laura87
Domaćin
- Poruka
- 3.400
U tri je poceo sastanak na kome ce se odluciti da li ce se prihvatiti samo glasovi publike jer je srpski ziri povukao svoje glasove ili se uopste nece ici na Eurosong!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niti cemo ikad..Pele_cool_boy:Od cele Evrope, naravno samo Srbi nikad nista ne mogu da se dogovore... Boze, istorija se ponavlja po stoti put, a mi i dalje ne ucimo...
Ne znamo.LPhoklica:uključila sam tv sinoć sa velikom misijom da ih gledam...nažalost neuspešnom, jer sam zaspala..
onda kada sam ih ja gledala bili su mnogo bre dosadni
čitala sam posle da je bila neka frka, oko no name, te su flamingosi nastupali umesto njih...ali mi tu nije jasno... ko nas na kraju predstavlja belom svetu?
nije izbor nevazeci nego glasanje.loop:Nece ucestvorati, zato sto su dvooje clanova zirija iz Srbije povukli svoje glasove i time je izbor posta nevazeci.
Pa toliko ih nema u Crnoj Gori...Svigir:Sada jos jedna !!!!!!! Crnogorci nisu mogli da glasaju SMS-om jer je u isto vreme krenuo dnevnik na RTCG i verovatno bi i tu nadoknadili onih par hiljada glasova (ili par desetina hiljada) !!!!!