Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Jasno je meni da postoji tehnicko resenje...Akcenat je bacen na to, da nikada nismo zadovoljni...ma sta pricali...pa mozda cak i pruzajuci zadovoljstvo...jednostavno, ne poznajem osobu koja je bilo sta u zivotu uradila cistog i nevinog srca...u svemu postoji " nesto " ...mislim da je to problem i na ovoj temi...
Ja sam dosta razmisljala na ovu temu i bez ove teme...i dosla sam do kraja slepe ulice...sto se vise pitas, vise ne znas odgovor...sa druge strane, sve izgleda koliko realno i razumno ( u smislu da nema izlazaka i tih stvari ), toliko mi je to nezamislivo...i sve se menja...menja se sa godinama i bez deteta...ali, neko ili jeste ili nije za to...postoji i gore od toga...
Ja sam dosta razmisljala na ovu temu i bez ove teme...i dosla sam do kraja slepe ulice...sto se vise pitas, vise ne znas odgovor...sa druge strane, sve izgleda koliko realno i razumno ( u smislu da nema izlazaka i tih stvari ), toliko mi je to nezamislivo...i sve se menja...menja se sa godinama i bez deteta...ali, neko ili jeste ili nije za to...postoji i gore od toga...

Raspoložena sam da čujem i kontraargumente (tvrdnja "ljudi bez dece su sebični" nije aksioma), pre svega odgovor na pitanje - prema kome su ljudi bez dece sebični.
, svetsko stanovništvo se svakim danom uvećava, tako da nema mesta strahu da će ljudska rasa izumreti jer se određen broj ljudi odlučio da ne stvara decu.
ovu sam olomio na forumu zucno diskutujuci na divanu sve duvan pusheci