već sam napisala da je bela kuga problem države i vlade
ona (država tj vlada ) treba da brine o tome tako što će da obezbedi uslove onima koji decu žele tako što će dati jednokratnu pomoć, roditeljima obezbediti posao i stan koji bi otplaćivali. .......
wooooooooooooooow

How yes no !
Hajde redom: o kakvoj se to Beloj Kugi prica, kad na Planeti Zemlji ima vise stanovnika nego ikada ?????????
Ko kome treba da obezbedi stan, pomoc, posao... whatever ?????
Ja cu opet sa mojim Kalahari fazonima...
Ima tamo jedan narod koji jos uvek zivi kao i nasi preci... kao u kamenom dobu.
Zovu ih Sun People, ili Bushmani
Pojma nemaju da na svetu postoji nesto sto se zove Ćošak, jer ga u zivotu nisu ni videli
U svom jeziku nemaju rec za Rat
Zive na isti nacin od pamtiveka nasmejani, dece im vesela, nikad ih ne tuku, i tako zadovoljni opstaju bez parlamenta, vlade, drzave, granica......Niko im nikad nije obezbedio nista !!!
Ako ih granicari presretnu kako prelaze iz Botswane u Namibiju, lepo ih zaustave, probaju da im objasne da prelaze u drugu drzavu, da je tamo neka druga Vlada, ......
Ovi se samo smeju, bas nista ne kapiraju, i nastave dalje.
Do danasnjeg dana ne mogu da shvate sta je to Granica... ili sta je to Vlada !?!!
Sad se ja pitam: ko je to smotan i nesposoban, i ko za koga radja decu ???????
Koliko je meni poznato, da bi se deca rodila, prvo ide ono sto se zove:
sex, koitus, oplodnja, utovar, yebanje, tarabljenje, drndanje, *******.... whatever....... a onda protagonisti istog dodju kod Vlade i traze svoja prava

Ovo je ne mogu da shvatim
Gledao sam i Lavice kad su mame, i tada su Samo Mame !
Totalni Roditelji ! ..... i tako treba

Kad mladunac prestane da bude mladunac, ode u svoj film.... i onda su Mame Lavice samo Lavice.
Zbog toga "materisntvo nije konstanta"......i majke su Majke onda Kad Treba.... a ne zauvek !..... isto vazi i za Tate
Samo jos ovo da pitam:
Gde pise da sve zenke na planeti moraju da budu majke ???????
Ko zeli bezbroj nezadovoljnih nevoljenih ljudi na planeti ?????