Beogradski ATP se seli u Atinu zbog sukoba vučića i Novaka Đokovića usled podrške studentima

mario80

Stara legenda
Poruka
81.424
https://www.tennisworldusa.org/tenn...tp-moves-to-athens-because-of-novak-djokovic/
1000007364.jpg

Grkinje generalno i nisu neke ribe, mada mi je jedna boli glava prodavačica uvalila farmerke nisam ni pitao pošto. Sve me pipala tamo gde treba i kaže vidi kako ti stoje ko salivene :)
To u solunu, ne znam kako je danas nekada su sve znale srpski. A da su strašno ružne jesu grdne jadnice... Ali ima ih i lepih.prava retkost. Stojim u atini čekam klinca ispred škole oko mene gadne žene i muškarci, pojavljuje se grk ko apolon, visok, široka leđa ja mislio turista kad on grčki parla uđe u susednu kuću. Preko puta nas bili neki grci on visok lep ona isto. A na ulici svi ružni ko lopovi mali gadni garavi.

Ali lepa zemlja za život. Što je najbitnije nema vučića i sns lopova i ubica.

Poslednja izmena:
To u solunu, ne znam kako je danas nekada su sve znale srpski. A da su strašno ružne jesu grdne jadnice... Ali ima ih i lepih.
Da, ovo je bilo u Solunu. Davno. Nije znala srpski, ali je znala engleski. Ja odmah počeo da učim grčki :) Ona mi priča kako se kaže ovo, kako se kaže ono, ja zapisujem...

Grkinje generalno i nisu neke ribe, mada mi je jedna boli glava prodavačica uvalila farmerke nisam ni pitao pošto. Sve me pipala tamo gde treba i kaže vidi kako ti stoje ko salivene :)
Ciste Atinjanke su bas ono kao u goblenu , vitka visoka, pametnica, odmerena, vredna radna....a ove severnije su zbog ratova malo poprimile to mala , debeljuca, spora, slabo aktivna, crna , debljih ruku i nogu...

Back