BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iz koje zemlje ste nabavili vase pse, i da li su vam lepsi bikolori ili trikolori posto vidim da imate i jedne i druge. Inace 90% odgajivaca prvo proda trikolore, sto znaci da su trazeniji na trzistu, da li je i kod vas to slucaj ?:roll::lol::P

Bili je kupljen ovde,a njegovi roditelji su poreklom iz Ceske. Dilajt je uvezena iz Belgije,a Beba je mala Srpkinja Belgijskog porekla,njena majka je Dilajt a otac je Belgijanac.

Meni licno se vise svidjaju bikolor biglici,ali su trikolor mnoga atraktivniji ali su i cesci. Ja cu i u narednom leglu verovatno imati bikolor stenad jer i Dilajt i Bili nose taj gen.
Meni je san bio da imam bikolor bigla i on se ostvario mojim prvim leglom.

A kakve si to planove imala što se tiče genetike ali se bojiš da nećeš uspeti? (Naravno, ako nije tajna.) Meni se čini da se njih dvoje fino dopunjuju po exterijeru.

Da oni se super dopunjuju,ali ja hocu da moji buduci stenci budu Bilijeve gradje a Dilajtine velicine.
Bili je fantasticno gradjen,nabijen,misicav sa lepom glavom,ali je u gornjoj granici visine. Videcemo sta ce biti.

Da oni se super dopunjuju,ali ja hocu da moji buduci stenci budu Bilijeve gradje a Dilajtine velicine.
Bili je fantasticno gradjen,nabijen,misicav sa lepom glavom,ali je u gornjoj granici visine. Videcemo sta ce biti.

Veličinu ploda uglavnom diktira majka tako da nije isključeno. Moj Gizmo i njegov drug Boško su obojica 50% pekinezeri a totalno su različiti jer obojica imaju mamine dimenzije a tatin lik. Gizmu je tata bio pekinezer a Bošku mama.

Najzad sam uspeo da nabavim stene bigla, to je zenkica bikolor,a klinci su joj dali ime Zvoncica roditelji su joj madjari a sto je zanimljivo u celom rorovniku su svi trikolori osim jedne babe i njenog oca, a u ovom leglu je samo ona bila bikolor ostali su trikolori.

hvala vilus, vidim da si mi odgovorila i u savetima veterinara, od sada sam upucen na tebe nadam se da ti necu puno dosadjivati, ali ti si otvorila ovu temu o biglovima pa je i tvoje iskustvo o njima veliko a i na slikama se vidi da su lepo odnegovani psi. Evo jos jednog pitanja uzeo sam granule za stence srednje rase da nisam mozda trebao za stence male rase, jer posle nemacke doge meni su sve rase male.

Nikako mi ne dosadjujes,sve sto mogu i znam ja cu pomoci.
Biglovi spadaju u srednje rase,tako da su te granule skroz u redu. Obavezno joj daj kalcijum do cetrnaestog meseca,jako im je potreban.

Sve sto ti padne na pamet pitaj.

Posto vidim da ne zivite daleko pozivam vas da 18.maja dodjete na najvece okupljanje biglova uz lepo druzenje,rostilj,razne nagrade,agiliti i prezentaciju hrane rojal kanin.

Gde je taj agiliti poligon na Belim Vodama? Imam tamo sestru i često sam išla tamo ali to nisam snimila. S obzirom da se vrši i prezentacija RC pa će verovatno biti i jeftinija, možda i mi svratimo, jeste da nije bigl ali vredi pokušati. :lol:

Gde je taj agiliti poligon na Belim Vodama? Imam tamo sestru i često sam išla tamo ali to nisam snimila. S obzirom da se vrši i prezentacija RC pa će verovatno biti i jeftinija, možda i mi svratimo, jeste da nije bigl ali vredi pokušati. :lol:

He he pa to je kod merne u komsiluku. Ako idete basom ide vam tu 88,58 pitajte gde da sidjete kod vodovoda i tu ste. To je vodovodska ulica malo je tesko za objasniti, najbolje da pitate gde je fudbalski stadion Zarkova i to je na tom putu ne mozete promasiti. Pozz
Dosao bi ali na zalost necu biti u Bgu.

Potrudicu se da dodjem, to mi je 30-40 minuta kolima,a i RC me zanima jer sam je i ranije kupovao, poveo bih Zvoncicu samo ne znam da li je pametno da dovodim stene od 3 meseca medju odrasle pse. Nadam se da ce biti lep dan pa ce onda biti i dosta pasa.:wink:

Potrudicu se da dodjem, to mi je 30-40 minuta kolima,a i RC me zanima jer sam je i ranije kupovao, poveo bih Zvoncicu samo ne znam da li je pametno da dovodim stene od 3 meseca medju odrasle pse. Nadam se da ce biti lep dan pa ce onda biti i dosta pasa.:wink:

Bilo bi lepo da dodjete,tad ce se raspravljati i o osnivanju kluba biglova. A beku mozete dovesti ako je primila sve vakcine. Okupljanje pocinje ujutru,a bilo bi pozeljno da se dodje do 12h. Za sad imamo najavljenih oko 15 pasa.

Da to je u Vodovodskoj ulici.
MM dam ti broj moba pa ako dolazis da se dogovorimo.

Ma super bi bilo kad bih mogla ali stvarno nemam načina, šalila sam se. Možda bih se i skrpetala nekako od KV do BG ali muž ima obaveze tih dana a i ja ću možda da ostanem malo u bolnici u KG zbog mojih standardnih problema, na ispitivanju... A inače ima jedan broj ljudi sa foruma koji su mi u ovoj VR varijanti baš, baš dragi i volela bih da ih upoznam i u RL pa ako bude mogućnosti...

He he pa to je kod merne u komsiluku. Ako idete basom ide vam tu 88,58 pitajte gde da sidjete kod vodovoda i tu ste. To je vodovodska ulica malo je tesko za objasniti, najbolje da pitate gde je fudbalski stadion Zarkova i to je na tom putu ne mozete promasiti. Pozz
Dosao bi ali na zalost necu biti u Bgu.

Znači to je uz magistralu? Pre ili pošto 51 skrene? Baš ste me sad zaintrigirali.

Jel ima mužijake za parenje? Jedna žena ovde, u KV je svoju kuju parila sa psom mog ujaka ali je on morao da bude uspavan zbog agresivnosti (ispušten maximalno, oni su krivi) pa bi sad da nađe novog dečka a da malo osveže krv. Sutra joj dolazi sin pa ću joj pustiti buvu i ako je zainteresovana, javljam se za kontakt.

Back