Beograđanin otišao na odmor u Dubrovnik, pa ostao zatečen potezom hrvatskog konobara: "Čim je čuo moj srpski naglasak doneo je račun i rekao ovo"

inače hrvati su najpametniji tj. najmudriji narod na svijetu..da uzmemo npr dubrovnik...srbi su im 1918. otjerali mađare i austrijance...1943. njemci su im otjerali italijane...1945. srbi su im otjerali njemce.. 1991. hrvati otjerali srbe...2000 i neke tereza kesovija puni arenu u beogradu...hm,nešto mi tu ne ide na dobro po srbe....iliti istočne hrvate

To nema veze sa kampanjom nego sa elementarnom kulturom.Srbi ne mrze i nisu uceni da mrze.U Srbiji ni jedna institucija u svom programu nema program ocrnjivanja nekoga ili necega,zato je lepo biti Srbin.Svi ostali mogu da nam se napasu kao zeka kelerabe
Ima veze sa kampanjom...

Zaustavim ja jednog kamiondziju hrvata i primi me na prevoz , i pitam ga ja, jel nemate problema ovde u srbiji , on kaze nemamo, a primate li ovako stopere, ne primamo , da ne bude problema...a sto ste mene primili , pa ne izgledas kao nacionalista....

A sto se tice Dubrovnika treba znati da je makarska blizu i da je cavtat blizu....
Sam dubrovnik vam nece praviti probleme, ali ova dva druga hoce...

Moja je pretpostavka da većina ljudi koja letuje u Hrvatskoj ima stavove koji odudaraju od većine narativa u Srbiji, tako da su to uglavnom oni kako ih nazivate drugosrbijanci, projugoslovenski nastrojeni. Ne vidim potrebu da se pokreće kampanja jer Srbi većinom letuju u Grčkoj, Turskoj i Crnoj Gori. Zato su bilo kakve kampanje nepotrebne, pa i ova Blicova koja pokušava da omekša neke Srbe koji već imaju stav o Hrvatskoj suprotan onome od one manjine koja tamo letuje. Isto besmisleno kao i Informerova.

Ja kad sam bio u Hrvatsku na ljeto bio sam iznenadjen kako nema S od srbijanskih turista, a ni Rusa. Oni koji idu su izuzetno mala manjina, a idu uglavnom u Istru.

Ima veze sa kampanjom...

Zaustavim ja jednog kamiondziju hrvata i primi me na prevoz , i pitam ga ja, jel nemate problema ovde u srbiji , on kaze nemamo, a primate li ovako stopere, ne primamo , da ne bude problema...a sto ste mene primili , pa ne izgledas kao nacionalista....
Vi srbijanci ste potpuno drugi svijet ne mozete se vi nikako porediti sa Hrvatima

Srbi imaju tu neku karkateristiku da zaista ne mrze
:besna:
Toliko mrznje ko u Srbiji i kod Srba nigde u regionu nema i ona je integralni deo sistema, zato su i deca pocela da se ubijaju po skolama. Od veselih 90ih i "doslo vreme da se Srbi svete..", i "oj Alija, Aljo, sta ce tebi hrana..." imas milion primera; od osudjenih ratnih zlocinaca na televizijama sa nacionalnom frekvencijom preko sistemskog negiranja pravosnazne presude za genocid u Srebrenici od najvise sudske instance na planeti pa do takvog ljudskog taloga ko sta su Vucic, Vulin ili Bokan na pozicijama vlasti i moci. Nesto od toga, pretpostavljam, proizlazi iz rezultata ratova 90ih, odnosno naseg poraza u njima, ali ne postoji algoritam kojim ce da utvrdis sta je tacno uzrok a sta posledica, to jest da li je mrznja izazvala ratove ili su ratovi izazvali mrznju.

ne bih to tako prepoznao...više da hrvati smatraju srbe nižom vrstom...kao što bjeli južnjaci iz arizone doživljavaju crne ljude
Мрзе итекако, па то су доказали пуно пута. Минирали су споменик Тесли на почетку рата, Тесла је један од највећих генија. Није то о нижој раси већ болесноумној мржњи.

