Beovizija 2006

Evo, raspitala sam se malo... Mrzi me da prevodim, ako nekome treba prevod, neka javi.. :D

I read on a Dutch page that it won't be true Serbia can't participate for the full 3 years

the serbian tv will pay the normal participation fee

like that they avoid to get a big fine and they won't be punished with 3 years of disqualification

i ja se slazem da bolje ne ide niko nego da idu ovi No Brain....ali 4 godise suspenzije...ovi crnogorci, na srecu, za koji mesec odlaze iz drzave i boli njih uvo....ali zar zbog jeb.nih crnogoraca mi da se "hladimo" 4 (CETIRIIII) godine! ma strasno!

Galathilien:
Evo, raspitala sam se malo... Mrzi me da prevodim, ako nekome treba prevod, neka javi.. :D

I read on a Dutch page that it won't be true Serbia can't participate for the full 3 years

the serbian tv will pay the normal participation fee

like that they avoid to get a big fine and they won't be punished with 3 years of disqualification
let's hope so... :roll:

E takonam i treba kadsmo goveda...
J***ih konj... ajdaje diskvalifikovan pojedinac nego bre država... iz čega se odma vidi kolko smo tako reći normalni... odnosno dasmo divljaci kadsu nas sa takvog takmičenja izključili... odnosno nismo ni zaslužili dase tamo pojavljujemo... a oćemo u Evropu... e k**** !!!
Za nas je šuma i livada...

Back