BEOGRAĐANI GDE ĆEMO NA ODMOR?

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa može...na dan-dva u svakom konaku...Ravanica ti je prelepa...ima nov konak, a tu je i Manasija..sa svojim zidinama i mozaikom originalnim, iz 16.veka...blizu ti je i Resavska pećina...ali ako ideš,obavezno ponesi nešto da obučeš.Unutra je 17 stepeni.

Poslednja izmena:
Planiram malu turneju po Srbiji tokom ovog leta, pa ako moze predlozi gde je sve lepo da se ode na dan dva i tako....:D

Evo zapadne Srbije.....moj kraj konkretno...Banja Koviljaca.....divne plaze na Drini....voda cista i malko hladnjikava.....ako pozelis ostavi poruku na PM i ja ti dam telefon da mozes da se informises gde je lepo....a castim i pice ako zelis.....Pozdrav iz Loznice i okoline. :super::super::super:

Private message ovde na krstarici....valjda znas o cemu pricam....hehehe....By the way, juce sam se kupao na Drini na onih 37 stepeni u hladu.....pa da mi nije nje crkao bih...i danas popodne odoh da skvasim nozice.....By the way jos jednom "U junu se ljubav trazi....skoljke na morskoj plazi.....U meni se djavo budi srce za morem ludi.....moram da skvasim nozice...." :whistling::whistling::whistling:

paaa..u NS :)
e..kad god odem tamo..kao da sam na odmoru..ono...mozak na otavu i to..

Lepo je u NS....imaju onaj strand koji je jako lep....samo sto su bezobrazni pa to naplacuju ....inace ekstra....mada ja licno bezim iz grada u prirodu kad hocu da odmaram. Treba da vidite okolinu Bajine Baste sa sve Tarom, Drinom, pa ni Zlatibor nije predaleko iako ga ja nesto nemirisem.....Pa onda Borsko jezero, a za one koji bi malko da virnu i okolinu Srbije preporucujem etno selo Stanisic pored Bijeljine......malo lepo, kao iz bajke sa jezercima i dvorcima....Ma lepo svuda!!!

Devojka je trazila preporuku za odmor pa sam zeleo da joj pomognem i dam svoju preporuku.....izvini zasto se ne bih javljao na temu samo zato sto se radi o Beogradjanima.....mislis li da ostali na treba da daju svoje misljenje....uostalom ako ti se ne svidja mozes da komentarises a mozes i da me ignorises...znaci ako ne zelis cim vidis da je moj post nemoj ga ni citati.....ja nemam problem sa tim

pajseru...smarash...dosadan si..gushish...ne kapiram tu fiksaciju za BG....jel' postujem ja na jebenoj Loznici..ne postujem..ZASTO BIH?,a ti si ovde redovan i to sa smarajucim postovima...naravno da cu da te komentarisem..od sada svaki tvoj post..

Pa ne postujes po Loznici ali te vidim na Novom Sadu.....nemam ja nista protiv toga....ali koji moj onda ti mene prozivas? Inace ima mene i na drugim gradovima tako da nemoj da mislis da je to opsednutost bg-om

lepo. odeš u strudenicu, imaju divan konak, svaka soba ima kupatilo, sa peškirima i svime što ti treba...ljudi koji tamo rade si baš dobri....klopa je odlična. mislim da je 10 evra noćenje, a klopa je po dogovoru...budem tamo po nekoliko dana, resetujem nervni sistem, pa se vrnem u ovu ludaju od grada.
Odlicna ideja, ...mora li da se najavi, zbog kapaciteta ili je vecinu vremena slobodno?

Back