Carrie_011
Ističe se
- Poruka
- 2.630
i ja se slazem... uvek tako bude... jos ce sad da bude da samo ispali jos vece budale jer cemo biti kaznjeni - ali eto nam kad ne umemo da podnesemo poraz... vec vidim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AlelujaaaaaaaaaaaWesternGirl:Bolje da nemamo predstavnika nego da nas predstavljaju No Name!
Bravo, mislim sta reci nakon ovakvog komentara! Mogla si i reci bolje i da ne zivimo nego da zivimo sa Crnogorcima i sve nas poubijati!!!WesternGirl:Bolje da nemamo predstavnika nego da nas predstavljaju No Name!
let's hope so...Galathilien:Evo, raspitala sam se malo... Mrzi me da prevodim, ako nekome treba prevod, neka javi..
I read on a Dutch page that it won't be true Serbia can't participate for the full 3 years
the serbian tv will pay the normal participation fee
like that they avoid to get a big fine and they won't be punished with 3 years of disqualification
Carrie_011:let's hope so...![]()
Uz sva izvinjenja forumasima zelim samo da kazem da si ti KOMPLETAN IDIOT, koji se retko vidja cak i na ovom forumu!!!!Rajko:u oca im je-em dahijskog tamo njima...DABOGDA POCRKALI!!!