Dobra tema, ali niko do sada nije objasnio sta se sve konzumira uz ,,divno'' mirisno pecivo, a o picama da ne govorim, Pitao sam radnike sto mese hleb, sta dodaju u testo. Rec je o maloj pekari, o ovom lancu i slicnom, necu ni da komentarisem. Rekli su mi 4 vrste dodataka iz kesa od po kg. Kazu, neznamo sta je, znamo da ako nestavimo jedno, nece testo da naraste i pored ogromne kolicine kvasca u prahu. Najveci potrosaci pica i peciva su amerikanci. Najgojazniji narod na planeti su amerikanci. Sami izvedite racunicu. Pre desetak godina, dok su ameri jos mogli do pravde, jedna majka je tuzila firmu koja je proizvodila papice i hranu za decu i odrasle, sa osnovnom bazom od soje. Morala je muskom detetu da operise sise. Dobila je spor, jer su strucnjaci potvrdili njenu tuzbu da joj se dete nadulo vremenom od soje. Soja je biljka prepuna hormona koja menja nas metabolizam. NE POSTOJI pecivo i pica testo koje nema licitin, esencijalni sastojak soje, koje su demonkrate prograsile za mnogo zdravo, uostalom i margarin i rafinisana ulja su jos tridesetih godina proglasili za nesto najzdravije, dok sad znamo da su to otrovi od kojih se dobijaju razne bolestine, pre svega dijabetis i kancer. Uzgred, svi keksici i slicne grickalice iz samoposluga imaju lecitin i druge otrovne dodatke. Citajte malo sastav tih trovaca. Zato ja kupujem brasno od proverenih seljaka sa pijace, koji ne upotrebljavaju gmo semenje i monsantove otrove. Imam mali aparat, pekaricu, te sam mesim hleb i peciva. Jedino da mi dusa mine, otprilike jednom u mesec dana odem kod Trpkovica na burek. Svojevremeno je imao napisano na izlogu da ne stavlja nikakve dodatke, sada to vise ne vidim.