Beovizija 2006

Kao prvo posto peticija i nije nesto slavno proshla prvo bi trebali da napravimo neku stranicu gde bi mogli da komentarishemo ovo sve sto se desilo da bude zvanicno GLAS PUBLIKE !!!
Samo ko to moze da uradi .........
Drugo ne preostaje nam nista nego izaci na ulice pozvati Flamingose i ANU ZA PODRSHKU !!
Trece ........jebati mater Milu i to javno !

I to.

I sta, Crna Siptarija se odvoji i oni ce moci da ucestvuju, a mi cemo ovo nostiti na grbaci 4 godine! E, toliko sam ogorcen sto sam nemocan i sto nisam na Tijanicevom mestu. Ili bar na mestu Paskasa! Ovog momenta bih bez razmisljanja poslao bombardere na crnosiptariju.

He, brate brate...
Ta Crna Siptarija ce ionako na**bati od pravih Siptara tamo dole u Ulcinju, samo kad krenu da se kote... Pazi sta ti kazem... Pa kad udare glavom o zid, valjda ce im doci iz "zadnjice u glavu"!

DragonFly:
He, brate brate...
Ta Crna Siptarija ce ionako na**bati od pravih Siptara tamo dole u Ulcinju, samo kad krenu da se kote... Pazi sta ti kazem... Pa kad udare glavom o zid, valjda ce im doci iz "zadnjice u glavu"!

Dobro, to ih ceka. I nas je sacekalo, mora i njih. Ali tad mi nece biti drago, jer ako bih vec morao da biram izmedju Siptara Siptarskih i Siptara Crnogorskih, ovi drugi imaju light prednost.

Ko je gledao prenos neko vece imace sta da prica svojoj deci.
"Ja sam prisustvovao raspadu jedne drzave"
To je bilo to.
Kao sto se nasi matori secaju "cuvene 8. sednice" kada je poceo raspad JU

pa dobro da li u ovoj skrnavoj zemlji narod IKADA moze da bira? Da li se mi ISTA pitamo... Zatvorili se tamo negde 5 sati, kao raspravljali i na kraju zbog skrnavih crnogoraca koji nisu hteli nikakvu ponudu da prihvate sem da no name ide, svi ispastamo... Zelim samo JEDNOM da se narod pita nesto u ovoj zemlji!!!!!!
Pa zar cemo stvarno da dopustimo to?! Ajde bre ljudi, idemo na proteste...Peticije, peticije, peticije... Ja dolazim iz NS -a ako treba pa i u Atinu samo da se izborimo... ne zbog pesme, nego zbog pravde!!!

Back