Bejzbol...

mawetzka:
Ajde daj coveku pitanje za 5, ali pod uslovom da ima 15 min da odgovori, bez upotrebe neta...Tj. googla....Fer?
:lol: :lol: :lol:
Vidis da je bezobrazan! Stalno me nesto zapitkuje u toku razmisljanja. Dok vam na ovo sve odgovorim ode 15 minuta. ;) Nemojte me uznemiravati dok razmisljam jer ci traziti produzetak vremena zbog ovog odgovaranja na vese provokacije!!!:-D :-D :-D

v.v.ilic:
Vidis da je bezobrazan! Stalno me nesto zapitkuje u toku razmisljanja. Dok vam na ovo sve odgovorim ode 15 minuta. ;) Nemojte me uznemiravati dok razmisljam jer ci traziti produzetak vremena zbog ovog odgovaranja na vese provokacije!!!:-D :-D :-D
Iiiiiiii, kraaaaaj....
Zao nam je gospodine Ilicu, imate 5 keceva koje necete popraviti nikad pa ni tad...
Kolega sta vi kazete???

v.v.ilic:
Kako nije? :evil: :evil: :evil:

Dali ste tabelu: 1, 2, 3, Kada se prevede na slova izgleda ovako c,..b,..a. Kako onda nije tacno?:evil: :evil: :evil: Zalicu se predsedniku komisije i direktoru

:D :D :D
zar i predsednik i direktor da ti daju keca :shock:

pitcher se ne menja dok je dobar :lol:
moze svih 9 ininga da pichuje ,ako je dobar :lol: :lol:

to je kao da te pitam u kom minutu s emenja golman u fudbalu :shock: :lol:
ma prostije ne moze biti ;)

1,..zakljucen za polugodiste.. :grin:

koleginica nastavlja...ona je meksa,nego ja ;-)
mozda stignes do dvojke

ja palim sada...
pozdrav

Ja cu da menjam komisiju!!!
Ova daje netacne odgovore i fals pitanja.
Drugo: Ako je picer bio los, moze se menjati i pod 1 i pod 2 i pod 3. Ja sam u oba odgovora tacno odgovorio. Bio je los pa su ga promenili. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

south:
:D :D :D
zar i predsednik i direktor da ti daju keca :shock:

pitcher se ne menja dok je dobar :lol:
moze svih 9 ininga da pichuje ,ako je dobar :lol: :lol:

to je kao da te pitam u kom minutu s emenja golman u fudbalu :shock: :lol:
ma prostije ne moze biti ;)

1,..zakljucen za polugodiste.. :grin:

koleginica nastavlja...ona je meksa,nego ja ;-)
mozda stignes do dvojke

ja palim sada...
pozdrav
Gospodine Ilicu, nemojte se vise blamirati, molimo vas napustite ovaj deo foruma...
Mene bi bio blam da ne znam odgovore na sva ona pitanja...
I ne, ja ti necu dati 2, ali mozes da popravis ocenu na 1+...
A evo i pitanja:
Koliko traje 1 ining?
Imate tacno 10min, jer ja posle palim... :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Ja cu da menjam komisiju!!!
Ova daje netacne odgovore i fals pitanja.
Drugo: Ako je picer bio los, moze se menjati i pod 1 i pod 2 i pod 3. Ja sam u oba odgovora tacno odgovorio. Bio je los pa su ga promenili. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ako je pitcher los, ne bi mu dali da igra...
A ako kojim slucajem nisu znali da je on los, a pustili ga da igra, menjali bi ga posle 1. ininga....
Tako da, ne, vas odgovor je netacan...

Dobro ljudi, dajte Ilicu trick questions.
Na ono pitanje kad se menja pitcher i ja bi bubno bilo koji odgovor. Gledam nekada baseball kad Brewersi igraju i nisam primetio da se pitcher ikada menjao kad se gleda inning. Ali kad bi mi neko postavio takvo pitanje verovatno bi bubno najlogicniji odgovor.

Gospodjice ispitivacice, molim Vas nemojte da se izvlacite! :p Dali ste tri alternative a ja sam u okviru tih alternativa i odgovarao. !!!! Posle treceg ga je ujela osa i pokazivao je nervozu pa je bio promenjen. A mogla ga je ujesti i posle petog i sedmog, svejedno! Vazno je da sam ja tacno odgovorio!:lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Gospodjice ispitivacice, molim Vas nemojte da se izvlacite! :p Dali ste tri alternative a ja sam u okviru tih alternativa i odgovarao. !!!! Posle treceg ga je ujela osa i pokazivao je nervozu pa je bio promenjen. A mogla ga je ujesti i posle petog i sedmog, svejedno! Vazno je da sam ja tacno odgovorio!:lol: :lol: :lol:
Ne, nisi...Kako god imas jos par minuta da mi odg na ovo novo pitanje...
A pitchera nije ujela osa on je komplet obucen, nema za sta da ga ujede...
Dakle, na posao,ako hoces 2 moras malo vise da se pomucis....

mawetzka:
Gospodine Ilicu, nemojte se vise blamirati, molimo vas napustite ovaj deo foruma...
Mene bi bio blam da ne znam odgovore na sva ona pitanja...
I ne, ja ti necu dati 2, ali mozes da popravis ocenu na 1+...
A evo i pitanja:
Koliko traje 1 ining?
Imate tacno 10min, jer ja posle palim... :lol: :lol: :lol:
Vreme nije odredjeno. Traje dok se ne izbace tri igraca. :-D :-o :confused: :mad:

mawetzka:
Ne, nisi...Kako god imas jos par minuta da mi odg na ovo novo pitanje...
A pitchera nije ujela osa on je komplet obucen, nema za sta da ga ujede...
Dakle, na posao,ako hoces 2 moras malo vise da se pomucis....
Za vrat ujeda i to samo da vidis kako:-D :-D :-D . Mene je dva puta ujela u toku voznje autom. A picer nema kacigu na glavi. :lol:

v.v.ilic:
Vreme nije odredjeno. Traje dok se ne izbace tri igraca. :-D :-o :confused: :mad:
Opet nije tacno...
Odgovor je dok se smene da kazem napad i odbrana jednog tima tj. dok pitcher jednog tima izbaci udarace drugog i obratno...Kada ponovo pocne da pitchuje taj pitcher 1. tima pocinje 2. ining...
Zao mi je Gospodine Ilicu, VIDIMO SE U AVGUSTU!!!!!!!
8-) 8-) 8-)

Back