Da je debeli bravar poslusao Rankovica da sredi pitanje Kosova, tacnije dozvolim Rankovicu da sredi.... Trebalo je tako da pise....
па средио је... Србе... Ранковић
тако да је изашао пред Титу и другове и рекао, ја сам урадио и више него што треба (Србима) а други неће ни оно што треба

Ви безнадежници сте увијек били добри у "сређивању".

zašto srbi parafraziram imaju potrebe da se igraju lopte sa hrvatima i bošnjacima ako im ovi kažu...odhebite cig...ni...odakle taj samoponižavajući odnos prema sebi...možda zato što srbi imaju taj imperijalni mentalitet a imperije nigdje.
то је глупачки менталитет који би свима да се допадне
trying too hard што би Амери рекли

inače hrvati su najpametniji tj. najmudriji narod na svijetu..da uzmemo npr dubrovnik...srbi su im 1918. otjerali mađare i austrijance...1943. njemci su im otjerali italijane...1945. srbi su im otjerali njemce.. 1991. hrvati otjerali srbe...2000 i neke tereza kesovija puni arenu u beogradu...hm,nešto mi tu ne ide na dobro po srbe....iliti istočne hrvate

Definitivno su pametniji i uspjesniji od Srba, to se mora priznati. Mada nemaju smisla za humor, hladni su kao Njemci.

Ja kad sam bio u Hrvatsku na ljeto bio sam iznenadjen kako nema S od srbijanskih turista, a ni Rusa. Oni koji idu su izuzetno mala manjina, a idu uglavnom u Istru.
Ja kad sam bijo u CG namoru bio sam iznenađen da crnogorci prave plagijat dalmatinskog pršuta koji je kopija italijanskog pršuta.

Toliko mrznje ko u Srbiji i kod Srba nigde u regionu nema i ona je integralni deo sistema, zato su i deca pocela da se ubijaju po skolama. Od veselih 90ih i "doslo vreme da se Srbi svete..", i "oj Alija, Aljo, sta ce tebi hrana..." imas milion primera; od osudjenih ratnih zlocinaca na televizijama sa nacionalnom frekvencijom preko sistemskog negiranja pravosnazne presude za genocid u Srebrenici od najvise sudske instance na planeti pa do takvog ljudskog taloga ko sta su Vucic, Vulin ili Bokan na pozicijama vlasti i moci. Nesto od toga, pretpostavljam, proizlazi iz rezultata ratova 90ih, odnosno naseg poraza u njima, ali ne postoji algoritam kojim ce da utvrdis sta je tacno uzrok a sta posledica, to jest da li je mrznja izazvala ratove ili su ratovi izazvali mrznju.
Toliko mitova u samo par rečenica.

Eo kad kazem da sam Crnogorac u Hrv gledaju me ka kralja, kad kazem da sam Crnogorac u Srb gledaju me ka kralja. Podsmijevaju svi samo Bosancima :)
Boro, ti si?

nm8gacoOExGrHHe3.jpg

да, да, да а онда узми примјер хрв. и бош. и њихове искрене исконске мржње према Србима
која је толика да сам имао више пута прилику да причам са странцима који су то примјетили и то толико да им никако није било јасно да нијесу баш сви Срби са роговима и репом како су нас "браћа" описала

питао би те да су Бугари или Мађари на мјесту Срба па да морају имати посла с вама
видио би да су Срби за то префини момци
то би уједно и за сва времена свршило ваша срања и мржњу

Definitivno su pametniji i uspjesniji od Srba, to se mora priznati. Mada nemaju smisla za humor, hladni su kao Njemci.
нијесу они хладни као Њемци него усијане балканске главине
још као дијете ја сам имао осјећај као да свакоме Хрвати све на свијету смета и да му ништа никад није право

Њемац гледа своја посла, чисто дисциплина и арбајт.
ја сам једним дијелом Њемац па Црногорац
:aaa:

Мрзе итекако, па то су доказали пуно пута. Минирали су споменик Тесли на почетку рата, Тесла је један од највећих генија. Није то о нижој раси већ болесноумној мржњи.
ne bih to rekao ...jedan prijatelj iz dalmacije mi je rekao da je u njegovom čisto hrvatskom gradu za vrijeme čitavog rata 90tih srpski grb bio vidljiv na trgu i nitko ga nije uništio

