa ovogodisnje evrovizije i moj favorit je i dalje Finska(Lordi)...

Slazem se u potpunosti... Cula sam i ja neke pesme od drugih zemalja... Ludi letnji ples bi sigurno bio medju prve tri pesme. Pricala sam i sa ljudima iz inostranstva koji su culi pesmu (a videli i nastup posto sam im poslala video snimak :P). Kazu da bi pesma imala velike sanse... Bas me nervira sto su nas napravili tolikim budalama, ali ne samo srpski narod, vec i crnogorski (mada ja njih racunam u srpski narod, ali neka im...).

sexy lady2005:
Da, jesam neke i veruj mi da moje okruzenje i ja mislimo da je CRAZY SUMMER DANCE jedina favorit od ovih sto smo culi. Znaci, prava evrovizijska pesmica
Ali ipak nisi cula sve, zar ne? Salim se, meni je slatka pesmica i slazem se da je evrovizijska, jer to i jeste festival gde prolaze vesele pevljive pesmice i simpaticno skakutanje po sceni...mada kada je pobedila ruslana, to bas i nije bilo skakutanje :???:

Fency_Killer:
ne,ne i jos jednom ne...nazalost desilo se to sto se desilo i mi tu nista ne mozemo...
cuo sam vecinu pesama sa ovogodisnje evrovizije i moj favorit je i dalje Finska(Lordi)...

Ja nisam cula Finsku. Znas li neki link gde bi mogla da se snimi pesma? Bas bih volela da cujem... (ili eventualno da mi posaljes ako imas na kompu...)

Fency_Killer:
Finska ce verovatno posle duuugo vremena opet biti medju prvih deset...Hard Rock Hallelujah!

Nadajmo se... Sve zavisi od muzickog ukusa publike. Nesto su poslednjih godina poludeli za ovim etno zvucima, ovim seljackim, grand fora i tako to... Da ne pominjem islamske i tome sl. Valjda ce se opametiti.

Rock rocks!!!

Back