Bejzbol...

cubs idu u playoff :D
samo da se zambrano osvesti.....
udarile ga pare ..pa pojma nema.. :evil:
mogu lepo da doguraju,jer u NL nema nikoga...
sve smesne ekipe...
gledaj mets-e :shock: ..pojma nemaju...

cubs - nyy :) .. WS

Da mi je neko na pocetku sezone rekao da ce Brewersi u Septembru biti prvi u svojoj diviziji nazvao bi ga ludim.

Ali isto mislim da ce Cubs biti prvi. Imaju 1.5 utakmicu prednosti i daleko laksi raspored. Mi jos imamo gostovati Atlanti i docekujemo St. Louis i San Diego. Atlanta i San Diego su preko .500, a St. Louis bez obzira sto igra slabo je i dalje aktuelni sampion i nije ih lako pobediti. Cubsi docekuju Pittsburgh, a onda gostuju Floridi i Cincinnati (svi timovi ispod .500).

Ja sam u poslednje vreme poceo da obracam mnogo paznje i na Boston Red Sox od kada su postali partner sa Roush Racing u NASCAR.

da...samo cubs iz nekog razloga stalno gube od floride :evil:
i verovatno ce opet...

jedino s.diego je problem..jer im trebaju pobede za playoff

red bi bio da cubs osvoje WS....mislim posle skoro 100 godina :lol:

Kad nisu osvojili ... kad ono bi, 2004 (?) cisto sumnjam da mogu sada.

Ono je bilo neverovatno. 3:1 u pobedama protiv Florida Marlins i imali su vodjstvo u 5. utakmici dok onaj navijac nije uhvatio loptu.

Vecerasnjom pobedom Chicago Cubsa (6:0 protiv Cincinnati) i porazom Milwaukee Brewersa (6:3 protiv San Diego), Cubsi su osigurali 1. mesto u diviziji i playoff. Cubs imaju 3 pobede vise, a do kraja sezone je ostalo jos samo 2 utakmice.

capt.a51be3eb0fe34d3aa6a9c0ce92f33298.cubs__reds_baseball_csb117.jpg

U polufinalu Colorado - Arizona i Boston - Cleveland.

Verujem da ce pobednik Boston - Cleveland serije osvojiti World Series. Oba tima u sezoni su imali po 96 pobeda, ali je Boston daleko bolji u medjusobnim susretima (5-2).

Back