BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zdravo, na nedavnom CACB-u sam se prosto odusevio biglovima pa sam razmisljao da kupim jedno stene,a i deca me vec duze vreme mole za kucu. Ranije sam imao Nemacku dogu i rotvajlera ali sad trazim neku manju rasu i izbor je pao na bigla. Molim vas da mi odrovorite da li bigla mogu drzati napolju jer vec imam 2 boksa i kako se krecu cene za stence sa papirima. Pogledao sam slike i stvarno su prelepe.

Bigl je lovacki pas i hladnocu odlicno podnosi,tako da moze da boravi u dvoristu,ali bigl je pas koji ne podnosi samocu jer je stvoren da zivi i radi u coporu. Ako hocete da ga drzite iskljucivo u dvoristu kupite mu odmah druga.
Cene stenadi se krecu od 250-400 eura

Hvala,na odgovoru,da li vi skorije ocekujete leglo,ili da li znate nekog ko ih prodaje u Srbiji posto sam video da nema ni jedna registrovana odgajivacnica. Recite mi jos da li su zahtevni sto se hrane tice, i vase misljenje sta je bolje granule ili sami da spremate.

Jaooooo...kako je meni promaklo ovo ...pa imali ste bebe!!!!

Jaooooooo koliko su slatki....
Koliko ja želim da imam bigla, al toliko se bojim da cu mu biti losa gazdarica ...

Moja klinka stalno kuka da hoće psa i jedini kojeg vidim u perspektivi je bigl, al ..uvek ima neko al...

Samo da pozdravim Vilus...zagubila sam email...pošalji mi na pp , ako možeš ili ako još imas moj piši...

Pročitala sam negde da ce leglo u avgustu..pa ..imam materijai l vremena za razmisljanje ...

evo malikce slicica za ljubitelje ove rase

bigl10.jpg

Beagle.gif

А бре, Вилус, улепша ми дан и орасположи ме овако болесну!

За слике, пробај преко allyoucanupload, ја све слике качим преко њих! Овако ће ти се брзо покрити лимит па нећеш моћи више да стављаш слике.

De bre da zaustavim kola??????? :shock::shock::shock:Pa tamo je uvek krkljanac!!!!!! Jedino kad klince dovedem na hokej subotom i nedeljom!!!!!! :rolleyes::rolleyes:
He i zamisli scenu: Zaustavlja se auto ko u filmu onako uz skripu kocnica ,izlazim ja koja oma pocnjem da jurim vec prestrasenu Vilus koja dok bezi pokusava da skupi svoje snupije koji vec laju na akcionog heroja iz pakla(citaj mene) i kao bacim se na nju( sto znas da joj se ne bi svidelo zbog mog "zmiskog tela") da bi je pitala: "E cao ja sam Ria, jesi li ti Vilus????" Mogla bi devojka bar srcku da dobije!!!!!:rotf::rotf::rotf:
Mili ti bas ne razmisljas o tudjim kardioloskim problemima!!!!!!:think:

De bre da zaustavim kola??????? :shock::shock::shock:Pa tamo je uvek krkljanac!!!!!! Jedino kad klince dovedem na hokej subotom i nedeljom!!!!!! :rolleyes::rolleyes:
He i zamisli scenu: Zaustavlja se auto ko u filmu onako uz skripu kocnica ,izlazim ja koja oma pocnjem da jurim vec prestrasenu Vilus koja dok bezi pokusava da skupi svoje snupije koji vec laju na akcionog heroja iz pakla(citaj mene) i kao bacim se na nju( sto znas da joj se ne bi svidelo zbog mog "zmiskog tela") da bi je pitala: "E cao ja sam Ria, jesi li ti Vilus????" Mogla bi devojka bar srcku da dobije!!!!!:rotf::rotf::rotf:
Mili ti bas ne razmisljas o tudjim kardioloskim problemima!!!!!!:think:

Ovo mi se jos nije desilo,ali zaustavljali su ljudi tako kola da pitaju koja je rasa u pitanju.
Ali volela bih da se negde sretnemo,pa makar i ovako.

Back