Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Sve smo mogli mi.........................Pitanje....Da li smo hteli ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
micka_88:FLAMINGOSI NA PINKU U POLA OSAM.......
Drugarica mi javila da je videla na Pinku...bojan86:e otkud ti to...? jel signuro>?
CG-orka:Zar ste toliko naivni?!
Pa cilj svega i jeste da se zalazhete da se shto prije odvojimo.
Ja sam Crnogorka,studiram tamo a sinoc sam plakala,toliko me potreslno sve ono da je to uzhas.Manipulishu,ne samo jadnim momcima iz NO NAME-a,vec i svima nama jer su igrali na emotivnu kartu.Kad zanemarimo politiku svi smo emotivno reagovali.
Ono je zaista sramota ali ne svih nas.Nismo svi isti,srecom.Vjerujte da se ovome suprostavljaju i najveci Crnogorski liberali.
Ne generalizujte,svaki pojedinac odgovara za sebe.
Vecini je zhao i nadam se da ce momci iz NO NAME-a (najmanje krivi u cijeloj prichi) dostojanstveno predati titulu FLAMINGOSIMA i nama osvjetliti obraz a pljunuti u lice kompletnom zhiriju.
CG-orka:Zar ste toliko naivni?!
Pa cilj svega i jeste da se zalazhete da se shto prije odvojimo.
Ja sam Crnogorka,studiram tamo a sinoc sam plakala,toliko me potreslno sve ono da je to uzhas.Manipulishu,ne samo jadnim momcima iz NO NAME-a,vec i svima nama jer su igrali na emotivnu kartu.Kad zanemarimo politiku svi smo emotivno reagovali.
Ono je zaista sramota ali ne svih nas.Nismo svi isti,srecom.Vjerujte da se ovome suprostavljaju i najveci Crnogorski liberali.
Ne generalizujte,svaki pojedinac odgovara za sebe.
Vecini je zhao i nadam se da ce momci iz NO NAME-a (najmanje krivi u cijeloj prichi) dostojanstveno predati titulu FLAMINGOSIMA i nama osvjetliti obraz a pljunuti u lice kompletnom zhiriju.
marinana:Sve vise gubim nadu da ce se ovaj cirkus okoncati u nasu korist,narocito posle one emisije na CG televiziji.Ne mogu da verujem da ne postoji nikakva zastita od ovakvih slucajeva kada je toliko ocigledna namestaljka.Mislim da nam peticije i pisanje po svim mogucim forumima nece uroditi plodom jer za ovako veliku stvar treba da se oglase nadlezni,organizatori pa i ministar kulture.
A kako mislis da se oglasimo?Kako da udjem u te crnogorske forume?Galathilien:Veca je sansa da se oglase ako mi reagujemo na neki nacin. Sto vise ljudi se buni, to ce manje moci da ignorisu... Vredi pokusati u svakom slucaju! : D
Inspector:Aj svi na peticiju http://www.petitiononline.com/Evroviz/ !!!
mala vestica:A kako mislis da se oglasimo?Kako da udjem u te crnogorske forume?
malo smeha u ovom loooodilu oko No Shame-a... ovo je jedan post sa hr foruma