Bejzbol...

South je i ovde pravio sranja dok ga RainbowSix nije upucao!

00-snadhozast.jpg

Charger, uvodim ovih dana hard kor brzi net...a mozda cu i satelit, pa me zanima koji kanali prenose MLB? Da li ima nesto mozda preko neta? Video sam na zvanicnom sajtu mlb.tv koji mesecno kosta 15 dolara...da li ima jos neki sajt?
Hvala puno!

ESPN i ESPN2 cesto prenose, prakticno svako vece. TBS takodje prenosi, ali samo utakmice Atlante. I onda imas lokalne kanale koji prenose sve domace utakmice (znaci ako recimo zivis u Chicagu mozes ocekivati da ce lokalni kanali prenositi sve utakmice Cubs i White Sox).

Kako-kada. Radnim danima uglavnom od 6-9 (zavisno od vremenske zone); to je inace 1-4 ujutro po tvom vremenu, a vikednom cesto i ranije.

Taj MLB TV mislim da je samo bacanje novca osim ako si neki diehard baseball fan i hoces da gledas nekoliko utakmica dnevno. ESPN prenosi dovoljno (prenose barem jednu utakmicu svako vece, a dosta puta i vise). Ja trenutno bas gledam New York Yankees - Boston Red Sox.

ESPN i ESPN2 su odlicni kanali za sve sportove. Nemaju toliko direktnih prenosa, ali zato imaju analize svih sportova i svako vece imaju emisije koje su posvecene izvestajima sa sportskih dogadjanja (za prakticno sve sportove).

zoranpetrovic84:
Charger, uvodim ovih dana hard kor brzi net...a mozda cu i satelit, pa me zanima koji kanali prenose MLB? Da li ima nesto mozda preko neta? Video sam na zvanicnom sajtu mlb.tv koji mesecno kosta 15 dolara...da li ima jos neki sajt?
Hvala puno!

gledas koju hoces tekmu...sam biras..
ja imam za sezonu...
i samo ako ti je brz internet..
subotom i nedeljom su tekme ranije..znaci oko 19h po vasem vremenu....
a espn ne prenosi uzivo svaki dan..samo reportaze

imas neke kineske tv na internetu...
ali yebes to kad ovaj prica na kineskom :shock:

mislim da je ok..
ja imam duplo brzi.. prebacim na tv,pa gledam...

za godinu dana ti je $19.95...i gledas tekmu koju hoces..brzina snimka je 750k..skoro kao tv..
kasni sec mozda...
a mesecno 7.95 :shock:

a premium je $29.95 i imas 6 tekmi odjednom da gledas...samo menjas,kao na tv..
ne treba download...i brzina slike 1.5mb..kao tv...i jos 100 dodatnih gluposti :)

..igra se do 30.septembra regularna sezona..
pa je u posle playoff...3-4 oktobra pocinje... ja mislim

Back