Evo sad su na vestima rekli da treba da se odrzi sednica na kojoj ce da se odluci da li cemo uopste imati predstavnika na pesmi evrovizije, a glasanje srpskog dela zirija je proglaseno nevazecim jer su dva clana povukla glasove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I'm so excited:Glasanje nevazece sbog Neverne bebe!!!!
I mene vjeruj mi!!!!!!d_a_r_i_j_a:mene je sramota što sam iz crne gore!
Sta da kazem osim jedva cekam da dodju u Niksic,pa da ih gadjemo jajima i cime stignemo.Imi cemo misliti na njih i dacemo im bocu vode (po licu naravno)Friend:A u emisiju su ga nazvali OMRAZENIM CLANOM ZIRIJA. Pokazuju "nekorektno" nase glasanje i u tom glasanju od nas dobiju 3 i 6 bodova,a posle toga njihovo korektno u kom svi poeni idu neparnim kompozicijama (nemoram da govorim ko su "neparni") i samo 2 za "parne"
CESTITAMO MOMCIMA IZ NO NAME-A I ZELIMO IM SRECU I USPJEH U ATINI. MUZIKA JE POBIJEDILA. CESTITAMO I OSTALIM CRNOGORSKIM IZVODJACIMA. POKAZALI STE STO JE KVALITET.
Pa kako cu da ostavim na tim forumima kada ne mogu da ih nadjem...I'm so excited:Ostavljajte link na svim forumima! I na B92 i na RTS i na Belgrade Cafeu.... SVUDA! Vi koji imate sajtove, stavljajte link na sajt.
AJMO!!! Novi TALAS!