Beovizija 2006

uključila sam tv sinoć sa velikom misijom da ih gledam...nažalost neuspešnom, jer sam zaspala..
onda kada sam ih ja gledala bili su mnogo bre dosadni

čitala sam posle da je bila neka frka, oko no name, te su flamingosi nastupali umesto njih...ali mi tu nije jasno... ko nas na kraju predstavlja belom svetu?

Nece ucestvorati, zato sto su dvooje clanova zirija iz Srbije povukli svoje glasove i time je izbor posta nevazeci.

Znaci SCG bez ucesnika na Eurovision 2006 a od sledece godine ce imati i SCG jednog i Crna Gora jednog.Ako ne prodje referendum u Crnoj Gori napravicemo mi u Srbiji :mrgreen:

Pas ce biti zanimljivo kad iduce godine bufe glasanje na Evroviziji da li ce Crno Gorci da daju nama glasove i mi njima :lol:

LPhoklica:
uključila sam tv sinoć sa velikom misijom da ih gledam...nažalost neuspešnom, jer sam zaspala..
onda kada sam ih ja gledala bili su mnogo bre dosadni

čitala sam posle da je bila neka frka, oko no name, te su flamingosi nastupali umesto njih...ali mi tu nije jasno... ko nas na kraju predstavlja belom svetu?
Ne znamo.

Lik iz No NAME-a na RTCG-u 'ladno izjavljuje da nije bilo pesama na Evropesmi koji bi nas zasluzeno predstavljali u Atini !!!!

I jos provaljuju kako je ziri iz Srbije bio nekorektan!

Evo sad se zale kako im je bilo tesko na sceni, kao hteli su da ih biju !!!! Bolje i da su ih tukli, bar danas ne bi mogli da pricaju !

No name: "Izasli smo da izvedemo pobjednicku pjesmu, bili smo zbunjeni, vidjeli smo iz reakcije publike da hoce da nas zgrome, mi smo se povukli, cekali smo mjere bezbjednosti jer smo se plasili izaci iz Sava centra"...Trenutno na RTCG!!!

Back