Šta je zabranjeno?
odgovaranje na uvrede istom merom
Ово је само део на који се односи твоја примедба. Остале твоје закључке не бих коментарисао јер нема потребе.
Могуће да не знаш па ћу ти открити једну тајну. Ја нисам модератор овог пдф-а па сам сходно томе корисник као и ти. Тако да је потпуно нормално да пријавиш и мој пост који ти сматраш за увредљив или да није у вези са темом. Као било ког другог корисника. И очекујем да добијем опомену уколико наставим са тим. Разочарао бих се када би било другачије.
Da opet JA iscitiram ono sto si i ti, a to pokusavas ovde da proguras kao
odgovor istom merom: "
Ona ce prizemno da vredja, a ja cu da je ignorisem?"
Dakle, nigde ne rekoh da cu odgovoriti istom merom, vec da necu propustiti priliku da pokazem kakvi nam pricaju da je Beograd cist kao suza. Iliti, necu ignorisati.
Rekoh joj da je glupaca, mozda? Isfrustrirana, primitivna, iskompleksirana? Jesam li?
Rekao sam da je snob, i stojim iza toga. Samo oni sa nosem u oblacima i bez dodira sa realnoscu mogu da smatraju ovaj grad cistim.
Zato, ne svrstavaj nas u isti kos. Samo sam joj stavio do znanja koliko o njoj govore sve te kvalifikacije koje je meni uputila. I kako prvo od takvog ponasanja treba pelcovati Beograd.
@тема
Изненадиће те да се у ствари слажем са твојим ставом да треба прво почистити своје двориште. И заменити комплетну градску инспекцијску службу. На жалост, утопистички звучи али није разлог да се не покушава. Можда једног дана и успе.
Београд је сваком даном све прљавији али једини кривци су становници Београда, не долазе нам гости са стране да прљају. А основа свега је кућно васпитање.
A zasto bih se iznenadio? Na zalost, to moze videti svako ko to zeli da vidi.
Vidis, ja u prethodnim primerima nadjoh da su za sve krivi ljudi koji se od nas "domorodaca" razlikuju samo dijalektom. Zato sam i izneo svoj stav, koji se, vidis, do u dlaku poklapa sa tvojim. Ali, kad rekoh da su "domaci" kucici ti koji zagownaju grad, dobih drvlje i kamenje. Jer, zaboga, ke-njaju i po Rimu

, te nas to amnestira od odgovornosti za grad u kome zivimo. Jer smo, rece Andja, slicnog mentaliteta. Pa valjda cemo se porediti sa boljima, recimo gorepomenutim skandinavcima, a ne sa istom stokom kao sto smo mi? Valjda tome tezimo, a ne da smo samodovoljni sebi?
To rekoh, i vec u drugom postu dobih da sam iskompleksiran, a nadalje napredovah do glupana.
Ovim zakljuckom/cinjenicom stizem i do tvoje poslednje recenice:
Osnova svega je kucno vaspitanje. Tako je, apsolutno i neopozivo. A ovde se to bas videlo.
I rest my case.