zoranpetrovic84
Domaćin
- Poruka
- 3.517
Jel'se neko bavi istim? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno neko ko zna nesto o Baseballu...zoranpetrovic84:brate, nemoj tako
prva liga ima 5 timova(3 iz bg-a, zrenjanin i vojvodina)
druga liga ima 3 tima(mi, cacak i nis)
Ako nekog zanima...u nedelju u pola 12 igraju JUNIORI-Beograd Vs. Nis, a u 15h nesto bolji bejzbol VOJVODE - DOGS
na Adi Zvezdanliji naravno![]()
zoranpetrovic84:znaci oduvali smo nis
postigao sam 3 poena
najbolji sport na svetu
Ajde molim te nemoj da kvaris temu svojim glupim komentarima...v.v.ilic:Ma kakav junior? On ti je bre matori *** (ne smem da kazem da se ne uvredi).![]()
![]()
On je ovaj sto mu se ne vidi lice.
![]()
Da se radi o nekom sportu koji ima dusevni smisao ostavio bih svoje "glupe komentare" po strani. S obzirom da se radi o sportu ciji je nivo ravan narodnim igrama, kamena s ramena, klisa, bocanja...svoje komentare sam tako i prilagodio. A s obzirom da se na bejzbol hvataju samo Grobari, kako vidim, lepota tog sporta mi je odmah jasna!!!mawetzka:Ajde molim te nemoj da kvaris temu svojim glupim komentarima...
Ovde se jedino prica o Baseballu i ako nemas nista pametno da kazes...
Cao...![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Lepo sam rekao da ce doci south da se brani.Mnogo lepa igra taj bejzbol. A i poze i pozicije su vrlo zanimljive. Nesto kao balet
![]()
![]()
![]()
Pa majkumu, video si valjda pozu!south::shock:
![]()
ilicu ..kad sam ti pricao za hockey,kazes mnogo tuce![]()
a ovo ti je ''balet'' :shock:
pazi, ova lopta ide oko 130km/h...
![]()
i ako te pogodi u glavu....navijao bi za partizan,cim bi se probudio![]()
btw. ne diraj 'malu',..vidis da se razume u baseball 8)
nije kao neki![]()
Cutao bih ja ali ne umem bas sve da prevedem. Razumem samo ono "children's games"gt500:"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports. All the rest are children's games played by adults." - Ernest Hemingway
Tako da.........tisina !![]()
Ako se iole razumes u Baseball ne bi potcenjivao nikoga...v.v.ilic:Da se radi o nekom sportu koji ima dusevni smisao ostavio bih svoje "glupe komentare" po strani. S obzirom da se radi o sportu ciji je nivo ravan narodnim igrama, kamena s ramena, klisa, bocanja...svoje komentare sam tako i prilagodio. A s obzirom da se na bejzbol hvataju samo Grobari, kako vidim, lepota tog sporta mi je odmah jasna!!!![]()
![]()
I pazi mala kako pricas sa mnom. Ja se u bejzbol ne razumem ali palcu umem da koristim i u druge svrhe.
![]()
hehehe...Lepo sam se nasmejala...gt500:Pa nije valjda da ces devojcicu da tresnes.....![]()
mawetzka:Ako se iole razumes u Baseball ne bi potcenjivao nikoga...
Taj sport je jako kompleksan i komplikovan za one koji znaju nesto o njemu...
A sto se tice tog koriscenja palice APSOLUTNO TE SE NE PLASIM I NE ZANIMA ME STA UMES DA RADIS SA NJOM...
Hvala Bogu, ima ko da me brani...
![]()
![]()
[/QUOTE]Ama, necu ja tebe. Hocu tog sto te brani.
![]()
![]()
Pitaj ga samo koliko sam ga do sada puta tresnuo na ovom Forumu!
![]()
Taman posla. To bi bilo kao da je medved udario macu!gt500:Pa nije valjda da ces devojcicu da tresnes.....![]()
v.v.ilic:Nisam mislila da ce on da me brani...mawetzka:Ako se iole razumes u Baseball ne bi potcenjivao nikoga...
Taj sport je jako kompleksan i komplikovan za one koji znaju nesto o njemu...
A sto se tice tog koriscenja palice APSOLUTNO TE SE NE PLASIM I NE ZANIMA ME STA UMES DA RADIS SA NJOM...
Hvala Bogu, ima ko da me brani...
![]()
![]()
[/QUOTE]Ama, necu ja tebe. Hocu tog sto te brani.
![]()
![]()
Pitaj ga samo koliko sam ga do sada puta tresnuo na ovom Forumu!
![]()
A sto njega?On je samo dzentlmen...
hehehe...nemoj tako da se salis...gt500:Ajde ja cu da ga tresnem a ti mi posalji palicu - aluminijumsku !
P.S. mawetzka, salim se .....