Beovizija 2006

Stari Crnogorac:
Ljepsi je Sveti Stefan od Ade Ciganlije. Ili nije?

Lepshe je celo bugarsko primorje od crnogorskog krsha!!!!!!!
Plaze su im po 7 kilometara, sve peshcane, ima svega zivog, ljudi su vredni i ljubazni, kafici su im fantastichno uredjeni (pochev od onih u obliku brodova i zamkova do onih koji podsecaju na razne teme iz filmova i crtaca), sve je CHISTO, shto je definitivno ono shto Crna gora nikako ne moze da se podichi!!! Ali, ono NAJVAZNIJE, sve je 2 puta jeftinije!!!!
Pa, pitaj ljude gde ce da idu na letovanje...

LJUDI,a sto uopste primecujete postove koje pisu ovi kamenjari????????

PREDLAZEM DA IH JEDNOSTAVNO IGNORISETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AJMO SVI LEPO ZAJEDNO I U ISTO VREME DA IH STAVIMO NA IGNORE PA NEK SE SVADJAJU IZMEDJU SEBE!!!!!

ovako im samo dajete povod da vas nerviraju svijom besmislenim postovima.

ocemo li ih sve na ignore???????????

Stari Crnogorac:
Ukratko:

Jednako su lopuzhali sinoc i srpski i crnogorski zhiri...

I ruku na srce pjesma NO NAME-a je mnogo bolja od pjesme flamingosa...
A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...

Pogledaj kriterijume koje sam stavio na strani 68. i reci mi koji od tih ispunjava No Name? Ali, budi objektivan!!!!
Ja se iskreno nadam da No Name nece nastupiti na Eurosongu, upravo zato shto su svi chalnovi zirija varali i shto njihovi glasovi nisu merodavni. Jedini MERODAVAN I NENAMESHTEN je glas publike i on bi trebao da se isposhtuje, a verujem da je ona rekla da VISHE NEGO UBEDLJIVO ko je pobedio. To ti je fazon bio: prvi Flamingosi, pa 4 mesta PRAZNO pa Ana Nikolic, pa tek onda No Name...

Ljudi ne nasedajte na provokacije...prvovokacija ce uvek biti...Nije vredno zivaca.Svaka cast svakom postenom i casnom Crnogorcu koji je rekao da je sinoc bila nepravda....i cestitke ziriju , u pitanju su dva Crnogorca koja su odustala od glasanja jer nisu hteli da glasaju samo za crnogorske pesme....vec su hteli realno da ocenjuju...Svaka cast!

JOVANA77:
LJUDI,a sto uopste primecujete postove koje pisu ovi kamenjari????????

PREDLAZEM DA IH JEDNOSTAVNO IGNORISETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AJMO SVI LEPO ZAJEDNO I U ISTO VREME DA IH STAVIMO NA IGNORE PA NEK SE SVADJAJU IZMEDJU SEBE!!!!!

ovako im samo dajete povod da vas nerviraju svijom besmislenim postovima.

ocemo li ih sve na ignore???????????

Vazi generacijo! Ja ih od sada ignorisem! Usput odakle si? Moze na private

DragonFly:
Lepshe je celo bugarsko primorje od crnogorskog krsha!!!!!!!
Plaze su im po 7 kilometara, sve peshcane, ima svega zivog, ljudi su vredni i ljubazni, kafici su im fantastichno uredjeni (pochev od onih u obliku brodova i zamkova do onih koji podsecaju na razne teme iz filmova i crtaca), sve je CHISTO, shto je definitivno ono shto Crna gora nikako ne moze da se podichi!!! Ali, ono NAJVAZNIJE, sve je 2 puta jeftinije!!!!
Pa, pitaj ljude gde ce da idu na letovanje...
A,što imaju mreže za odbojku na pesku na svakih 50 metara...:mrgreen:

Back