- Poruka
- 23.504
Ha,ha,ha,ha,ha,....................Menjam komisiju i uzimam Nevidljivog za ispitivaca. !!!!!68Mustang428CJ:Ilic je u pravu, traje dok se ne izbace po tri igraca sa svake strane.
Ua south. Pobegao je kada je postalo gusto!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha,ha,ha,ha,ha,....................Menjam komisiju i uzimam Nevidljivog za ispitivaca. !!!!!68Mustang428CJ:Ilic je u pravu, traje dok se ne izbace po tri igraca sa svake strane.

Rekao je dok se ne izbace 3 igraca...68Mustang428CJ:Ilic je u pravu, traje dok se ne izbace po tri igraca sa svake strane.
Kako nije tacno? Ja sam na pitanje koliko traje odgovorio da vreme nije odredjeno.mawetzka:Opet nije tacno...
Odgovor je dok se smene da kazem napad i odbrana jednog tima tj. dok pitcher jednog tima izbaci udarace drugog i obratno...Kada ponovo pocne da pitchuje taj pitcher 1. tima pocinje 2. ining...
Zao mi je Gospodine Ilicu, VIDIMO SE U AVGUSTU!!!!!!!
8-) 8-) 8-)
Nema menjanja...v.v.ilic:Ha,ha,ha,ha,ha,....................Menjam komisiju i uzimam Nevidljivog za ispitivaca. !!!!!
Ua south. Pobegao je kada je postalo gusto!!!![]()
![]()
![]()
Cool...Vargas je stvarno dobar pitcher...68Mustang428CJ:GO BREWERS !!! To je sve sto imam reci za baseball.
![]()
Ima...Meni nista ne znaci vreme nije odredjeno...v.v.ilic:Kako nije tacno? Ja sam na pitanje koliko traje odgovorio da vreme nije odredjeno.
Dopunsko objasnjenje nema uticaj na tacnost odgovora!!!![]()
Nije morao da ide. Otisao je na Fudbal i tamo se svadja na Stadionu. Idi na tu temu pa ces ga videti!!!mawetzka:Nema menjanja...
Ovaj je na tvojoj strani, zamisli on ti postavi pitanje, pa ti posalje p.m. sta je odgovor...
Cilj je da ne ispadnes pametan, onim sto ne znas, vec da to isto naucis...
Ne diraj mi Southa, morao je da ide....
A cim njega nema, vas dvojica napadate mene jednu...
Sram vas bilo, vi neki dzentlmeni...
UZAS!!!!!!
Svejedno je otisao...v.v.ilic:Nije morao da ide. Otisao je na Fudbal i tamo se svadja na Stadionu. Idi na tu temu pa ces ga videti!!!![]()
![]()
![]()
PS: Mi jesmo dzentlmeni.![]()

Evo ti za srecan putmawetzka:Svejedno je otisao...
Kraj...
Vratice se sutra, nije valjda da ti vec nedostaje???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mawetzka:Cool...Vargas je stvarno dobar pitcher...
Ako sam mu ubola ime...
Treba da odes, kad vec mozes....68Mustang428CJ:18-10 trenutno.
3. najbolji rekord u ligi.
Trebao bi otici nekada na utakmicu, i tako pored Miller Parka prolazim svaki dan.
Pa jesu, logicno, ali ja mislim da ne bih zalila para da odem na tako neku utakmicu...68Mustang428CJ:Kako tim bolje igra tako su i karte skuplje.
Evo kako si pitala:mawetzka:Ima...Meni nista ne znaci vreme nije odredjeno...
Pitala sam koliko traje odgovor je dok se ne izbace po 3 udaraca...
End of argument...

Podrazumeva se sta treba da bude da bi poceo 2. ining...v.v.ilic:Evo kako si pitala:
Gospodine Ilicu, nemojte se vise blamirati, molimo vas napustite ovaj deo foruma...
Mene bi bio blam da ne znam odgovore na sva ona pitanja...
I ne, ja ti necu dati 2, ali mozes da popravis ocenu na 1+...
A evo i pitanja:
Koliko traje 1 ining?
Imate tacno 10min, jer ja posle palim...![]()
![]()
Podrazumeva se vreme trajanja (ukoliko nije drugacije receno)

Aj pozz....v.v.ilic:A kako bih ti odgovorio da nisam znao? :wink:
Pozz do sutra.
v.v.ilic:Vreme nije odredjeno. Traje dok se ne izbace tri igraca. :-D :-o:mad:

I to bas danas. :wink: