mawetzka
Zainteresovan član
- Poruka
- 475
Jos 2 minuta....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis da je bezobrazan! Stalno me nesto zapitkuje u toku razmisljanja. Dok vam na ovo sve odgovorim ode 15 minuta.mawetzka:Ajde daj coveku pitanje za 5, ali pod uslovom da ima 15 min da odgovori, bez upotrebe neta...Tj. googla....Fer?
![]()
![]()
![]()
Iiiiiiii, kraaaaaj....v.v.ilic:Vidis da je bezobrazan! Stalno me nesto zapitkuje u toku razmisljanja. Dok vam na ovo sve odgovorim ode 15 minuta.Nemojte me uznemiravati dok razmisljam jer ci traziti produzetak vremena zbog ovog odgovaranja na vese provokacije!!!:-D :-D :-D
Ok, ali samo 3....south:ajde daj mu bonus 3 minuta![]()
Kako 2 minuta? A ovo sto me ometate? A pogledaj vreme kada sam se ukljucio i koliko vremena trosim na odgovaranje. Jos se nisam posteno ni skoncentrisao!!:smile:mawetzka:Jos 2 minuta....
Ne....v.v.ilic:Kako 2 minuta? A ovo sto me ometate? A pogledaj vreme kada sam se ukljucio i koliko vremena trosim na odgovaranje. Jos se nisam posteno ni skoncentrisao!!:smile:
Ej, profesore!!! Jel mogu u WC za cas a da mi jos stopujete vreme?![]()
![]()
![]()

@South:v.v.ilic:Odgovor je pod a![]()
![]()
![]()
mawetzka:Iiiiiiii, kraaaaaj....
Zao nam je gospodine Ilicu, imate 5 keceva koje necete popraviti nikad pa ni tad...
Kolega sta vi kazete???

mawetzka:@South:
Hoces ti da mu kazes ili cu ja...
Ono tacan ili netacan odg...
Zao nam je, ali odgovor NIJE TACAN!!!!!!!!!!!!south:ja sam lupio crtu,kao u 'tablicima' ..nemoze vise da stane :sad:
sedi..1!!![]()
![]()
Kako nije?mawetzka:Zao nam je, ali odgovor NIJE TACAN!!!!!!!!!!!!
Zalicu se predsedniku komisije i direktoruv.v.ilic:Kako nije?![]()
![]()
![]()
Dali ste tabelu: 1, 2, 3, Kada se prevede na slova izgleda ovako c,..b,..a. Kako onda nije tacno?![]()
![]()
Zalicu se predsedniku komisije i direktoru

Gospodine Ilicu, nemojte se vise blamirati, molimo vas napustite ovaj deo foruma...south:![]()
![]()
![]()
zar i predsednik i direktor da ti daju keca :shock:
pitcher se ne menja dok je dobar![]()
moze svih 9 ininga da pichuje ,ako je dobar![]()
![]()
to je kao da te pitam u kom minutu s emenja golman u fudbalu :shock:![]()
ma prostije ne moze biti![]()
1,..zakljucen za polugodiste.. :grin:
koleginica nastavlja...ona je meksa,nego ja ;-)
mozda stignes do dvojke
ja palim sada...
pozdrav

Pa ako je pitcher los, ne bi mu dali da igra...v.v.ilic:Ja cu da menjam komisiju!!!
Ova daje netacne odgovore i fals pitanja.
Drugo: Ako je picer bio los, moze se menjati i pod 1 i pod 2 i pod 3. Ja sam u oba odgovora tacno odgovorio. Bio je los pa su ga promenili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dali ste tri alternative a ja sam u okviru tih alternativa i odgovarao. !!!! Posle treceg ga je ujela osa i pokazivao je nervozu pa je bio promenjen. A mogla ga je ujesti i posle petog i sedmog, svejedno! Vazno je da sam ja tacno odgovorio!

Ne, nisi...Kako god imas jos par minuta da mi odg na ovo novo pitanje...v.v.ilic:Gospodjice ispitivacice, molim Vas nemojte da se izvlacite!Dali ste tri alternative a ja sam u okviru tih alternativa i odgovarao. !!!! Posle treceg ga je ujela osa i pokazivao je nervozu pa je bio promenjen. A mogla ga je ujesti i posle petog i sedmog, svejedno! Vazno je da sam ja tacno odgovorio!
![]()
![]()
![]()
Vreme nije odredjeno. Traje dok se ne izbace tri igraca. :-D :-omawetzka:Gospodine Ilicu, nemojte se vise blamirati, molimo vas napustite ovaj deo foruma...
Mene bi bio blam da ne znam odgovore na sva ona pitanja...
I ne, ja ti necu dati 2, ali mozes da popravis ocenu na 1+...
A evo i pitanja:
Koliko traje 1 ining?
Imate tacno 10min, jer ja posle palim...![]()
![]()
![]()
Za vrat ujeda i to samo da vidis kako:-D :-D :-D . Mene je dva puta ujela u toku voznje autom. A picer nema kacigu na glavi.mawetzka:Ne, nisi...Kako god imas jos par minuta da mi odg na ovo novo pitanje...
A pitchera nije ujela osa on je komplet obucen, nema za sta da ga ujede...
Dakle, na posao,ako hoces 2 moras malo vise da se pomucis....

Opet nije tacno...v.v.ilic:Vreme nije odredjeno. Traje dok se ne izbace tri igraca. :-D :-o:mad: