south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
moram da palim sada,
ti nadji odgovor..pa da dobijes dvojku
a tu je profesorka..dok ja nisam tu :wink:
pozdrav
ti nadji odgovor..pa da dobijes dvojku
a tu je profesorka..dok ja nisam tu :wink:
pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama isao sam u frizider. Znas onako malo da naseckam. To mi dobro ide a guglom ne umem da se sluzim.south:kupujes vreme![]()
![]()
svi na terenu i sto klec..i sto bacaju i sto hvataju..bez sudija![]()

v.v.ilic:Ama isao sam u frizider. Znas onako malo da naseckam. To mi dobro ide a guglom ne umem da se sluzim.![]()
Igraca je 16. 2 puta po 8![]()
![]()
![]()

gt500:Mali off !
Ilicu , jel pijes ti ceski apsent i jel bolji crveni od zelenog ?
Ja se stvarno izvinjavam na OFF-u !![]()
Ne pijem nista sem Koka-kole i gazirane vode. A mislim da je najbolji crveno-beli! :wink:gt500:Mali off !
Ilicu , jel pijes ti ceski apsent i jel bolji crveni od zelenog ?
Ja se stvarno izvinjavam na OFF-u !![]()
Ma ona dvojica su se tukli pa ih nisam video.south:ok....zezanje![]()
ali ,odgovor je 9 :shock:
pitcher,catcher,1st baseman,2nd..,3rd..,SS,LF,CF,RF
neznam ..mora da se konsultujem sa koleginicom za ocenu![]()
ako ti ona da 2- ,ok........netacno,ali bilo je blizu![]()

Imas srece sto si daleko inace bi je dobio po glavi!south:a ti sto si pobegao sa casa,....imas keca iz vladanja :sad:
lako vam je dok nisam bio tu..da pricate o palicama za bejzbol![]()
Kako najlakse? Znas li ti koliko mi je trebalo da to naucim?south:posle ..neznam koliko keceva
red je za 3![]()
zipa..petica za najlakse pitanje :shock:
Hajde neko pitanje za 5.:wink:Ajde daj coveku pitanje za 5, ali pod uslovom da ima 15 min da odgovori, bez upotrebe neta...Tj. googla....Fer?v.v.ilic:Kako najlakse? Znas li ti koliko mi je trebalo da to naucim?Hajde neko pitanje za 5.:wink:

v.v.ilic:Picker je onaj koji baca loptu.
Kako ti nije zao???south:ali da mu da lupim jos jednog keca,za pravopis?![]()

Odbrojavanje je pocelo...Imas 15 min za ovo...south:ok.. idemo![]()
kad se menja pitcher?
1. u trecem iningu
2. u petom iningu
3. u sedmom iningu
Pitcher, sta si navalio. T sam pojeo,( rekoh ti da sam bio u frizideru da naseckam) a h je preklep (ne znam kako se srpski kaze :-Dsouth:ali da mu da lupim jos jednog keca,za pravopis?![]()
) sto znaci da sam klepio po drugom slovu:-D :-D :-DAla si bezobrazan!south:sada on trazi i trazi![]()
google...search![]()
![]()
Das mi 15 minuta pa posle brojis sekunde. Ja bas hocu da utvrdim gradivo pa da odgovor dam u ponudjenom roku da bi bilo ispravno i za 5 (peticu) A rekao sam vam da ne umem da se sluzim guglom.
I ne search
ja ucim
Ama, ostavi me covece na miru da razmisljam!south:i zove telefonom ..i zove![]()
Necu stici za tih 15 min. A telefon nemam trenutno u rukama. U dzepu mi je. :grin:Ma ne....Otisao je do boblioteke da nauci sve....south:sada on trazi i trazi![]()
google...search![]()
![]()