Bejzbol...

Hehehehe ali zato ti ides na popravni iz hemije a ja ne :P :P :P :P :P :P :P :P :P i inace poziciju koji ja igram ima jedan jedini koji je strartni stalno a sto ti igras ima vise njih tako da cuti i necu vise ovde dolaziti i raspravljati se sa tobom jer to nema smislia neznam zasto si mi i dao ovaj glupi link samo nesto seres na forumima pocev od bejzbol saveza Srbije, bejzbol kluba Vojvodina a evo sad i na ovom, pa stvarno, ono malo se smiri izivi se negde drugde.Kao sto reko necu vise dolaziti vamo tako da necu ti vise odgovarati na glupe poruke :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :-x :-x :twisted: :x :x :x :x :x :-x :x :-x :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

untitled-2.jpg

I desilo se. Upravo gledam utakmicu i Barry Bonds je prestigao Hank Aarons po broju home run. 756 home runs u svojoj karijeri.

Sad se nadam da ce ESPN konacno prestati prenositi San Francisco Giants svako vece i poceti prenositi i druge timove.

capt.8ea6b7862e154fc7b870d17f0984931e.nationals_giants_baseball_fxpb127.jpg

ovaj rekord nek upise sam sebi... :evil:
njemu zvizde na svakom stadionu gde se pojavi..
smesno....
pucaju od steroida i nikome nista...
testove za steroide moze malo dete da prodje...
MLB zabija glavu u pesak....sve je ok...dajte jos neki HR i dok mi prodajemo pivo $10 ..sve je cool :evil:

sramota!!!

Back