Beograđanin otišao na odmor u Dubrovnik, pa ostao zatečen potezom hrvatskog konobara: "Čim je čuo moj srpski naglasak doneo je račun i rekao ovo"

срео сам доста хрвата по србији и то прије 10ак година
а мусл. дефинитивно мрзе Србе и они су своју политику зацртали за сва времена, са хрватима против срба па како буде (они сми највише добију по глави сваки пут а не хрвати)

Pa idi u Sarajevo kao Srbijanac ili Crnogorac i docekace te kao kralja. Ali kao Srbin iz RS tesko. Pogledaj Zvezde Granda kolko je tamo muslimana

Hrvati u Srbiji su kao urbana legenda. Hrvati ne osjecaju se bezbjedno u Srbiji

Pa idi u Sarajevo kao Srbijanac ili Crnogorac i docekace te kao kralja. Ali kao Srbin iz RS tesko. Pogledaj Zvezde Granda kolko je tamo muslimana

Hrvati u Srbiji su kao urbana legenda
не знам како је сад али ја сам их у БГ доста срео прије 10 година
а нијесам их баш тражио нити мислио о њима

не знам како је сад али ја сам их у БГ доста срео прије 10 година
а нијесам их баш тражио нити мислио о њима

Ka covjek ko je zivio neko vrijeme u BG i dosta proputova Srbijom kazacu ti da je lakse pronaci Slovenca no Hrvata tamo.

Toliko mrznje ko u Srbiji i kod Srba nigde u regionu nema i ona je integralni deo sistema, zato su i deca pocela da se ubijaju po skolama. Od veselih 90ih i "doslo vreme da se Srbi svete..", i "oj Alija, Aljo, sta ce tebi hrana..." imas milion primera; od osudjenih ratnih zlocinaca na televizijama sa nacionalnom frekvencijom preko sistemskog negiranja pravosnazne presude za genocid u Srebrenici od najvise sudske instance na planeti pa do takvog ljudskog taloga ko sta su Vucic, Vulin ili Bokan na pozicijama vlasti i moci. Nesto od toga, pretpostavljam, proizlazi iz rezultata ratova 90ih, odnosno naseg poraza u njima, ali ne postoji algoritam kojim ce da utvrdis sta je tacno uzrok a sta posledica, to jest da li je mrznja izazvala ratove ili su ratovi izazvali mrznju.

Viš ima Srba koji ispravno razmišljaju.Dovoljno je usporedit dnevne novine u Srbiji i RH da se vidi ko koga mrzi,pa onda televiziju..samo one 2 jutarnje emisije na Pinku i Hepiju su sramota koliko šire mržnju.Pa do raznih mrzilačkih podcasta prema Hrvatima ili ona predavanja povjesničara iz KCNS.Nadam se da ima puno Srba koji razmišljaju kao ti.Samo da kažem ta mržnja će proći i kod nas je bila intezivna prema Srbima priznam,ali posljednjih 10 godina je sve slabija,sad je i nema.Jednostavno Hrvati ne mrze Srbe, mislim da je više obratno da ih vole.Eto ove sezone 0 incidenata prema Srbima.

Viš ima Srba koji ispravno razmišljaju.Dovoljno je usporedit dnevne novine u Srbiji i RH da se vidi ko koga mrzi,pa onda televiziju..samo one 2 jutarnje emisije na Pinku i Hepiju su sramota koliko šire mržnju.Pa do raznih mrzilačkih podcasta prema Hrvatima ili ona predavanja povjesničara iz KCNS.Nadam se da ima puno Srba koji razmišljaju kao ti.Samo da kažem ta mržnja će proći i kod nas je bila intezivna prema Srbima priznam,ali posljednjih 10 godina je sve slabija,sad je i nema.Jednostavno Hrvati ne mrze Srbe, mislim da je više obratno da ih vole.Eto ove sezone 0 incidenata prema Srbima.
мислиш немају више кога на терену мрзити јер је премало остало
али и то мало старији људи пази шта ће рећи

Čuj, mi vas imamo itekako razloga mrziti vi nemate.Pa 1/4 zemlje ste nam pretvorili u prah i pepeo.I da se nismo branili cijela RH bi bila kao istočna Bosna, točnije kao Vukovar.

Čuj, mi vas imamo itekako razloga mrziti vi nemate.Pa 1/4 zemlje ste nam pretvorili u prah i pepeo.I da se nismo branili cijela RH bi bila kao istočna Bosna, točnije kao Vukovar.
колко си ти изгубио?
ето ја сам изгубио 3 куће спаљене до темеља (све наше а не отето и поклоњено од било кога) да о осталом и не причам

ја нијесам никога звао на тел. и пријетио и на послу "побит, поклат"
НАС СУ ЗВАЛИ И МОЈИМА РОДИТЕЉИМА СУ ПРИЈЕТИЛИ
да, знам да вам и не треба разлога

Jedan od mojih rodjaka je ima cerku koja se tamo negde 3-4 godine pre rata udala za Hrvata
On je jasno reko na to da ona vise kod njega nema sta da trazi
Par godina posle (pre rata) ona je htela da dodje sa njegovim unucima u posetu ..njegov odgovor je bio da su Usase Ustase i da oni njemu nisu rod
Das mi reci ..jel istorija njega pokazala ispravnim ili pogresnim

Mrznja kod Hrvata je uzrokovana od strane onih Srba koji su svojatali njihovu istoriju, kulturu, negirali im postojanje i pokusavali otimati zemlju 91-95. Mrznja prema Hrvatima od strane Srba, je uglavnom zbog cinjenice sto su ih Hrvati prešišali.

