Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je u pitanju čist biznis.
Tamo je kupio kuću, a ako uloži u biznis, kao recimo ovaj ATP250, onda dobija ekspresno zlatnu vizu i dozvolu za rad
Dobiješ zlatnu vizu ako je vrednost kuće/stana preko 250 hiljada evra (bilo do skoro a sada je više) ali ne i automatsku dozvolu za rad.Tamo ko god kupi kuću dobija boravak i dozvolu za rad![]()
Grkinje generalno i nisu neke ribe, mada mi je jedna boli glava prodavačica uvalila farmerke nisam ni pitao pošto. Sve me pipala tamo gde treba i kaže vidi kako ti stoje ko salivene![]()
To u solunu, ne znam kako je danas nekada su sve znale srpski. A da su strašno ružne jesu grdne jadnice... Ali ima ih i lepih.prava retkost. Stojim u atini čekam klinca ispred škole oko mene gadne žene i muškarci, pojavljuje se grk ko apolon, visok, široka leđa ja mislio turista kad on grčki parla uđe u susednu kuću. Preko puta nas bili neki grci on visok lep ona isto. A na ulici svi ružni ko lopovi mali gadni garavi.Grkinje generalno i nisu neke ribe, mada mi je jedna boli glava prodavačica uvalila farmerke nisam ni pitao pošto. Sve me pipala tamo gde treba i kaže vidi kako ti stoje ko salivene![]()
Da, ovo je bilo u Solunu. Davno. Nije znala srpski, ali je znala engleski. Ja odmah počeo da učim grčkiTo u solunu, ne znam kako je danas nekada su sve znale srpski. A da su strašno ružne jesu grdne jadnice... Ali ima ih i lepih.
Ciste Atinjanke su bas ono kao u goblenu , vitka visoka, pametnica, odmerena, vredna radna....a ove severnije su zbog ratova malo poprimile to mala , debeljuca, spora, slabo aktivna, crna , debljih ruku i nogu...Grkinje generalno i nisu neke ribe, mada mi je jedna boli glava prodavačica uvalila farmerke nisam ni pitao pošto. Sve me pipala tamo gde treba i kaže vidi kako ti stoje ko salivene![]()