Ljudi, sve sto je moglo o NASOJ NACIONALNOJ SRAMOTI se reklo na svim mogucim forumima u Srbiji, raspisane su peticije za glasanje o sramoti na svim mogucima forumima. I tu nema sta da se doda. Izigrani smo zauvek i bice to najbolnija rana za narednih 100 godina. Ali dajmo, napravimo jos jedan najmanji pomak dalje i uradimo ono sto nam je jedino preostalo i sto mozemo u ovom trenutku a to je sledece:
1. Nemojmo gledati sramoti u oci i tek tako odustati. Prosle godine smo pojeli pilulu srama sa Jelenom i predivnom pesmom u Crnoj Gori. Nemojmo ponovo da to dozvolimo. Znam da se cela Srbija digla na noge ali ni to nije dovoljno predlazem da trazimo od Ministra Kulture da stane iz nas i zastiti nas i promeni sto se promeniti moze jer Crnogorci proglasise svog pobednika juce na njihovom nacionalnom dnevniku i pricaju kako se sada nista ne moze promeniti. Moze i ja verujem u to. Ako on ne zeli onda opcija pod 2
2. Da svi , ali bukvalno svi, cela Srbija apelujemo na Gospodina Tijanica (jer kako citam u novinama od njega zavisi da li ce podpisati i overiti pobedu No Nema) i to ovaj put licno cinim, da jos jednom sve preispita (mada je ono i glup mogao da predvidi da ce nas namestiti) i da ponisti glasanje i uvazi glasove publike i posalje grupu Flamingose na takmicenje u Atini jer oni imaju toliko dobru, pravu evrovizijsku pesmu da bi se tamo borili za prva tri mesta garantaovano a pri tom to ne bi koristili u politicke svrhe kao sto to zeli NO NAME. Mi bi Gospodinu Tijanicu svi neizmerno zahvalili zbog ispravljanja nepravde i proglasili ga za malte ne "naseg Ministra Kulture" koji se izborio za pravdu i istinu.
I jos jednom PONAVLJAM NE ODUSTAJMO I NE DOZVOLIMO DA NAS PONOVO OVOG PUTA PREDJU VEC URADIMO ONO STO JE PRAVEDNO I ONO STO MOZEMO A TO JE SPRECITI LOPOVE DA NAS TAMO PREDSTAVLJAJU.