причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
e pa, to je lepo....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lose u manastirima, ali zaboravi luksuz
lepo. odeš u strudenicu, imaju divan konak, svaka soba ima kupatilo, sa peškirima i svime što ti treba...ljudi koji tamo rade si baš dobri....klopa je odlična. mislim da je 10 evra noćenje, a klopa je po dogovoru...budem tamo po nekoliko dana, resetujem nervni sistem, pa se vrnem u ovu ludaju od grada.Kako na odmor u manastir?
Planiram malu turneju po Srbiji tokom ovog leta, pa ako moze predlozi gde je sve lepo da se ode na dan dva i tako....![]()
šta je PM?Evo zapadne Srbije.....moj kraj konkretno...Banja Koviljaca.....divne plaze na Drini....voda cista i malko hladnjikava.....ako pozelis ostavi poruku na PM i ja ti dam telefon da mozes da se informises gde je lepo....a castim i pice ako zelis.....Pozdrav iz Loznice i okoline.![]()
al si ti neka radoznalaaaaaaaaa...šta je PM?![]()
šta je PM?![]()
paaa..u NS
e..kad god odem tamo..kao da sam na odmoru..ono...mozak na otavu i to..
pajseru...smarash...dosadan si..gushish...ne kapiram tu fiksaciju za BG....jel' postujem ja na jebenoj Loznici..ne postujem..ZASTO BIH?,a ti si ovde redovan i to sa smarajucim postovima...naravno da cu da te komentarisem..od sada svaki tvoj post..
Odlicna ideja, ...mora li da se najavi, zbog kapaciteta ili je vecinu vremena slobodno?lepo. odeš u strudenicu, imaju divan konak, svaka soba ima kupatilo, sa peškirima i svime što ti treba...ljudi koji tamo rade si baš dobri....klopa je odlična. mislim da je 10 evra noćenje, a klopa je po dogovoru...budem tamo po nekoliko dana, resetujem nervni sistem, pa se vrnem u ovu ludaju od grada.