goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ma to mi je sad sporedno skroz da nekog ubeđujem da u vrednost nečega ili da negiram vrednost onog što mi se ne sviđa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mogu da gotivim nekog ko je sve svoje radove anulirao rečenicom POZDRAVITE CECU, MAJKU NACIJE? Kome se žena ubila kad je saznala da tovari klinku od 20+ godina i on je naravno oženio neposredno nakon ženine sahrane, kao i seljačinu koji je pljuvao po narodnjacima a sada im piše tekstove i čoveka koji je sarađivao sa bajom malim knindžom? E ajde sad, evo, reci, da li je tim svojim postupcima, u proteklih 20 godina on anulirao sve ono iz 80ih, što albume, što knjige? Ja znam odgovor, al' da vidim da li ga ti znaš!
Bljak levičari.Dubioza Kolektiv.
Jednostavno su grozni.
"Hladno Pivo" iz dna duse ih mrzim ocajan band sa jos ocajnim vokalom!!!
napust' sa'ranu...ČORBA JE ZAKON. To što je vi mrzite vaša stvar,debili ste idite i lečite se...
"Hladno Pivo" iz dna duse ih mrzim ocajan band sa jos ocajnim vokalom!!!
uh, ima ih lom
prvo nasa faking ex ju rok scena koja mi prosto ide na zivce svojim retardiranim mislima i pesmama..bljak!
prljavo kazaliste, divlje jagode, poslednja igra leptira, bjelo dugme, bajaga, parni valjak, plavi orkestar, yu grupa, galija bla bla bla
Pod hitno da odeš kod nekog psihijatra, dok ne bude prekasno!
To što si nabrojao/la su najbolje grupe koje su ikada postojale, i koje će ikada postojati!
da, da, najbolje grupe ako nemam jebene usi..msm, batali me..
jugonostalgicari - beda najgora
Ne radi se tu uopšte o jugonostalgiji, ja mrzim jugoslaviju, nego da su to istinski najbolje grupe.
Pesme su prijatne za slušanje, sa lepim melodijama i tekstovima.
ne mrzim nijedan bend, al ima dosta bendova koje ne volim da slusham.
chini mi se da je to dosta ljudi reklo, ex yu rok, apsolutno jadno, neki biser iskochi negde, al to je u odnosu 1:12 miliona, em shto tolko podsecaju na strane izvodjache em shto ne znaju jedan dobar tekst da napishu.
I ne, chorba nema dobre tekstove, ne znam ko je slagao pola ove zemlje.
Dalje, britpop/alternative/indie smarache, Coldplay, Oasis, Blur, Kings Of Leon, Arctic Monkeys, Placebo, Editors, Muse itd. itd.
Ovo shto ameri nazivaju pop rock, Avril, MCR i ta pricha.
One okorele metal bendove sa prostora skandinavije, to mi nije jasno, nema dovoljno sunca pa raste zhelja za samoubistvom??
Domaci rep, i rep generalno je jedan besmislen zhanr.

95% ex-yu roka
Cela ta ''bosanska'' urlajuća ekipa koja opevava milinu, tugu i mladost. Pod bosanska ne mislim samo na bendove iz Bosne, nego na sve koji se uklapaju u tu definiciju. Pa svi ti ''ozbiljni'' muzičari koji pokušavaju da prate svetski trend tog doba na palanački način, pa ispadne papazjanija. Pa onda pop/rok skakutavi isprazni ''hajmo jugoslavijo'' bendići.
Bijelo dugme, Crvena jabuka, Prljavo Kazalište, Atomsko sklonište, Divlje jagode, Smak, Plavi orkestar, Zabranjeno pušenje, Galija, Parni valjak, Generacija 5, Vatreni poljubac, Oktobar 1864, Kerber, Indexi, Film, Time, Pop mašina, Rok mašina, Osvajači, KUD idijoti
Ateist rep kao jedinica za površnost i ''zabavu'' sa pokojim kao ozbiljnim tekstom, dobro ispeglanim za široke mase.
Garavi sokak - bez komentara
Repetitor kao simbol za bunt kloniranih, uniformizanih mozgova koji su kao drugačiji od ostalih uniformisanih mozgova
Azru cenim zbog Džonija, jer mislim da je strašan čovek, ali pesme nikako.
e sto se repa tice nikako nisi u pravu, rep ima dusu, stvarnu, betonsku, besnu, revolucionarnu, originalnu i jaku
msm, ne pricam o sajni-gej-kola-ribe repu