Mrznja kod Hrvata je uzrokovana od strane onih Srba koji su svojatali njihovu istoriju, kulturu, negirali im postojanje i pokusavali otimati zemlju 91-95. Mrznja prema Hrvatima od strane Srba, je uglavnom zbog cinjenice sto su ih Hrvati prešišali.
добро, како оћеш али не да се не слажем него смо на двије планете

Sine ..jel samo tvoje postojanje nije dvoljan razlog da se Hrvati mrze
A sto se Hrvata tice ....sine ..ja sam iz Bosne ..znam ih dosta dorbo a i moji preci su ih znali ...njima netreba razlog ,samo izgovor
sve sta se desilo zadnjih 110 godina moji preci su mogli opisat pre 120 da ce tako biti
a sto se tice otimanja zemlje ---mislis svabsku zemlju ?

Sine ..jel samo tvoje postojanje nije dvoljan razlog da se Hrvati mrze
A sto se Hrvata tice ....sine ..ja sam iz Bosne ..znam ih dosta dorbo a i moji preci su ih znali ...njima netreba razlog ,samo izgovor
sve sta se desilo zadnjih 110 godina moji preci su mogli opisat pre 120 da ce tako biti
a sto se tice otimanja zemlje ---mislis svabsku zemlju ?

To sto si iz Bosne samo govori da nemas dovoljno mozga da shvatas sto govorim.

па средио је... Србе... Ранковић
тако да је изашао пред Титу и другове и рекао, ја сам урадио и више него што треба (Србима) а други неће ни оно што треба

Ви безнадежници сте увијек били добри у "сређивању".
Pa nakon njega niko nije nista uradio.

Al I dalje je cinjenica da mu je debeli bravar zabranio da tenkovima resi pitanje Siptara I Albanaca. Najvise stete nam je cvarak napravio

Toliko mitova u samo par rečenica.
Je? A sta je tacno mit, jel ovo
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=HAwXFwtm-CY
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=WNoy6FHHAU0
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=azNKPM5anok
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=kNJ_hVg1QuE
Ovo, rodjak, znaci imat argumente. Za razliku od nekih koji ba da zalepe etiketu i misle da su time dezavuirali nekoga. Zato i jesmo drustvo nasilja i mrznje: sve sta nam ne tera vodu na mlin ladno proglasavamo mitovima, bez obzira na sve dokaze i argumente.

Je? A sta je tacno mit, jel ovo
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=HAwXFwtm-CY
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=WNoy6FHHAU0
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=azNKPM5anok
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
ili ovo https://www.youtube.com/watch?v=kNJ_hVg1QuE
Ovo, rodjak, znaci imat argumente. Za razliku od nekih koji ba da zalepe etiketu i misle da su time dezavuirali nekoga. Zato i jesmo drustvo nasilja i mrznje: sve sta nam ne tera vodu na mlin ladno proglasavamo mitovima, bez obzira na sve dokaze i argumente.
Ko danas sluša te pesme , čini se jedino vi drugosrbijanci
Mit je da je Srbija najviše nasilja. Porediti Srbiju sa nekim delovima regiona u kojem ne smeš ni da progovoriš a da te ne prebiju ili blažem slučaju vređaju.. , gde postoje spiskovi za hapšenje ljudi koji nemaju veze sa zločinima ali imaju sa namerom zastrašivanja stanovništva , gde se sistematski ruše grobovi , skrnave verski objekti, prebijaju i upucvaju ljudi .....
Mit je da je nekakav najviši svetski sud doneo istinu nad istinama o genocidu. Sud u Hagu se nije bavio neposrednim činjenicama već je preneo presudu drugog suda ( Tribunala za ratne zločine .... ) .
Mit je da su te presude istine nad istinama a ne trenutni odnos snaga u međunarodnom odnosima .
Mit je da je Vučić najveći talog kada je poznato da u lepezi karata američkog ambasadora Vučić samo jedna od mnogih talog karata
Mit je da Bokan ima nekakvu vlast, on je samo pajac u gomili ostalih Čanaka .

Poslednja izmena:
Ko danas sluša te pesme , čini se jedino vi drugosrbijanci
Mit je da je Srbija najviše nasilja. Porediti Srbiju sa nekim delovima regiona u kojem ne smeš ni da progovoriš a da te ne prebiju ili blažem slučaju vređaju.. , gde postoje spiskovi za hapšenje ljudi koji nemaju veze sa zločinima ali imaju sa namerom zastrašivanja stanovništva , gde se sistematski ruše grobovi , skrnave verski objekti, prebijaju i upucvaju ljudi .....
Mit je da je nekakav najviši svetski sud doneo istinu nad istinama o genocidu. Sud u Hagu se nije bavio neposrednim činjenicama već je preneo presudu drugog suda ( Tribunala za ratne zločine .... ) .
Mit je da su te presude istine nad istinama a ne trenutni odnos snaga u međunarodnom odnosima .
Mit je da je Vučić najveći talog kada je poznato da u lepezi karata američkog ambasadora Vučić samo jedna od mnogih talog karata
Mit je da Bokan ima nekakvu vlast, on je samo pajac u gomili ostalih Čanaka .

Nema nasilja u Srbiji? A protesti kruze mjesecima sirom Srbije "protiv nasilja"?

Back