BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uf grozno!!!! Bas mi je zao!!!!!
dakle gospodjo Vilus pa fino ste vi njega vaspitali!!!!

mislim na muza naravno........

Moj dragi ti je jedan od onih koji u zivotu nije ni mogao da pomisli da drzi psa u stanu,a onda je upoznao mene i sad ih ima 3 u stanu a i redovno ih seta i svaki dan im kupi po neku poslasticu.
Sad imamo drugi problem:evil:postajem ljubomorna:-P:shock:

hehe
Imam isti problem!!!!!
Zamisli jos juce kad je Tuborg izjavio da Don njega najvise voli!!!!!!!!!!
Popizdela sam!!!!!!!!!
Isto nije ranije imao pse i onda je mene upoznao .......
i posle 8 godina braka( za 8. godisnjicu) mi dovukao ovo cudoviste na poklon!!!!!!!

hehe
Imam isti problem!!!!!
Zamisli jos juce kad je Tuborg izjavio da Don njega najvise voli!!!!!!!!!!
Popizdela sam!!!!!!!!!
Isto nije ranije imao pse i onda je mene upoznao .......
i posle 8 godina braka( za 8. godisnjicu) mi dovukao ovo cudoviste na poklon!!!!!!!

Divan mladic;)
Mi jos nismo u braku,ali zivimo 5 godina zajedno i za to vreme je moj dragi kucu delio sa ludim macorom,pa neko kratko vreme sa histericnim maltezerom i sad jadnicak ima biglove:-(
:heart:moje nije mu lako:mrgreen:ali pomirio se sa sudbinom
A obavestila sam ga da nam sledece godine stize jos jedna zenkica iz Hrvatske:rolleyes:

Ah da,kad sam dosla od komsike umalo me kap nije strefila,dakle moje drage kuce mile i predobre su provalile u spavacu sobu i unistile jastuke,ili ti razvukli onu vatu na sve strane i sad ja to moram da zamaskiram da nas dragi otac i muz ne bi pobio

Au!!!!! Ja sam mislila da je strasno sta ovaj moj sam moze da uradi ( i radio je) kad je solo ali troje je troje!!!!! hehehehe mogu misliti!!! A ja sem shocka uopste ne mogu da se naljutim na njega!!!!Prosto ko da i sama ocekujem pa kad vidim da sam bila u pravu ja crknem od smeha!!!!!!

Ne mozes!!!!

Bas pre nekih mesec dana su resili da prave parkic u kuci. Normalno krenuli su od ravnomernog nasipanja zemlje (nasli su punu kesu zemlje za cvece),e onda su resili da oprobaju taj parkic pa su piskili po zemljici. Divota bozija,pravi mali vrt na sred stana

Мммм, могло би! Мада ово моје је бандоглаво, кад неће онда нема те силе! Но, исто као ја, луд је за ротвајлерима и јако би волео да га већ сад узмемо, али немамо услова, у томе је проблем. Ајде онда да га ваши момци одведу мало на једно пријатељско убеђивање уз по које пићенце, и тако док су мало припити да ми мало прошире кућни простор и онда оду по неко штене? :lol:

Back