Beovizija 2006

Carrie_011:
Joj uplasih se!!! :shock: :lol: :lol:

Dakle: za sve one koji ne znaju ko su Flamingosi:

lindanc1.gif
lindanc1.gif

:lol: :lol: :lol:
ha-ha-ha-ha-ha
bravo!!!! jupiiiiiiiiii, jos samo kad bi djuskali tako kroz Evropu... :roll:

Carrie_011:
Tacno! Kao "Mambo no.5" - sta to je kao dubokomisaona pesma, a planetarni hit je bila! A isto nabrajalica kao i "CSD"!
Strancima nije bitan dobar tekst, ako je na srpskom ionako ga ne bi razumeli, gledace melodiju, nastup, ideju, sarm... ono sto im "zapadne" za oko, uho... Ionako na Evroviziji ne glasa strucan ziri koji bi vrednovao istinski muzicki kvalitet kompozicija, ne zaboravimo to...

Upravo tako!!! Pola glasaca budu tinejdzeri i omladina koja nema pojma o muzici, obicni laici bas kao i ja!
Stoga, mislim da su Flamingosi bas ono sto bi se Evropi dopalo...Bas steta sto ne odose!

Pa dobro to je tvoje misljenje i imas pravo na njega, ali nemas pravo da kazes da oni kojima se to svidja nemaju ukusa. Niko na svetu ne moze biti dovoljno kompetentan da u oblasti umetnosti kaze ovo je dobro ili lose. Mogu samo da kazu ovo se meni dopada ili ne dopada.

Marija D:
Pa dobro to je tvoje misljenje i imas pravo na njega, ali nemas pravo da kazes da oni kojima se to svidja nemaju ukusa. Niko na svetu ne moze biti dovoljno kompetentan da u oblasti umetnosti kaze ovo je dobro ili lose. Mogu samo da kazu ovo se meni dopada ili ne dopada.
Nekima ne vredi kulturno objasnjavati kad oni NECE da razumeju! Pusti... pas laje vetar nosi :roll:

ZoricaS.:
joksa_bgd:
I ja sam glasao za njih. Inace, to je bio prvi put da ucestvujem u tim SMS glasanjima. Istina, imao sam i licne motive... :roll:[/QUOTE

Licne motive??? Koje? koje? (indiskretno, nema sta! ali cim si ih pomenuo (mislim na motive), sigurno zelis da to podelis sa nama!)

Pa mislio sam da znate, posto sam to vec pominjao.
Ognjenova sestra je moja dobra drugarica i koleginica, pa zbog toga znam koliko se on spremao za celu tu Beoviziju...

Back