- Poruka
- 20.850
Opet si ukrao nekom temu
skeljzen gde siiiiiiiiiii![]()
Ал' пази му потпис!!!
Šta bi dali da ste na mom mestu, da vas mrze, a da vam se dive...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet si ukrao nekom temu
skeljzen gde siiiiiiiiiii![]()
Šta bi dali da ste na mom mestu, da vas mrze, a da vam se dive...

Jedini javno poznati potomak pravih beogradskih starosedelaca je bio rahmetli Alija iz stare prestonicke begovske familije Izetbegovica ,a ovi ostali sto su im ded4e ili prade ,cukundede enivejz napasale stoku po Sar planini ili Scepan polju , a oni se sami predstavljaju kao neki stari Beogradzani i maltene plemstvo i elitu , su smesni ko tri cirkusa
Па, ево, моја мајка, ( у Београду од 1934) на пример, каже отприлике исто што и ја, да је основни пост опет, као и углавном његови претходни, малоперичка [/представа.Било би занимљиво чути оне који су се доселили например 1935 у БГ шта имају да кажу о духу Београда који сте правили ви који сте дошли 1975

Па, ево, моја мајка, ( у Београду од 1934) на пример, каже отприлике исто што и ја, да је основни пост опет, као и углавном његови претходни, малоперичка [/представа.
Исто говоре и неки други, данас покојни преци ми, у Београду од1911. па на даље
Београд је одувек био град неких дошљака, одовуд или одонуд. И увек је дошљаке успевао, коначно, да претвори у - Београђане.
У том и јесте његова снага, величина, и део Тајне дуговечности.
Друга је ствар, и истински проблем - зашто власти (било Београда, било Србије/свих држава у којима је била, нарочито после '45 нису учиниле много више да побољшањем градских служби и структура олакшају и спремно дочекају огромни прилив становништва.
Зашто је Београд увек каснио, с градњом станова, проширењем градског саобраћаја...?
Дакле, проблем је увек код - власти, елите, а не оних који се досељавају.

Ha, ha, šta ovaj Mile sa Klise nije BG-URBanko misliš.
Мислиш ли озбиљно да се њему ишта да објаснити?![]()
![]()
Е сад то лепо објасни Незнанку
Мислиш ли озбиљно да се њему ишта да објаснити?![]()
Ne može jedan grad da ima višak stanovnika...Šta bi tek rekao za Njujork npr.?
Može samo da ima neprilagođenu infrastrukturu određenom broju ljudi...A stanovnici su ti ,opet,koji prilagođavaju grad svojim potrebama...
Zamisli sad obrnutu situaciju...na šta bi ličio Beograd,da u njega niko ne dolazi i ne doseljava se?
Pa fora je sto je Njujork totalno drugacije napravljen i "zidan"
Jednostavno Beograd bi se morao na pola mesta "srusiti" da bi se mozda moglo prosiriti na 4 miliona. Jednostavno grad je drugacije gradjen i osmisljen.
Када Французе, који су нам ...другари...дочекујемо онако, како ћемо тек Словенце дочекати...Očekuje se navala Slovenaca za Doček.
Beograd Slovencima!
Samo neka ostave evriće.

Mučenik... Zamišljam sebe da me život zjb pa da "гледам овај смрдљиви Београд" i da mi je svaki dan "доста ми је више" ..."Увек сам мрзео ове што оно као нешто а у ствари само лажу и фолирају...идем да се одморим, да не гледам овај смрдљиви Београд, доста ми је више...а у понедељак радим, прву...".
Да знаш да си у праву...буразеру, има ли још који кључић или си све потрошио на таксисте?Mučenik... Zamišljam sebe da me život zjb pa da "гледам овај смрдљиви Београд" i da mi je svaki dan "доста ми је више" ...
Da li mislite da smo se malo ispucali na ovoj temi?
znali neko stogod o inicijativi da pri zaposlenju prednost imaju rodjeni beogradjani???
Očekuje se navala Slovenaca za Doček.
Beograd Slovencima!
Samo neka ostave evriće.

znali neko stogod o inicijativi da pri zaposlenju prednost imaju rodjeni beogradjani???