Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Upravo...ili " Lepo je uciniti coveku...nikad se ne zna, mozda mi zatreba..."...Konkretno " Da nisam rodila dete koje mi pruza toliko zadovoljstva, sad bih isla na put oko sveta kontikijem..." ...Poenta je da se ovde ne moze biti iskljuciv...i ne krivim ja ovo i ne osudjujem...normalno mi je i jedno i drugo, samo ne volim krajnosti ...i samo primecujem...![]()
Uh, u motive narocito ovim povodom ne ulazim nikada jer kao sto rekoh negde na prvim stranama tema je nezahvalna bas iz tog razloga sto je veoma licne prirode.. a uspostavilo se da je bas interesantna.. procitala sam vecinu.
Inace ti koji misle kao sto je boldovano, verovatno vecinu stvari u zivotu gledaju kroz "Trava je zelenija na drugoj strani", te i ne shvatam ozbiljno jer ne zive svoj vec imitiraju tudji zivot. Svako bira prioritete u zivotu za sebe zar ne, ako ima srecu tj., jer nekima su mnoge odlucujuce situacije nametnute, a ti koji biraju kao prioritet bilo sta drugo a ne dete.. ja kazem fajn.. zahvalna sam im u neku ruku.. moguce jedno manje potencijalno nesrecno dete. 
И то уопште нема везе са имањем или немањем деце. Једноставно - потребе људи се мењају.
mislim da sam objasnila sad.
sad je zamenik direktora, i ona ima, recimo, vremena i da putuje i da se zeza i da se "posveti porodici", mada ima drugih problema, ali da ne nastavljam..... pogotovo joj je preko leta dobro. OK?