bojan86
Iskusan
- Poruka
- 6.198
zasto bravo ljudi/??? na koga si mislio?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek komsiji crkne krava, al nek crkne i meni da ne muze moju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emran17:Bravo ljudi ispali smo sa evrovizije. Bravo.

Venera_78:Ljudi, ja mislim da se isuvise rano predajemo, mora da postoji jos neki nacin da posaljemo Flamingose na Evroviziju!
Kao sto je neko napomenuo, da li Evropa zna da se glas naroda ne racuna? Zar ne mozemo opet pokrenuti neku peticiju, ili stupiti u kontakt sa organizatorima Evrovizije na neki nacin???
Mislim ovo je strasno, ceo srpski narod kao da je pogazen, pa najbitnije je valjda sta narod misli!
Koja jos zemlja ima ziri??? U Svedskoj npr, se glasa samo putem sms-a i telefonom.
Suze mi polaze kad pomislim da cemo Evropi da uskratimo Flamingose i ovu pesmu
P.S Pre 10 min sam videla reklamu na TVCG-satelitu koja glasi:
"No name" ima ime, ime joj je Made in Montenegro, i posle toga dolazi slogan: Kupujte nase proizvode! Toliko je providno da ne moze biti vise, nasamarili su nas kao magarce![]()
sofffy:PO KOJOJ LOGICI CE SE KAMENJAR MOCI TAKMICITI,A SRBIJA NECE??????

bojan86:e bre..ja iskreno mislim da je ne moguce da nemamo predstavnika..i da Flamingosi ne odu u Atinu..pa bre..ima toliko ljudi da se pobuni...svi ispred RTS-a pa da vidimo!
bojan86:e bre..ja iskreno mislim da je ne moguce da nemamo predstavnika..i da Flamingosi ne odu u Atinu..pa bre..ima toliko ljudi da se pobuni...svi ispred RTS-a pa da vidimo!
I'm so excited:A pravo zalbe? Ipak imamo jake argumente za zalbu! Mi nismo odustali zato sto se tako nama htelo, vec zbog okolnosti. A 4 godine je mnogo!!!!!! Pa, necu da sa 23 godine saljem sledeceg predstavnika na ESC!

i meni...Galathilien:Jedino mi je zao sto se pesma Flamingosa nece cuti na evroviziji...![]()

Sledeca godina ne postoji,kao ni sledece tri...Lucky girl:i ne odosmo...pa sta da se radi....better luck next year....
micka_88:Sledeca godina ne postoji,kao ni sledece tri...