DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
takav je bio i treci rajh![]()
Istina. Nije Gebels bio mutav. lol

Gledajući sa istorijske strane... s'obzirom kakve su saveznike imali (Italijani), dosta su postigli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa ..kako da vaam kazem.
ja sam decu radjala ne zbog srbije, nego zbog ljubavi.
al i andrica volim. i gibanicu. i trube. i manastire. ibeograd, i zlatibor.i novi sad. i volim. i ubijte me, eto.![]()

) i ne mogu da budem Marsovac jer sam To sto Jesam......
Uopte ne razumem šta si htela reći ovim. Naravno da ne moramo imati "kolektivnu odgovornost", uostalom, šta je to kolektivna odgovornost? To ni Haški Tribunal ne priznajeAko bi imali mrvicu lične odgovornosti,bismo imali i kolektivnu odgovornost,posto je ta veza neraskidiva.

Koji su vasi konkretni predlozi a da budu u skladu sa danasnjim drustvenim normama a i zakonima?

To jest, njeni delovi. Ali to se ostvaruje i dok nas ima savršeno dovoljno tako da...
.
..a gde ce moji geni da zavrshe kroz par generacija, to je pitanje za moje naslednike..

Nemamo kontrolu nad tim

.Imam ih troje,i oni su stvarno moje najvece bogatstvo.To nije fraza,vec ono sto osecam.
Znam da niste sve takve, evo ja znam dve koje nisu takve
i možda imamo još dve
i to je to

Uz svo duzno postovanje, evo teme o beloj kugi po 10988765438887. put
Mi'sim stvarno. Kad bi se forumasi zabrinuti zbog manjka populacije na lokalnom nivou vise bavili prakticnim resavanjem problema, a manje teoretisanjem, verovatno ta bela kuga ne bi toliko harala.
...ovu temu sam otvorila jos 2008-e.....
a tako je zazvucalo...samo da konstatujem kako se ista tema prezvakava na raznim podforumima pod raznim nazivima (a u sustini to je to) bez neke konkretne koristi. Eto.