BEOGRAD NIJE SPRINGFILD NITI SMO MI SIMPSONOVI!!!

voleo bi ti da se cuje samo tvoje misljenje e nece moci:rotf:
:tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue::tongue: :tongue:
nisu krivi za sve, i sto je najbolje nisu svi krivi, samo oni kao sto si ti.:thumbdown:

kako ide ona radikalska himna [citajte omiljena pesma]? nije mala nije mala 3 put ratovala? ili 4-5 puta mozda ili 100 puta. ne znam reci napamet:tongue:
ko jednom udari glavom o zid valjda se opametio i nece opet, ja razumem da su se i radikali opametili kao sto kazes [mada ne verujem], ali ne bi dao [a i zasto bi dao] u ruke srbiju onome ko je i prvi put vodio tu glavu ka zidu.

a koja je onda vasa:) mars preko drine?:sad2:

izvinite radikali volim malo da se salim na vas racun :tongue:

to pesma ljudi koji su se borili za slobodu i koji su dali zivot za slobodu i normalan zivot takvih kao sto si ti i mi, samo neki od nas to ne znaju da cene...citaj TI:rtfm:

Vi Beogradjani samo napred glasajte za Djilasa ako hocete da placate 2000-3000 evra m2 nekretnika u Beogradu i glasajte za Djilasa ako hocete korupciju lokalne vlasti i da oni koji se bave gradnjom da placaju mito i probleme sa gradjevinskim dozvolama. Samo napred.

Taj iz Simpsonovih je bas dobar za poredjenje sa Djilasom, ziva istina.

Nekako bih se složio s ovim mišljenjem ...

Pa ako hoce da placaju mito za gradjevinske dozvole i ako hoce da placaju 2500 evra kvadrat nekretnine i ako hoce nenormalnu korupciju vlasti u Beogradu neka glasaju za Djilasa slobodno. :mad: Mazohizam.

Djilas = Kvimbi

potpisujem ali bukvalno sve...:super:
p0z

Original postavio ptica-trkacica
Vi Beogradjani samo napred glasajte za Djilasa ako hocete da placate 2000-3000 evra m2 nekretnika u Beogradu i glasajte za Djilasa ako hocete korupciju lokalne vlasti i da oni koji se bave gradnjom da placaju mito i probleme sa gradjevinskim dozvolama. Samo napred.

pa normalno da je beograd postao skuplji i zar ne mislis da ako platim 3000 eura kvadrat da cu to isto moci za 5 godina da prodam za 3000 a mozda i vise eura?
jedino ako nas radikali uvedu u jos jedan unapred izgubljeni rat pa ce onda da ljudi prodaju kvadrat i za 100 eura samo da uzmu pare i da beze - kao sto se desavalo 90-tih prodavali su ljudi djabe stanove i kuce.
i ta logika da je djilas taj ko odredjuje kvadrat je besmislena i totalno retardirana, trziste odredjuje kvadrat a ne djilas , a beograd je postao ponovo mali sahvaljujuci izgradnji stranaca i nekih domacih ljudi da je cena kvadrata skocila i nesto sto je bila periferija sad je postalo centar.
ali kome ja pricam, pa vi znate sve vi ste svi nacitani [verovatno kurirom]

Poslednja izmena:

pa normalno da je beograd postao skuplji i zar ne mislis da ako platim 3000 eura kvadrat da cu to isto moci za 5 godina da prodam za 3000 a mozda i vise eura?
jedino ako nas radikali uvedu u jos jedan unapred izgubljeni rat pa ce onda da ljudi prodaju kvadrat i za 100 eura samo da uzmu pare i da beze - kao sto se desavalo 90-tih prodavali su ljudi djabe stanove i kuce.
i ta logika da je djilas taj ko odredjuje kvadrat je besmislena i totalno retardirana, trziste odredjuje kvadrat a ne djilas , a beograd je postao ponovo mali sahvaljujuci izgradnji stranaca i nekih domacih ljudi da je cena kvadrata skocila i nesto sto je bila periferija sad je postalo centar.

ne znam stvarno ko je ovde "NACITAN":shock::shock::shock:
SAHVALJUJUCI izgradnji...
90-tih prodavali su ljudi DJABE
alo bre poseti logopeda...

ne znam stvarno ko je ovde "NACITAN":shock::shock::shock:
SAHVALJUJUCI izgradnji...
90-tih prodavali su ljudi DJABE
alo bre poseti logopeda...

au ali si me uhvatio na stamparskoj gresci...svaka cast ti si moj bog:worth:

naravno da su [rete] 1993 prodavali djabe samo da uzmu koju kintu i da beze is ove lude zemlje,
a ratni profiteri i politicka elita koja je imala pare je kupovala takve stanove,
kada imas platu 1 marku sta mislis koliko mozes da cenis kvadrat stana?
a posle drugi talas 1999 kada su se opet neki ljudi uplasili pa opet u zurbi za male pare prodali to sto imaju, naravno opet su to neki iskoristili,
djaba sa vama retovima razgovarati, ko da ste pali sa marsa, da ne ziveli u srbiji...

Ma samo ti pitaj nekoga (bilo koga) ko se bavi gradnjom u Beogradu da ti objasni kako stvarni funkcionisu u Beogradu, neka ti neko ko se bavi gradnjom sve objasni, a ja cu cutati.
A mislim ovo 100 evra kvadrat... mislim to necu da komentarisem. :rotf:
A ti ako mislis da je dobro za Beograd da ti neko kao Kvimbi bude gradonacelnik... :shock: e onda ja odustajem od svake rasprave.

Како су нам ове демократе само уништили војску, наводно потребна нам је "професионална војска", кад сам данас видела војску Русије задивљена сам била, да је среће да се и ми данас поносимо својом војском а наши војници ставили кецеље....уништили су нас....сад можемо само као черга да идемо у ЕУ....

ајде не лупај глупости, Руски војници су много часнији од англосаксонског олоша, па у БОНДСТИЛУ ако ниси знао се ускоро отвара јавна кућа која ће бити на услузи америчким војницима!!!
Poshto se, toliko palish na armiju, narochito rusku.... ne gubi dragoceno vreme, chekajuci da te neki potrazi u "Budzinoj jarugi" vec pozuri, nije za chekanje!:shock:
ne lupam ja to kaze "Kosmomolska pravda" a jopet mnogo je bolje da vojnici korise usluge prostitutki nego da prodaju belosvetskim homicima za saku dolara kao sto je to slucaj u Rusiji
:rotf::rotf::super:

Back