Beovizija 2006

Evo sad su na vestima rekli da treba da se odrzi sednica na kojoj ce da se odluci da li cemo uopste imati predstavnika na pesmi evrovizije, a glasanje srpskog dela zirija je proglaseno nevazecim jer su dva clana povukla glasove...

Stvarno sramota za Maju !!! Ovo me se nisam nado ! Ali ja mislim da je to ono "ce izadjem na televiziju" pa onda neznas ni sta pricas !!! A ova emisija je bila namerno iskordinirana sa ciljem da se oprvadaju crnogorski ucesnici u eurosongu !!!! Jos ce da ispadne da je No Name bolji od nas ? Nego el zna neko sta je bilo na onom sastanku ?

Sad sam odgledao sve na rtcg i onog njihovog clana zirija treba dobro prebiti... covek se preznojava, uplice mu se jezik... koliko su mu dali param mamicu mu korumpiranu...
Kao nas ziri je dao SAMO 8 bodova no name-u a fediju SAMO 4 boda... A koliko su oni dali nasima, flamingosima nisu dali ni jedan bod...
Ma sramota...
Tako ce i za referendum da uzmu pare prodane duse...

Ja gledo i snimao "zanimljive" detalje.
Kad su Milana Djurdjevica pitali kad pricas o postenju i flamingosima sto nije dao bodove Feddy-u koji je bio prvoplasirani na monteviziji on je ladno rekao: PA PESMA JE SUPER AL JE ON FALSIRAO. Koji car. Sad ga jos vise postujem

A u emisiju su ga nazvali OMRAZENIM CLANOM ZIRIJA. Pokazuju "nekorektno" nase glasanje i u tom glasanju od nas dobiju 3 i 6 bodova,a posle toga njihovo korektno u kom svi poeni idu neparnim kompozicijama (nemoram da govorim ko su "neparni") i samo 2 za "parne"

Friend:
A u emisiju su ga nazvali OMRAZENIM CLANOM ZIRIJA. Pokazuju "nekorektno" nase glasanje i u tom glasanju od nas dobiju 3 i 6 bodova,a posle toga njihovo korektno u kom svi poeni idu neparnim kompozicijama (nemoram da govorim ko su "neparni") i samo 2 za "parne"
Sta da kazem osim jedva cekam da dodju u Niksic,pa da ih gadjemo jajima i cime stignemo.Imi cemo misliti na njih i dacemo im bocu vode (po licu naravno)

Moj raspored bi bio:
1 poen za Mangupe
2 poena za Feddyja
3. za Stevana Filipovica
4 za Ivanu Knezevic
5 za Maju Nikolic
6 za Mari Mari
7 za Tijanu Dapcevic
8 za Ivanu Jordan
10 za Flamingose
12 za Anu Nikolic

A smesni su mi oni Crnogorci sto su kao neki pripitomljeni Metalci.... Daleko je CG od sveta...

heeheh...ma sta drugo moze da se ocekuje od crnogoraca... >>>
violent-smiley-078.gif

jel zna neko kako je prosao onaj sastanak koji je trebao danas da se odrzi povodom ovog skandala?

Evo sta je bilo na sastanku:

Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić izjavio je Tanjugu da je Upravni odbor Udruženja javnih televizija SCG konstatovao da je na sinoćnjem takmičenju 'Evropesma 2006' u Beogradu bilo nepravilnosti i najavio za utorak novu sednicu, jer crnogorski članovi žirija nisu bili prisutni.

'Konstatovali smo da je nekih nepravilnosti bilo i o njima ćemo raspravljati u utorak', rekao je Tijanić i naglasio da neće dozvoliti 'nikakvu vrstu pravne nergularnosti', ali da nema načina da takmičenje zaštiti od nekorektnosti.

Tijanić je potvrdio da je dobio pisanu odluku dva člana žirija iz Srbije da su povukli svoje glasove, ali je dodao da ne zna da li taj čin proizvodi bilo kakvo pravno dejstvo.

'Drugu godinu za redom jedan deo žirija ne daje favorizovanoj pesmi sa drugog područja nijedan glas i to je u najmanju ruku nekorektno', rekao je Tijanić.

On je izrazio uverenje da će se u utorak pronaći način da se 'ceo slučaj' okonča bez većih problema, dodavši, međutim, da je situacija 'veoma komplikovana'.

Back