Aston M
Aktivan član
- Poruka
 - 1.614

Island
Zanimljivo da neka nordijska zemlja učestvuje na svom jeziku.

Zanimljivo da neka nordijska zemlja učestvuje na svom jeziku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
  Bez uvrede braci Madjarima (i sama vucem neke korene, pa mi je i dalje presmesan jezik)Снајка из Грчке треба да смањи гирос.
Autor ni naslova ni tekstova nisam ja, samo sa prenela...Pa iz ovog Kurirovog ja vidim da su ' naši' izrekli mnogo gore reči nego ti famozni ' stranci' ..kao što je ustalom bilo i očekivano![]()
Autor ni naslova ni tekstova nisam ja, samo sa prenela...
Moguce da su nasi izrekli mnogo gorih i grdjih reci, ali valjda zato sto je nas najvise i bolelo. Ne bih se nikad usudila da na taj nacin komentarisem nas debakl, naprotvi. Veoma mi je zao, a Marina Tucakovic je napisala tekst kao da je krenula na pijac, zaboravila da to treba da odradi, pa u zurbi naskrabala..Od nje je vise podbacila nazovi stilistikinja, a njih tri (kao i Srbija) su platile ceh!
Bugari su kukumakali o vodi, zar ne?
Moj favorit je Makedonija, ali bez Esme, totalni mi je visak.
A zasto odmah igras na kartu da si samo glasnik kad te nisam oplela nijednom recju?
Koliko vidim koja je kritika upucena kuriru koji kao i uvek lupa gluposti.
aha, WATER
i tad su bogami prosli u finale...![]()
A mislila sam na bivše članice Federacije...pa jel grčka, rumunija nisu balkan?
 Inače, ne znam kako vama, ali meni je 80% pesama ličilo jedna na drugu. Lallala i na na na. Nije stvar u tome, što kaže dr Džekil da pesma bude "neobična", nego da ipak ne liči na neki hitić s lokalne radio stanice.