ZoricaS.
Primećen član
- Poruka
- 619
Zalbu??? Dakle, neverovatni su! A na sta ce da se zale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexy lady2005:Da li cemo to stvarno dozvoliti?!?
Da li cemo sedeti skrstenih ruku i gledati kako propada onakva pesma?!?
Da li uopste mozemo nesto jos da uradimo?!?
Ali ipak nisi cula sve, zar ne? Salim se, meni je slatka pesmica i slazem se da je evrovizijska, jer to i jeste festival gde prolaze vesele pevljive pesmice i simpaticno skakutanje po sceni...mada kada je pobedila ruslana, to bas i nije bilo skakutanje :???:sexy lady2005:Da, jesam neke i veruj mi da moje okruzenje i ja mislimo da je CRAZY SUMMER DANCE jedina favorit od ovih sto smo culi. Znaci, prava evrovizijska pesmica
Fency_Killer:ne,ne i jos jednom ne...nazalost desilo se to sto se desilo i mi tu nista ne mozemo...
cuo sam vecinu pesama sa ovogodisnje evrovizije i moj favorit je i dalje Finska(Lordi)...
i meni!Fency_Killer:cuo sam vecinu pesama sa ovogodisnje evrovizije i moj favorit je i dalje Finska(Lordi)...
Galathilien:(mada ja njih racunam u srpski narod, ali neka im...).
Galathilien:Ja nisam cula Finsku. Znas li neki link gde bi mogla da se snimi pesma? Bas bih volela da cujem... (ili eventualno da mi posaljes ako imas na kompu...)
Fency_Killer:nisam nasao link...daj adresu![]()
Fency_Killer:Finska ce verovatno posle duuugo vremena opet biti medju prvih deset...Hard Rock Hallelujah!