Beovizija 2006

Shto je bilo sa peticijom?
Jel j neko slao u neku TV stanicu?
Shto se tamo deshava?
Odje niko nishta ne javlja,ochiledno se boje reakcija Cetinjana.
E propadosmo...
A vi shto sebe nazivati Crnogorcima stidite se uzice kad obraza nemate!
Pametna vam je politika "Srbijanci su krali lasove" pa shto vas to briga,pochistite prvo ovna ispred svoje kuce,shto vas briga za komshiju.Ako su oni pristrasno glasali neka oni to rijeshe.
Svaka vam chast shto se dichite ovom sramotom za svakog pravog Crnogorca!
Ne priznajem nikome da je veci Crnoorac od mene i stidim se iako nisam odovorna i svaki pravi chovjek,nebitno odakle je,bi se stidio ovoga.
Srbi,kad pljujete po Crnogorcima pljujte manjinu koja nema ni mozga ni morala ni obraza.
Vjerujte da vecina misli kao ja.
p.s. Izvinjavam se na greshkama ali previshe sam oorchena i bijesna na svoj narod da bih prepravljala tekst.

e ljudi gde moze da se skine snimak izvodjenja pesme OD FLAMINGOSA I LUISA ? Inace danas su gostovali Marinko, Ognjen, Luis i Milan u budilniku i javiose onaj iz crnogorskog zirija, a kada mu je milan pomenuo glasove publike ovaj je rekao da crnogorska publika uopste nije glasala a ognjen pita kako je to moguce ? On je reko da je etar pusten crnogorski dnevnik navodno greskom i zato su glasovi publike nevazeci !!! Ovim gestom vidimo sta se ustvari desilo i ko je najveci lopov !

CG-orka:
Shto je bilo sa peticijom?
Jel j neko slao u neku TV stanicu?
Shto se tamo deshava?
Odje niko nishta ne javlja,ochiledno se boje reakcija Cetinjana.
E propadosmo...
A vi shto sebe nazivati Crnogorcima stidite se uzice kad obraza nemate!
Pametna vam je politika "Srbijanci su krali lasove" pa shto vas to briga,pochistite prvo ovna ispred svoje kuce,shto vas briga za komshiju.Ako su oni pristrasno glasali neka oni to rijeshe.
Svaka vam chast shto se dichite ovom sramotom za svakog pravog Crnogorca!
Ne priznajem nikome da je veci Crnoorac od mene i stidim se iako nisam odovorna i svaki pravi chovjek,nebitno odakle je,bi se stidio ovoga.
Srbi,kad pljujete po Crnogorcima pljujte manjinu koja nema ni mozga ni morala ni obraza.
Vjerujte da vecina misli kao ja.
p.s. Izvinjavam se na greshkama ali previshe sam oorchena i bijesna na svoj narod da bih prepravljala tekst.
Svaka cast...
Znam da vecina misli kao ti, ali zbog par "primeraka" dolazi do mrznje i svadje...

Pozdrav

1.Neke 4 budale (koje je neko poslao u Beograd) obrukaju i osramote Crnu Goru
2.Potom se ti isti ( putem javnih državnih i ostalih režimskih medija) oglase tvrdeći daje sve pošteno praveći Crnu Goru i njene stanovnike ludim.
3.Zatim ti isti mediji maltretiraju Crnu Goru i njene stanovnike prvo sa tim budalama a zatim i sa No name.

Vecernje Novosti:

- od nemoci i neverice prevarena srpska i crnogorska javnost,podjednako,iskazala je svoje nezadovoljstvo na svim raspolozivim i dostupnim internet forumima,zvanicnim sajtovima,"cetovima",pricaonicama...Predlozi za peticiju i ulicno okupljanje bili su najcesci.

- neki clanovi crnogorskog zirija u bekstejdzu priznali da je bilo dogovora oko glasanja i da su izmanipuliasni

kasnije cu napisati nesto malo opsirnije,za sada toliko

A evo sta kaze Vecernji list:
SKANDAL Na 'Evropesmi' 2006. publika u beogradskom Sava centru izviždala odluke žirija
Crnogorci usred Beograda Srbiji dali pljusku
Autor N. Mikac

BEOGRAD - Subotnje veliko finale “Evropesme”, izbora pjesme koja bi na Eurosongu u Ateni trebala predstavljati SiCG, okončano je neviđenim skandalom koji se dogodio (upravo na dan Miloševićeve smrti!) u izravnom prijenosu državne televizije RTS.
Politička podvala
U završnici glasovanja glavna se bitka vodila između glavnih favorita srpske Beovizije i crnogorske Montevizije: pjesme “Ludi letnji ples”, velike pop atrakcije Srbije, grupe Flamingos i pjesme “Moja ljubavi” crnogorske grupe “No name”, koja je i lani predstavljala SiCG na Eurosongu u Kijevu.

