sexy lady2005
Aktivan član
- Poruka
- 1.033
ha-ha-ha-ha-haCarrie_011:Joj uplasih se!!! :shock:![]()
![]()
Dakle: za sve one koji ne znaju ko su Flamingosi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo!!!! jupiiiiiiiiii, jos samo kad bi djuskali tako kroz Evropu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha-ha-ha-ha-haCarrie_011:Joj uplasih se!!! :shock:![]()
![]()
Dakle: za sve one koji ne znaju ko su Flamingosi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama, sto si tvrdoglava...ne secemo se ni mi na flamingose...uostalom, citaj sta smo pisale...pazi da ti ne prepricavam sad@Vanesa:Ovde se radi o ukusima,a ti i tebi slicni ga ocito nemate...
Carrie_011:ocito... kao ni 12000 izigranih ljudi koji su glasali za Flamingose...
Imam!@Vanesa:El ti imas neki problem?
sexy lady2005:Imam!
Trenutno me mnogo nerviras i iritiras!
E neverovatno! I ja sam prvi put sada glasala sms-om, a nikad pre toga nisam! I bas sam pomislila "sto ja sad glasam, kad ce sigurno odneti pobedu i bez mog sms-a!" kad ono... :?joksa_bgd:I ja sam glasao za njih. Inace, to je bio prvi put da ucestvujem u tim SMS glasanjima. Istina, imao sam i licne motive...![]()
sexy lady2005:![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kazete, ovo ima neke sanse????? :shock:
Ma haj'te molim vas!!!!!! 8-)
Carrie_011:Tacno! Kao "Mambo no.5" - sta to je kao dubokomisaona pesma, a planetarni hit je bila! A isto nabrajalica kao i "CSD"!
Strancima nije bitan dobar tekst, ako je na srpskom ionako ga ne bi razumeli, gledace melodiju, nastup, ideju, sarm... ono sto im "zapadne" za oko, uho... Ionako na Evroviziji ne glasa strucan ziri koji bi vrednovao istinski muzicki kvalitet kompozicija, ne zaboravimo to...
@Vanesa:Flamingosi su nesto najgore sto sam ikada cula u zivotu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekima ne vredi kulturno objasnjavati kad oni NECE da razumeju! Pusti... pas laje vetar nosiMarija D:Pa dobro to je tvoje misljenje i imas pravo na njega, ali nemas pravo da kazes da oni kojima se to svidja nemaju ukusa. Niko na svetu ne moze biti dovoljno kompetentan da u oblasti umetnosti kaze ovo je dobro ili lose. Mogu samo da kazu ovo se meni dopada ili ne dopada.
joksa_bgd:I ja sam glasao za njih. Inace, to je bio prvi put da ucestvujem u tim SMS glasanjima. Istina, imao sam i licne motive...[/QUOTE
Licne motive??? Koje? koje? (indiskretno, nema sta! ali cim si ih pomenuo (mislim na motive), sigurno zelis da to podelis sa nama!)
Dobro je bre devojcice!@Vanesa:A koliko ti tek mene!!!
A tu je i no name kako vidim! :shock:sofffy:http://www.andysesc.net/Multimedia.html ovdje imate sve- i video i audio! uzivajte!
ZoricaS.:joksa_bgd:I ja sam glasao za njih. Inace, to je bio prvi put da ucestvujem u tim SMS glasanjima. Istina, imao sam i licne motive...[/QUOTE
Licne motive??? Koje? koje? (indiskretno, nema sta! ali cim si ih pomenuo (mislim na motive), sigurno zelis da to podelis sa nama!)
Pa mislio sam da znate, posto sam to vec pominjao.
Ognjenova sestra je moja dobra drugarica i koleginica, pa zbog toga znam koliko se on spremao za celu tu Beoviziju...
sexy lady2005:Dobro je bre devojcice!![]()
Rekoh ti vec "dovidjenja"![]()
joksa_bgd:I sta kaze seka jel to sve definitivno gotovo?!? :-( A sta je sa onim nekim sastankom izvodjaca danas, sto je sinoc pominjala Cleopathra?ZoricaS.:Pa mislio sam da znate, posto sam to vec pominjao.
Ognjenova sestra je moja dobra drugarica i koleginica, pa zbog toga znam koliko se on spremao za celu tu Beoviziju...