ljubce
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Opet si ukrao nekom temu
skeljzen gde siiiiiiiiiii

skeljzen gde siiiiiiiiiii

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opet si ukrao nekom temu
skeljzen gde siiiiiiiiiii![]()

[size=+2]GnoMe[/size]. prvijavi Dačiću, i ne guši udave.
I ne troluj mi teme.

Neznanko..potorsio sam sve reputacije na tebe..delim misljenje sa tobom i podrzavam ovo sto pises..u potpunosti se slazem..muka mi je od dosljaka, uzas u sta su Bg pretvorili, zato sam i emigrirao u Svajcarsku...Bg vise nikad nece biti isti..![]()

Neznanko..potorsio sam sve reputacije na tebe..delim misljenje sa tobom i podrzavam ovo sto pises..u potpunosti se slazem..muka mi je od dosljaka, uzas u sta su Bg pretvorili, zato sam i emigrirao u Svajcarsku...Bg vise nikad nece biti isti..![]()
...
35 hiljada Beogradjana, izrodili i odgajili ovih sadašnjih 1, 8 miliona gradjana.
Realno je i matematički dokazano, da je grad Beograd, grad došljaka, a broj rodjenih u njemu koji imaju preko 50 i više leta je katastrofalno mali i sve manji.
Pratim tu statistiku doseljavanja ljudi u Beogradu, još od 70-te godine prošlog veka, pa sve do 2000-te....

Kad su onomad Turci napustili Beograd, isti je imao jedva 35 hiljada žitelja.Danas Beograd ima oko 1,8 miliona stanovnika, naravno sa okolinom i prigradskim naseljima.
Nije realno da su onih Turskih 35 hiljada Beogradjana, izrodili i odgajili ovih sadašnjih 1, 8 miliona gradjana.
Realno je i matematički dokazano, da je grad Beograd, grad došljaka, a broj rodjenih u njemu koji imaju preko 50 i više leta je katastrofalno mali i sve manji.
Pratim tu statistiku doseljavanja ljudi u Beogradu, još od 70-te godine prošlog veka, pa sve do 2000-te.
Najveći priraštaj i doseljavanje u Beogradu zabeleženo je od 1972-1992 godine…u tom periodu doseljeno je iz kako unutrašnjosti Srbije, tako i iz drugih gradova ondašnje Sfrj-ravno 700 hiljada ljudi i porodica. Prosek godišnjeg priliva je varirao, od 27-35 hiljada godišnje. Pa vi računajte.
Dakle, strahovih pritisak migracije i gravitacije prema Beogradu je bio neverovatan, za posledicu imamo recimo Kaludjericu, Sremčicu, kao i druga naselja, koja su divlje nicala i širila se, a bez ikakve infrastrukture i komunalnih resursa koji bi ispratila tu toliku masu doseljenika i t d.Pošto sam ceo život živeo u centralnim delovima gradova, to jest samo u dva grada, znam o čumu pišem.
Uzmimo recimo centralnu opštinu Vračar, koja je do 90-te godine bila jedna od najmirnijih i najobrazovanijih opština ondašnje Sfrj. U to vreme, Vračarom niste moglu ujutru ili naveče da vidite više od sto ljudi na ulice.
Već sredinom 90-tih i kasnije Vračar se pretvorio u Buvljak, maltene Železniku stanicu po kretanju i masovnosti ljudi po ulicama.
Svi oni naravno su novoVRAČARCI, i ništa tu ne vidim loše, sem što konstatujem šta konstatujem.
Pošto u Beogradu živim od Jeseni 75 godine, znam kakav je bio tad, kakav je bio 85-te, a znam i 2005-te recimo.Beograd 75-85-te, pa tu negde do početka 90-te, ličio je i imao svoj Duh i prepoznatljivost kako ljudi , tako i drugih kulturnih i javnih manifestacija.
Danas Beograd, veze nema sa tim Beogradom, a pogotovu nema sa sastavom stanovništva
.
Zanimljivo je, da je Beograd počeo da stagnira sa doseljavanjem u njega, baš u vreme društvene, ekonomske i moralne krize svega postojećeg, a zna se kad je to bilo, od 90-te do 2005-te.
Najviše se Beograd ispraznio od stanovništva od 1998-2008. šta je još zanimljivo sa Beogradom danas, pa to, da u njemu ima viška stanovnika oko 500 hiljada. Kako znam to pitate se ?
Prosto kao skupi pasulj, videli ste kad je neki važan praznik, to jest kad je turistička sezona u špicu, iz Beograda odu reke ljudi sa svojim autima, porodicama i t. d.
E baš kad oni odu, tad je milina voziti po Beogradu, tad je Beograd i veći i podnošljiviji, i bez ikakvih gužvi u bilo kom smislu te reči. Šta god mislio neko o ovome, to je tako, i to je moj utisak i zaključak.
P.S: ako Mexički i Ptičji grip ne smanji gužve na planeti zemlji, vala niko neće.
Било би занимљиво чути оне који су се доселили например 1935 у БГ шта имају да кажу о духу Београда који сте правили ви који сте дошли 1975
Било би занимљиво чути оне који су се доселили например 1935 у БГ шта имају да кажу о духу Београда који сте правили ви који сте дошли 1975

Neka se jave Kliso...
ocekujemo prezivelog skojevca registrvanog na forumu...
P.S: ako Mexički i Ptičji grip ne smanji gužve na planeti zemlji, vala niko neće.
да ли себе изузимаш ?А можда је био Солунац?
a mozda i ustanik...
На који устанак мислиш?