Dok su Flamingosi ove godine u kombinaciji s legendarnim Luisom ponudili Europi zavodljivu i 'dobroćudnu’ kombinaciju latina i urbanog popa, pjesma crnogorske grupe No name u svom je tekstu otvoreno koketirala s nacionalizmom - jer je uvijena u formu da predstavlja referendum koji se u Crnoj Gori održava 21. svibnja, a indikativno je da se samu večer prije održava Eurosong u Grčkoj.

Stoga se “Evropesminim” kuloarima naveliko spekuliralo da će momci iz grupe No name na Eurosongovu pozornicu u Ateni izaći u majicama s natpisima: “nezavisna Crna Gora” i “Reci DA na referendumu”. Budući da se u estradnim krugovima već podulje šuška o tome kako sve konce u crnogorskoj glazbi i estradi drži brat crnogorskog premijera, Aco Đukanović, publici u prepunom Sava centru bilo je jasno da je to ne samo neviđena namještaljka i krađa već i zloupotreba glazbe u političke svrhe.

To je bio dovoljan razlog da 4000 ljudi u Sava centru tijekom glasovanja burno protestira povicima “Ua, lopovi!” na svaki izlazak člana crnogorskog žirija.

Ovacije Flamingosima
Finale je kulminiralo šokantnom, nikad viđenom scenom na ijednom državnom izboru za pjesmu Eurovizije. Dok su voditelji objavljivali ime pobjednika i pozivali članove grupe No name da preuzmu nagradu, publika je frenetično urlala: “Lopovi, lopovi!”, ne dozvolivši da crnogorski sastav izađe na pozornicu i još jednom otpjeva pobjedničku pjesmu. Publika je potom počela skandirati: “Hoćemo Flamingose!”.

Flamingosi su se potom pojavili na sceni i otpjevali svoju pjesmu uz koju su plesali svi Evropesmini pjevači iz Srbije, pokazavši time da su jednoglasni u odluci da taj sastav treba predstavljati SiCG u Ateni.

Na ekranu je tada krenula odjavna š**** kojom je okončana “blamaža stoljeća”, a RTS je cijele noći vijećao da li da poništi pobjedu grupe No Name i glasuje ispočetka. Ishod do zaključenja ovog izdanja nije bio poznat.

dami:
Iskrena da budem, brinem se sta ce na kraju ispasti od cele ove "sramote" :?

Pa..koliko sam ja do sada provalila, jedino ovi iz Vecernjeg lista su bili u fazonu da je crnogorska pesma bila obavijena nacionalizmom (kvazicrnogorskim), a mislim da svi ostali mediji (strani i sa prostora ex - yu) kritikuju nasu publiku, koja, zaboga, "nije mogla da podnese pobedu predstavnika iz CG"

Mozda gresim...kako se vama cini?

ZoricaS.:
Pa..koliko sam ja do sada provalila, jedino ovi iz Vecernjeg lista su bili u fazonu da je crnogorska pesma bila obavijena nacionalizmom (kvazicrnogorskim), a mislim da svi ostali mediji (strani i sa prostora ex - yu) kritikuju nasu publiku, koja, zaboga, "nije mogla da podnese pobedu predstavnika iz CG"

Mozda gresim...kako se vama cini?
I ja se cudim Vecernjem listu da nisu nas napljuvali... a ne znam za ostale listove sa prostora ex-Yu nisam citala nista... znam da su CG naravno u fazonu "divljacka beogradska publika" nije mogla da podnese...

A da li ste culi saopstenje televizije B92? Nisam doslovce zapamtila da bih mogla da citiram, ali su i oni bili u fazonu: "ziri iz CG je dao glasove svojim favoritima, dok je ziri iz Srbije svoju pristrasnost prikrio tako sto je dao par poencica izvodjacima iz CG"...
Oni su mi stvarno fuj!

ZoricaS.:
A da li ste culi saopstenje televizije B92? Nisam doslovce zapamtila da bih mogla da citiram, ali su i oni bili u fazonu: "ziri iz CG je dao glasove svojim favoritima, dok je ziri iz Srbije svoju pristrasnost prikrio tako sto je dao par poencica izvodjacima iz CG"...
Oni su mi stvarno fuj!
pa i da smo pokusali da "prikrijemo" svoju naklonost....bar smo se "setili" toga 8-) , a ovi jadnici...ni da se sete. Ne mogu da verujem koliko su glupi ispali....

Back