Beosong i Eurosong 2013.

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao, meni ovaj madjarski zvuci kao da je nesto unatraske ispricano :mrgreen: Bez uvrede braci Madjarima (i sama vucem neke korene, pa mi je i dalje presmesan jezik)

edit: kakvi su ovo stajlinzi??? Rumun izgleda kao futuristicki Drakul ovako zalizan sa crvenom scenografijom

Poslednja izmena:
Pa iz ovog Kurirovog ja vidim da su ' naši' izrekli mnogo gore reči nego ti famozni ' stranci' ..kao što je ustalom bilo i očekivano :lol:
Autor ni naslova ni tekstova nisam ja, samo sa prenela...
Moguce da su nasi izrekli mnogo gorih i grdjih reci, ali valjda zato sto je nas najvise i bolelo. Ne bih se nikad usudila da na taj nacin komentarisem nas debakl, naprotvi. Veoma mi je zao, a Marina Tucakovic je napisala tekst kao da je krenula na pijac, zaboravila da to treba da odradi, pa u zurbi naskrabala..Od nje je vise podbacila nazovi stilistikinja, a njih tri (kao i Srbija) su platile ceh!

Autor ni naslova ni tekstova nisam ja, samo sa prenela...
Moguce da su nasi izrekli mnogo gorih i grdjih reci, ali valjda zato sto je nas najvise i bolelo. Ne bih se nikad usudila da na taj nacin komentarisem nas debakl, naprotvi. Veoma mi je zao, a Marina Tucakovic je napisala tekst kao da je krenula na pijac, zaboravila da to treba da odradi, pa u zurbi naskrabala..Od nje je vise podbacila nazovi stilistikinja, a njih tri (kao i Srbija) su platile ceh!

A zasto odmah igras na kartu da si samo glasnik kad te nisam oplela nijednom recju?
Koliko vidim koja je kritika upucena kuriru koji kao i uvek lupa gluposti.

A zasto odmah igras na kartu da si samo glasnik kad te nisam oplela nijednom recju?
Koliko vidim koja je kritika upucena kuriru koji kao i uvek lupa gluposti.

Nemas razloga ni da me opletes, citirala si moj post pa sam se osetila prozvanom...

Evo sta kazu ljudi od zanata, recimo Gorcin Stojanovc pozorisni reditelj i covek koji je rezirao nastup Marije Serifovic, a donosi list Blic, sta kaze Radoslav Graic kompozitor MOLITVE koja je bila pobednik 2007.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/382775/Sta-je-spotaklo-Moje-tri-Pesma-kostimi-ili-nastup

Koja "karta" je tebi relevantna ne znam, ali znam da je ishod svega- debakl nasih devojaka ni krivih ni duznih i neulazak Srbije u finale...

Veceras navijam za Makedoniju, nadam se da ce proci...

aha, WATER
i tad su bogami prosli u finale...:D

i bogami bili 5.
evroviziji danas jedino treba da neko promeni kliše
pa čak je i grof drakula bio zanimljiviji od ovih upakovanih u staklene kutije
koji nešto piskuću na američkom
samo reciklaža
grčka je imala pobačaj decenije
alkohol iz fri, kiltovi, tumba mumba... bezveze

na kraju jedina pesma od 39 da vrede
je believe in me - bonnie tyler

Kakav je ovo večeras festival gluposti...po meni mnogo,mnogo gore pesme nego prve večeri.
Grčka,Mađarska,Rumunija,Malta,Island - očigledno da je danas u modi da pesma bude što više neobičnija ljudima da bi se dobro kotirala...ovih 5 što sam nabrojao su za mene blagi užas.

Sve što je juče valjalo su 4 pesme, ostalo stvarno nisam mogao da odslušam duže od nekoliko sekundi - Island, Malta, Švajcarska i Gruzija.

Makedonija bi verovatno bila uz Dansku i Rusiju moj glavni favorit, da uz sjajni glas Vlatka nisu ubacili Esmu. Majko moja, šta su oni hteli da urade, kako od nečeg dobrog ljudi uvek mogu da te iznenade i naprave nešto toliko loše, to nikad neću shvatiti. S uživanjem slušam početak i Vlatkov deo, stvarno dečko je briljantan, a onda se sve završi i počinje Esma da se dere. Mislim, ok, ako su hteli njen rad da predstave i tu neku kulturu, ali brate, pomešati to sa ovim je stvarno toliko loše... dajte, ljudi.

Island je stvarno FENOMENALAN. Stvarno sjajna pesma, nekarakteristična za ovo takmičenje, i baš zato me raduje što je ipak u finalu. Još jedan plus je što je dečko pevao na svom jeziku, koji je divan, stvarno volim čuti te nove jezike, koje nemam često prilike, i stvarno me oduševi koliko su neki zapravo lepi, kao npr. Estonski i Islandski.

Malta je isto super. Toliko su likovi simpa da ti se ne mogu ne dopasti, a i pesma je stvarno ok, mada prekratko traje. Švajcarci isto jako dobri, Gruzini isto.

I eto, Swiss nije prošla, a ja stvarno ne mogu shvatiti, majke mi moje, kako to da je jedna Rumunija sa novonastalim žanrom zvanim gay-opera. Ono je stvarno... :eek:

A moja očekivanja, ne zbog subjektivnosti, iako bih jako voleo da se to desi, čak više i od pobede Danske, je da će pobediti Rusija. Možda i glavni razlog vidim u tome što će sada ljudi iz dijaspore, sa prostora Balkana, kao nikada ranije glasati za njihovu pobedu, jer su tako rano izbačeni, a može se slobodno reći, vrlo nepravedno. Jer od Srbije, Slovenije, Crne Gore, pa i Hrvatske, jedna Belgija, Belorusija, Litvanija, Holandija, NISU BILE BOLJE... Baš zato će i zapeti za pobedu jedne istočne zemlje, a protiv zapadnih.

Zato je Ruskinja možda i više zaslužila pobedu, što potpuno podržavam.

Back