да, да, да а онда узми примјер хрв. и бош. и њихове искрене исконске мржње према Србима
која је толика да сам имао више пута прилику да причам са странцима који су то примјетили и то толико да им никако није било јасно да нијесу баш сви Срби са роговима и репом како су нас "браћа" описала

питао би те да су Бугари или Мађари на мјесту Срба па да морају имати посла с вама
видио би да су Срби за то префини момци
то би уједно и за сва времена свршило ваша срања и мржњу

Definitivno vise mrze i huskaju Srbi, onako sistematski kroz medije i to. Hrvati su ekonomski toliko ispred Srbije da oni vise ni ne obracuju paznju toliko na Srbe. Drugo je to sto Hrvati su arogantni i nad*kani ali takvi su sa svima.

ne bih to rekao ...jedan prijatelj iz dalmacije mi je rekao da je u njegovom čisto hrvatskom gradu za vrijeme čitavog rata 90tih srpski grb bio vidljiv na trgu i nitko ga nije uništio
ово не могу повјеровати никако
ко што ни хрватски није био код нас

Definitivno vise mrze i huskaju Srbi, onako sistematski kroz medije i to. Hrvati su ekonomski toliko ispred Srbije da oni vise ni ne obracuju paznju toliko na Srbe. Drugo je to sto Hrvati su arogantni i nad*kani ali takvi su sa svima.
не баш
Срби су више на волеј па ако промаше то је то
а хрв. и мусл. пуно темељитије

Ja idem svake godine u Dalmaciju ,svaki dan idem na razlicita mjesta od Zadra do Makarske revijere
Imam kucu u Grahovu koju sam obnovio
Makarska,Murter,Sibenik itd sve mi je na sat i sat i pol lagane voznje
Reci cu vam svoja iskustva sami Dalmatinci i nisu toliko ostrasceni najveci problem su ovi iz dalamatinskog zaledja i zapadne hercegovine njih se najvise trebate cuvati vi srbijanci jer kad cuju da govorite ekavski nikad ne znas sta moze da se desi i na kakvu budalu si naisao
Automobila sa autooznakama Srbije je sve vise zadnjih godina ali to su najcesce Srbi porijeklom iz Drvara,Grahova,Glamoca,Benkovca,Knina,Obrovca koji su izibjegli i odrasli u Srbiji a preko ljeta dolaze da posjecuju svoja stara imanja a onda se spustaju do mora
Jos uvjek mislim da obicnom srbijancu koji nema veze sa ovim krajevima jos nije vrijeme da dolazi i da rizikuje hoce li ga neko premlatiti jer prica ekavski ili mu razbiti automobili zbog registarskih oznaka
:rotf::rotf:
занимљиво је да су ти из Загоре мени од свију Хрв. некако најближи Србима

не баш
Срби су више на волеј па ако промаше то је то
а хрв. и мусл. пуно темељитије

Za muslimane oni samo mrze RS, ali ne Srbe, oni cak bas vole Srbijance.

Jedino hrvatski veterani iz rata (koji su uglavnom luzeri besplosicari) mrze Srbe al to je mali broj ljudi. Na svim plazama i gradovima hr primorja rade Srbi pa jbt valjda ne bi to smjeli ili mogli kad bi sistematski oni mrzjeli.

S druge strane nikad neces naci hrvatske radnike ili turiste u Srbiji.

Za muslimane oni samo mrze RS, ali ne Srbe, oni cak bas vole Srbijance.

Jedino hrvatski veterani iz rata (koji su uglavnom luzeri besplosicari) mrze Srbe al to je mali broj ljudi. Na svim plazama i gradovima hr primorja rade Srbi pa jbt valjda ne bi to smjeli ili mogli kad bi sistematski oni mrzjeli.

S druge strane nikad neces naci hrvatske radnike ili turiste u Srbiji.
срео сам доста хрвата по србији и то прије 10ак година
а мусл. дефинитивно мрзе Србе и они су своју политику зацртали за сва времена, са хрватима против срба па како буде (они сми највише добију по глави сваки пут а не хрвати)

Back